Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

oceniamy ogłoszenie

Featured Replies

Napisano

http://euromot.otomoto.pl/fiat-croma-1-9-jtd-16v-150-km-emotion-C15721139.html

nie zostało napisane, ze bezwypadkowa hmm.gif ale to chyba nie chodzi o draśnięcie błotnika

cena raczej średnia chociaz w pierwszej chwili myślałem bez sprawdzania, że bardzo mała

co przy tym przebiegu będzie na pewno do roboty w ramach uspokojenia własnego sumienia, a co może rozsypać się lada moment?

bo jakoś tak hipotetycznie trzebaby zacząć się rozglądać za jakimś nowszym i większym nabytkiem

Napisano

Ladna, musisz jechac o obejrzec. Czy nie rdzewieje, czy dobrze zrobiona jesli byla uderzona, czy osie proste sa. Ja kupowalem 2 miesiace temu od osoby prywatnej,i urwalem jeszcze z ceny ktora masz na tej aukcji 5 tysiakow wink.gif

Swieci sie trojkat na desce, wiec albo zarowka przepalona albo jakas inne pierdola

Napisano

Sprawdź ... zobacz jak wygąda naocznie icon_eek.gif ... cena do zbicia....

Jesli przebieg autentyczny to poza zawieszeniem ( nie wiadomo czy było coś naprawiane/ wymieniane amorki i inne pierdołki... ) nic nie powinno sie dziać....

Powodzenia

Napisano
  • Autor

> Sprawdź ... zobacz jak wygąda naocznie

jak zapadnie decyzja sprzedaży helmuta zlosnik.gif bo za bravę to dostanę na dywaniki

> ... cena do zbicia....

jeszcze???? (to w odpowiedzi i na post poprzedni icon_eek.gif )

bo jak sprawdzam ceny 7 letniego helmuta w tedeiku zlosnik.gif z duuuuzo gorszym wypasem to jego cena średnia w wielu przypadkach oscyluje woków cen praktycznie połowę młodszej, duzow większej i z duzo lepszym wypasem Cromy hmm.gif

Napisano

> lepszym wypasem Cromy

Ale Croma na masce ma "FIAT" hehe.gif i nie wazne że to samo podwozie co w Sabie 9-3 lub Oplu Vectrze C... i że ten silnik jest jednym z najlepszych na świecie Diesli 1,9.....

Wydaje mi się że ta wersja powinna mieć 9 poduszek a nie 7 ... hmm.gif sprawdź czy na tylnej kanapie na boczkach nie ma wszywek AIRB...

Napisano

Może się mylę, ale ten rocznik chyba powinien mieć znaczek " Croma"

Po lewej stronie klapy bagażnika hmm.gif

Napisano

> Może się mylę, ale ten rocznik chyba powinien mieć znaczek " Croma"

> Po lewej stronie klapy bagażnika

Faktycznie.... coś mi sie tez tak wydaje....

Napisano

> Faktycznie.... coś mi sie tez tak wydaje....

ja mam po lewej ale ja mam 2005 rocznik

Napisano

> Ale Croma na masce ma "FIAT" i nie wazne że to samo podwozie co w Sabie 9-3 lub Oplu Vectrze C...

> i że ten silnik jest jednym z najlepszych na świecie Diesli 1,9.....

> Wydaje mi się że ta wersja powinna mieć 9 poduszek a nie 7 ... sprawdź czy na tylnej kanapie na

> boczkach nie ma wszywek AIRB...

9? Raczej nie... Ja mam 7...

Napisano

> 9? Raczej nie... Ja mam 7...

Ja mam 9

Napisano

> ja mam po lewej ale ja mam 2005 rocznik

A ja mam po prawej..... 2007/9 data produkcji według ePERA

Napisano

> A ja mam po prawej..... 2007/9 data produkcji według ePERA

Macie tak jak powinno być. Według moich obserwacji znaczek trafił na prawą stronę w 2007.

Czyli wychodzi na to, że w ocenianym egzemplarzu coś się przytrafiło w tyłeczek wink.gif

Napisano
  • Autor

> Macie tak jak powinno być. Według moich obserwacji znaczek trafił na prawą stronę w 2007.

> Czyli wychodzi na to, że w ocenianym egzemplarzu coś się przytrafiło w tyłeczek

wszystkie które oglądałem na otomoto z 2006 miały rzeczywiście znaczek po lewej stronie ok.gif

Napisano

> wszystkie które oglądałem na otomoto z 2006 miały rzeczywiście znaczek po lewej stronie

Najwyraźniej wskazuje to na jakieś "poprawki" po fabryce wink.gif

Swoją drogą to niestety bez porządnego miernika lakieru i FES-a to nie ma się co ruszać po zakup auta ...

