Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotki samochodów z PRL

Featured Replies

Napisano

Witam Szanownych Forumowiczów.

Na zlecenie czasopisma pisze krótki artykulik o motoryzacji PRL. Potrzebowałbym do tego artka zdjęcia fajnych autek - może po dwa, trzy do wyboru przez Red. Naczelnego. Oczywiście w podpisie by było zaznaczone kto udostępnił fotkę - macie szanse zaistnieć z imieniem i nazwiskiem w ogólnopolskim czasopiśmie smile.gif Oczywiście każde zdjęcie musi mieć właściciela - nie może pochodzić z Internetu!

Opisuję

Fiata 126p,

Syrenkę,

Fiata 125p,

Poloneza,

Warszawę,

Mercedesa "beczkę",

Trabanta,

Nysę,

Tarpana

Jelcza "ogórka". Gdybyście mogli pomóc byłbym wdzięczny a Wasz samochód po wsze czasy zaistniał by w prasie.

SPRAWA PILNA!

Pozdrawiam.

Napisano

> Witam Szanownych Forumowiczów.

> Na zlecenie czasopisma pisze krótki artykulik o motoryzacji PRL. Potrzebowałbym do tego artka

> zdjęcia fajnych autek - może po dwa, trzy do wyboru przez Red. Naczelnego. Oczywiście w

> podpisie by było zaznaczone kto udostępnił fotkę - macie szanse zaistnieć z imieniem i

> nazwiskiem w ogólnopolskim czasopiśmie Oczywiście każde zdjęcie musi mieć właściciela - nie

> może pochodzić z Internetu!

> Opisuję

> Fiata 126p,

> Syrenkę,

> Fiata 125p,

> Poloneza,

> Warszawę,

> Mercedesa "beczkę",

> Trabanta,

> Nysę,

> Tarpana

> Jelcza "ogórka". Gdybyście mogli pomóc byłbym wdzięczny a Wasz samochód po wsze czasy zaistniał by

> w prasie.

> SPRAWA PILNA!

> Pozdrawiam.

A czy mogą to być czarnobiałe fotki sprzed 30 lat? smile.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za odzew, ale podejrzewam, że w takim magazynie jak "LOGO" raczej chcieliby ładnych, kolorowych fotek gdzie samochód będzie dobrze widoczny np. z boku...

Napisano
  • Autor

Jeżeli ładny i dobrze "wyszedł" to poproszę smile.gif

Kiedyś na tym Forum trafiłem na galerię naszych pojazdów a teraz mi się nie udaje znaleźć frown.gif

Napisano

Ja mogę posłużyć zdjęciami mojego Leopolda

284127610-a01.jpg

284127610-a05.jpg

284127610-a03.jpg

284127610-a06.jpg

Napisano

> Ja mogę posłużyć zdjęciami mojego Leopolda

Super wóz!

Napisano

> Super wóz!

No ba ! palacz.gif

Ciachnął bezawaryjnie 5000 km do Turcji i z powrotem

284463857-P9120084.jpg

post-14422-14352510724949_thumb.jpg

Napisano

> No ba !

> Ciachnął bezawaryjnie 5000 km do Turcji i z powrotem

podobają mi się te felgi serduszka.gif

Teraz takich się nie produkuje frown.gif

Napisano
  • Autor

O widzisz..... przepiękniutkie auto.

Pierwsze zdjęcie mi się bardzo podoba.

Rozumiem, że samochód jest Twój i zdjęcie wykonane przez Ciebie.

Wielkie dzięki!

Może na priva poprosiłbym imię i nazwisko - jakoś trzeba fotkę przecież podpisać.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzięki!!!

Ala zajefajne maluszki..... cudeńka ślicznościowe smile.gif

Napisano

> podobają mi się te felgi

> Teraz takich się nie produkuje

Ale można kupić na Allegro za grosze.

Ja za 4 alufelgi z 3 oponami do jazdy zapłaciłem 220 PLN

Jak poszukasz i poczekasz na okazję to za podobne pieniądze można kupić.

