Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dakar

Featured Replies

Napisano

Przygoński nie wystartował, Sonik już odpadł beksa.gif Szkoda, bo liczyłem na dobre wyniki obu Panów.

Napisano

> Jarmuż tez nie wystartował

Ale przynajmniej Hołek nieźle zaczął ok.gif

Napisano

> Ale przynajmniej Hołek nieźle zaczął

Gdzie można śledzić wyniki i który był smile.gif

Napisano

> Przygoński nie wystartował, Sonik już odpadł Szkoda, bo liczyłem na dobre wyniki obu Panów.

Wycofala sie tez ciezarowka z polskim mechanikiem na pokladzie. Oby reszta dojechala!!!

Napisano

> 6

No no oby tak dalej , dzięki za info piwo.gif

Napisano

> No no oby tak dalej , dzięki za info

Dziś awansował na 5 miejsce, zajmując na OS2 6 miejsce...

Dziadek Sainz jednak wymiata...szacunek dla gościa, zawsze był moim idolem w WRC...

Napisano

> Dziś awansował na 5 miejsce, zajmując na OS2 6 miejsce...

> Dziadek Sainz jednak wymiata...szacunek dla gościa, zawsze był moim idolem w WRC...

Ale widać na relacjach, że ciasne zakręty pokonuje lepiej niż inni, jak za dawnych lat w WRC, poprostu zarzuca tyłem smile.gif

Peterhansel już jednek mniej zarzucał.

Napisano

Coś im si ena stronei Dakaru porąbało, bo pod profilem zawodnika z numerem 307 jest wszystko pięknie cacy, fotki,s amochó, tylko ze twierdza ze jedzie nim Chicherit, a nie Hołek..

Narazie na CP1 OS3 jest na 6 miejscu..19 sek za Millerem...

Napisano

Hołek 4 na 3 etapie w generalce 5

Marek Dąbrowski 19

Jacek Czachor 23

Napisano

> Gdzie można śledzić wyniki i który był

dakar.com lub na eurosporcie codziennie o 20:15 i ok 23 sa relacje

Napisano

Łaskawiec na quadzie ładnie jedzie. Może być w generalce na podium. claps.gif

Napisano

> Łaskawiec na quadzie ładnie jedzie. Może być w generalce na podium.

Za to Hołkowi coś BMW wczoraj strajkowało, stracił prawie 2h i spadł z 5 na 7...:/

Napisano

alternator, zlamana felga i przewód hamulcowy..

Napisano

a Kamaz znów łoi zlosnik.gif

Napisano

> a Kamaz znów łoi

i VW i Yamaha zlosnik.gif

a tak poważnie to patrząc na klasyfikacje widać które zespoły dominują...

terenówki 3 - pierwsze miejsca...VW

quady 4 - pierwsze miejsca Yamaha

ciężarówki 3 - pierwsze miejsca Kamaz

Napisano

> a Kamaz znów łoi

Nio łoi strasznie, ale cos chyba przegapiłem, bo Czagin miał wielką przewagę, a na prowadzeniu jest Kabirow, Czagin miał jakąś przygodę?? wiem, ze wygrywał OSy po 20-30 min, a ma straty kilka minut do Kabirowa...

Moze ktos z zainteresowanych ma link do filmiku, na którym chyba w 88 roku Czagin sciga sie z Kankunenem po dnie wyschniętego jeziora na jednym z OSów Dakaru?? Kankunen Pugiem 405, a Czagin go wyprzedaza swoją ciężarówką..:D oczywiście wszystko przy 200 km/h..:D bo przekopałem net i znaleść nie mogę.. frown.gif

Napisano

> Nio łoi strasznie, ale cos chyba przegapiłem, bo Czagin miał wielką przewagę, a na prowadzeniu jest

> Kabirow, Czagin miał jakąś przygodę?? wiem, ze wygrywał OSy po 20-30 min, a ma straty kilka

> minut do Kabirowa...

> Moze ktos z zainteresowanych ma link do filmiku, na którym chyba w 88 roku Czagin sciga sie z

> Kankunenem po dnie wyschniętego jeziora na jednym z OSów Dakaru?? Kankunen Pugiem 405, a

> Czagin go wyprzedaza swoją ciężarówką..:D oczywiście wszystko przy 200 km/h..:D bo przekopałem

> net i znaleść nie mogę..

to był daf a nie kamaz smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=AdvWNkg26AU&feature=related

Napisano

Hołek 2 na mecie dzisiejszego etapu 270635636-JUMP2.gif

Dodam tylko, że na 5 waypoincie miał godzinę przewagi nad Millerem, którego jeszcze nie ma na mecie odcinka zlosnik.gif

Napisano

> Hołek 2 na mecie dzisiejszego etapu

> Dodam tylko, że na 5 waypoincie miał godzinę przewagi nad Millerem, którego jeszcze nie ma na mecie

> odcinka

Robi się ciekawie, bo Holek traci do Millera już tylko 9 minut. Będzie walka. smile.gif

Napisano

> Robi się ciekawie, bo Holek traci do Millera już tylko 9 minut. Będzie walka.

po kilku waypointach dzisiejszych traci juz 15 min ...ale za to Łoker niezle jedzie w quadach ok.gif

Napisano

> po kilku waypointach dzisiejszych traci juz 15 min ...ale za to Łoker niezle jedzie w quadach

No i po rajdzie.. moim zdaniem wyniki naszych sa rewelacyjne..na wygraną jeszcze za wczesnie dla naszych

Hołek myślę ze wyzej byc nie mógł, fajnie ze odzyskał 5 miejsce.. moze za rok powalczy..ale i tak wielkie brawa, choc jeszcze do czołówki troche mu barkuje...i tak Brawa

Jacek Czachor dalej ma 100% skutecznosci, i wszedł do 10, brawo..11 raz ukończył rajd, znowu jest w czołówce...ogromny szacunek, bo jest świetnym strategiem i jeździ bardzo mądrze...

No i szacun dla naszego Quadowca...myślałem ze po odpadnieciu Sonika bedzie lipa, a tu prosze, piękna walka do końca, śledziłem dzis wszystkie międzyczasy i gdy pojawił sie na mecie wynik Łukasza kamień spadł mi z serca, bo wygrał podium o 54 sekundy, ścigając sie 63 godziny na quadzie i jadac 7 tys km...ogromne brawa... oby za rok chłopaki powalczyli o wygraną, bo mają takie szanse..

Żal mi tylko dziadka Sainza, mojego idola rajdowego..ale to je sport, dobrze ze Miller mu pomógł i na pocieszenie zostało mu najniższe miejsce podium..dla mnie i tak był najszybszy.. zlosnik.gif

Napisano

I zgadzam się z Tobą w 100%. Chłopaki pojechali bardzo dobrze. A Łukasz pokazał klasę. Ciekawe jak w następnym Dakarze będzie przebiegała rywalizacja Sonik - Łaskawiec bo liczę na to że obaj wystartują.

Hołek w nowym samochodzie też świetnie. Motocykliści już tradycyjnie także świetnie. Bo przecież przed nimi tylko światowa czołówka i to z najwyższej półki.

Napisano

bravo dla orlenowców. chyba osiagneli max co mogli. ok.gif

ale dla mnie absolutnym gigantem dakaru jest KAMAZ i car Chagin.

to jest jakis kosmos co potrafi ta ciezarówka i ta fabryczna ekipa blagam.gif

Napisano

Czachor niestety na 11, anulowali kare jednemu zawodnikowi i spadł jedno miejsce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.