Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lancia Lybra 1.9 jtd

Featured Replies

Napisano

Witam,

Znajomy napalił się jak szczerbaty na suchara na tą Lybre i z racji tego że ja od roku poruszam się lancia chce sobie wziąść mnie jako specjalistę tłumaczyłem mu że się nie znam itp. ale nie, uparł się i już.

Dlatego mam prośbę do szanownych kolegów możecie mi pomóc, może już na oko rzucając się jakieś anomalie którym trzeba się bliżej przyjrzeć ?

Z tego co widzę auto do tanich w masie ofert nie należy, ale nie zawsze jest to wyznacznikiem bezawaryjności zakupionego egzemplarza

Także bardzo proszę o kilka słów na tak i na nie.

Napisano
Tutaj kolega się chwalił, że chce Lybrę sprzedać...
Napisano

Trochę sporo kosztuje biorąc pod uwagę rocznik. Nawet uwzględniając to, że zachwalana jest jako ideał.

Napisano

Jak na diesla to dla mnie za maly przebieg wiec pewnie krecona.Z drugiej strony jesli mialbym byc potencjalnym kupcem to dalbym na sprawdzenie w ASO lacznie z historia serwisowania (jesli ASO Fiata cos takiego udostepnia). Na zdjeciach rzeczywiscie wyglada swietnie, ale nie zawsze jest to odzwierciedlenie prawdziwego(czytaj technicznego) stanu auta. Dopiero po weryfikacji myslalbym co robic 20.GIF

Napisano

> Na zdjeciach rzeczywiscie wyglada swietnie,

Zwróccie uwagę,że zdjęcia są bardzo dobrze zrobione. Na jednymz nich jednak jak się przyjrzysz fotelowi w zbliżeniu i skupisz to widać że jest już przybrudzone.

Chodzi mi tylko o to, że w realu może nie być tak piękna wizualnie. Aczkolwiek jest odpicowana ponad średnią krajową tego nie neguje nikt.

Poza tym kolory są przeciągnięty w kierunku "ciepłych". To nie są naturalne barwy. Ktoś wiele czasu poświęcił tym fotkom i ujęciom. Ja bym się aż tak nie napalał...

Może ja szukam dziury w całym, ale mi zapala się czerwona lampka jak widzę strasznie NACHALNIE reklamowany towar z odpicowanymi zdjęciami... Oferta tego auta jest nastawiona na kupującego oczami napalonego do białości. Znajomy niech poswięci kilka stówek na dokładne przetrzepanie w ASO na kompie i kanale.

Napisano
  • Autor

> Osobiście strasznie mnie sie nie podoba to auto

Wiesz jak jest o gustach się nie dyskutuje. Mnie osobiście się podoba wink.gif

Napisano

> Witam,

> Znajomy napalił się jak szczerbaty na suchara na tą Lybre i z racji tego że ja od roku poruszam

> się lancia chce sobie wziąść mnie jako specjalistę tłumaczyłem mu że się nie znam itp. ale

> nie, uparł się i już.

> Dlatego mam prośbę do szanownych kolegów możecie mi pomóc, może już na oko rzucając się jakieś

> anomalie którym trzeba się bliżej przyjrzeć ?

> Z tego co widzę auto do tanich w masie ofert nie należy, ale nie zawsze jest to wyznacznikiem

> bezawaryjności zakupionego egzemplarza

> Także bardzo proszę o kilka słów na tak i na nie.

W superalfa samochody zawsze są dużo droższe od cen z allegro, bo właściciele nie ściągają byle czego i przed sprzedażą dokonują sporo poprawek dla pewności bezawaryjnej jazdy. Jest dużo ludzi zadowolonych z zakupów u nich, choć i zdarzali się mocno rozczarowani. W październiku jechałem w tamte strony i chciałem przy okazji obejrzeć jedną Lybrę, niestety chwilę wcześniej ktoś ją zarezerwował a sprzedawca nie pozwolił już na oglądanie. Szkoda, bo miałbym obraz jak sprawdza się opis ze stanem faktycznym.