Napisano

> Ale można kupić na Allegro za grosze.

> Ja za 4 alufelgi z 3 oponami do jazdy zapłaciłem 220 PLN

Ja dałem 120zł na złomie, bo od poloneza. Uno ładnie na nich wygląda, nie powiem 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Dzięki!!!

> Ala zajefajne maluszki..... cudeńka ślicznościowe

A jak chcesz cos nietypowego to masz mojego malca i pozniej na stronie 102. W razie czego dysponuje duzymi fotami.

Napisano
  • Autor

O ja Cie..... ale extra BISek!!! smile.gif

Gdybyś był uprzejmy podesłać mi jakąś fotkę to kto wie - może naczelnemu się spodoba.

Dołóż tylko proszę garstkę danych - coś o silniku i co ma być ewentualnie w podpisie.

Może na priva...

Napisano

> O ja Cie..... ale extra BISek!!!

> Gdybyś był uprzejmy podesłać mi jakąś fotkę to kto wie - może naczelnemu się spodoba.

> Dołóż tylko proszę garstkę danych - coś o silniku i co ma być ewentualnie w podpisie.

> Może na priva...

Przejrzyj caly watek, napsiz ktore foty mam ci wyslac w duzej rozdzielczosci i na jakie pytania chcesz znac odpowiedz - tak bedzie chyba latwiej.

EDIT:

Strona 69 - troche fotek z widocznym wnetrzem.

Napisano
  • Autor

Dzieki - bardzo chętnie bym skorzystał z tych fotek i mam nadzieję, ze Naczelny też smile.gif

Tylko nie wiem jak określić o które mi chodzi - wysłałabym miniaturki ale nie mam Twojego maila.

Na priva wysłałem mój mail.

Napisano

> Dzieki - bardzo chętnie bym skorzystał z tych fotek i mam nadzieję, ze Naczelny też

> Tylko nie wiem jak określić o które mi chodzi - wysłałabym miniaturki ale nie mam Twojego maila.

> Na priva wysłałem mój mail.

Wejdź w profil Zurawia, a zobaczysz adres email. ok.gif

Napisano

> Dzieki - bardzo chętnie bym skorzystał z tych fotek i mam nadzieję, ze Naczelny też

> Tylko nie wiem jak określić o które mi chodzi - wysłałabym miniaturki ale nie mam Twojego maila.

> Na priva wysłałem mój mail.

Mam w profilu. A numeracje zdjec znajdziesz po kliknieciu na zdjeciu prawym klawiszem myszki i wybraniu wlasciwosci. Bezposredni link do zdjecia konczy sie ......imgxxxx.jpg, gdzie xxx to numer zdjecia. Wystarczy ze podasz mi te numery, ktore cie interesuja, to przesle ci je na maila.

Napisano
  • Autor

Dzieki wielkie.

Musze powiedzieć, ze czytam różne Fora o tematyce motoryzacyjnej ale takiej pomocy jak tutaj nigdzie nie otrzymałem...

Bardzo wszystkim dziękuję - mam nadzieję, że chociaż niektóre zdjęcia Waszych pojazdów znajdą się w LOGO albo w mojej książce o czym nie omieszkam się pochwalić na Forum.

Pozdrawiam wszystkich

Markiz

Napisano
tutaj też masz ciekawego bobsztyka, Kolega na AK siedzi pod nickiem Grociu, tylko coś słabo mu idzie udzielanie się biglaugh.gif
Napisano
  • Autor

Dzięki - maluszków już mam nadmiar smile.gif

Gdybyś coś wiedział o jakimś ładnym Trampku albo autobusie "ogórku" czy też Nysie to by było fajnie smile.gif

Napisano

> Dzięki - maluszków już mam nadmiar

> Gdybyś coś wiedział o jakimś ładnym Trampku albo autobusie "ogórku" czy też Nysie to by było fajnie

po ogórki to na przegubowiec idź, tam masz namiary na warszawskie stowarzyszenie które ma kilka ogórków w swoim posiadaniu.

Napisano
  • Autor

Dzięki - zaraz zajrzę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.