Niech kolega poczyta opinie na temat Superalfa to może coś mu to rozjaśni. Co do tego egzemplarza- przeciętna wersja LX za taką cenę mnie by nie przekonała

Napisano
  • Autor

> W superalfa samochody zawsze są dużo droższe od cen z allegro, bo właściciele nie ściągają byle

> czego i przed sprzedażą dokonują sporo poprawek dla pewności bezawaryjnej jazdy. Jest dużo

> ludzi zadowolonych z zakupów u nich, choć i zdarzali się mocno rozczarowani. W październiku

> jechałem w tamte strony i chciałem przy okazji obejrzeć jedną Lybrę, niestety chwilę wcześniej

> ktoś ją zarezerwował a sprzedawca nie pozwolił już na oglądanie. Szkoda, bo miałbym obraz jak

> sprawdza się opis ze stanem faktycznym.

> Niech kolega poczyta opinie na temat Superalfa to może coś mu to rozjaśni. Co do tego egzemplarza-

> przeciętna wersja LX za taką cenę mnie by nie przekonała

Póki co wstrzymuje się z oglądaniem. Na dniach ma pojawić się Lybra Intensa 2.4 jtd w podobnych pieniądzach. Wiadomo jak już wydawać pieniądze tona wersje max wyposażoną, a chyba taka właśnie będzie intensa.

Napisano

jeśli chodzi o sprawdzenie auta w ASO to nie polecam bilexu

Napisano

> Póki co wstrzymuje się z oglądaniem. Na dniach ma pojawić się Lybra Intensa 2.4 jtd w podobnych

> pieniądzach. Wiadomo jak już wydawać pieniądze tona wersje max wyposażoną, a chyba taka

> właśnie będzie intensa.

emblema i executive są wyżej. Intensa jest taka sobie. A tak na przyszłość to wersje lybry najprościej po felgach poznać ok.gif

http://www.lancialybra.com/eng/modelli/pop_lybra/index.htm

Napisano

Ładna... ale może lepiej dołożyć kilka tyś zł i kupić Fiata Cromę..

Napisano

A ile teraz fiat Croma chodzi? Coś mi się obiło o uszy, że ciezko nabyć "dobry" egzemplarz.

Napisano

> Póki co wstrzymuje się z oglądaniem. Na dniach ma pojawić się Lybra Intensa 2.4 jtd w podobnych

> pieniądzach. Wiadomo jak już wydawać pieniądze tona wersje max wyposażoną, a chyba taka

> właśnie będzie intensa.

2.4 napewno wyjdzie drożej w eksploatacji niż 1.9- nie chodzi tylko o paliwo, podobno tez zawieszenie dużo gorzej znosi ten ciężar. Z drugiej strony, jeśli szukasz bardziej wypasionej, to ciężko będzie o 1.9 w najbogatszych wersjach. oslabiony.gif

Napisano

> A ile teraz fiat Croma chodzi? Coś mi się obiło o uszy, że ciezko nabyć "dobry" egzemplarz.

Zobacz na alledrogo lub Motooto.. ok.gif

tak naprawde dokładając kilka tyś zł więcej dostaniesz auto młodsze o jakieś 4 lata, większe z nowocześniejszym i cichszym silnikiem, z lepszym wyposażeniem i bezpieczniejsze....

Skórę w kremowym kolorze również dostaniesz...

Co do stanu technicznego to tak jak z innymi autami .... sa różne różniste... hehe.gif

Napisano

> Zobacz na alledrogo lub Motooto..

> tak naprawde dokładając kilka tyś zł więcej dostaniesz auto młodsze o jakieś 4 lata, większe z

> nowocześniejszym i cichszym silnikiem, z lepszym wyposażeniem i bezpieczniejsze....

> Skórę w kremowym kolorze również dostaniesz...

> Co do stanu technicznego to tak jak z innymi autami .... sa różne różniste...

ALE FIATA A NIE LANCIE 20.GIF

Napisano

> ALE FIATA A NIE LANCIE

To prawda..... bez gwiazdy nie ma jazdy hehe.gif

Mi bardzo podoba się nowa Delta smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.