Napisano

Jesli ktos bys chcial przypadkiem obejrzec ktorys z tych samochodow prosze sobie odpuscic pierwszy rodzynek sprawdzony dzieki uprzejmosci kolegi z AK ma rzeczywisty przebieg 260 tys km a nie 115 tys km.Alumy zniszczone, opon tez nie ma.Srodek zaniedbany.Mam screnny z FES-a. Rodzynek numer 2 tez dzieki koledze z AK sprawdzony i jego opis do tego auta

Po rozmowie z lakiernikiem, który robił tego Fiata:

wymieniony lewy i prawy przedni błotnik (nie zmieścił się w jakąś bramę )

lakierowane boki - w oryginale dach, klapa tył oraz lewy błotniki

Ogólnie auto nie było mocno ubite - zrobione ładnie. Nie było prostowania i naciągania

Napisano

Do Nr 2 miałem wysłać wujka do oglądania bo niedaleko Jasła mieszka angryfire.gif ale tak się sprawy ułożyły,że na razie musi w domu siedzieć...dobrze,że mu nie zawracałem głowy biglaugh.gif

P.s coś czuję,że ciężko będzie coś '' dobrego'' znaleźć sciana.gifsciana.gif

Napisano

Ja planuję Cromę ale dopiero za rok mniej więcej. Wydaje mi się że ciekawe ogłoszenia mają w Carserwisie - jedno auto a Warszawie, drugie w Rzeszowie. Ale wiadomo, trzeba oglądnąć

Napisano

> P.s coś czuję,że ciężko będzie coś '' dobrego'' znaleźć

Bardzo ciezko bedzie cokolwiek znalezc sick.gif

Napisano

> Ja planuję Cromę ale dopiero za rok mniej więcej. Wydaje mi się że ciekawe ogłoszenia mają w

> Carserwisie - jedno auto a Warszawie, drugie w Rzeszowie. Ale wiadomo, trzeba oglądnąć

Jak ta ta Croma to polecam udać się z czujnikiem lakieru- wiele samochodów w tym komisie mimo pozornie dobrych fotek to niestety ale szroty. Poproś o wydruki np ze ścieżki diagnostycznej a jeszcze lepiej sprawdziłbym autko w zupełnie innym serwisie.

Z ciekawości osobiście oglądałem parę razy to autko- z zewnątrz nie dopatrzyłem się jakiś podejrzanych usterek ale zastanawiające jest, iż to autko stoi w komisie od ok sierpnia hmm.gif

Napisano

> Jak ta ta Croma to polecam udać się z czujnikiem lakieru- wiele samochodów w tym komisie mimo

> pozornie dobrych fotek to niestety ale szroty. Poproś o wydruki np ze ścieżki diagnostycznej a

> jeszcze lepiej sprawdziłbym autko w zupełnie innym serwisie.

> Z ciekawości osobiście oglądałem parę razy to autko- z zewnątrz nie dopatrzyłem się jakiś

> podejrzanych usterek ale zastanawiające jest, iż to autko stoi w komisie od ok sierpnia

Też widzę tylko tyle ile na tych zdjęciach, a jest ich niewiele. To że stoi od sierpnia- może, ale nie musi coś znaczyć, popyt na takie auto jest wg mnie mocno ograniczony. Te 2 auta z Carserwisu przynajmniej są krajowe. Mnie jakoś nie interesują świeżo sprowadzone, gotowe do rejestracji i nie wymagające wkładu finansowego- chyba ostatnia rzecz jaką bym zrobił to zakup w komisie sprowadzonego auta. Wolałbym już sam do Niemiec po nie pojechać - tylko z kolei tam praktycznie wszystkie mają DPF, a po doliczeniu wszystkich opłat wcale jakoś dużo lepiej to nie wychodzi. Ale jak pisałem, będę sie tym martwił gdzieś za rok, na razie badam rynek wink.gif

Napisano

Tylko tez cos trzeba w tych Niemczech cos fajnego poszukac, niestety szukam juz od dluzszego czasu auta fakt ze z lepszym wyposazeniem,ale nawet z standardenm nie ma kolorowo.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A ja w piatek wybralem sie do Ostravy zobaczyc, fajna Crome, tak przynajmniej na zdjeciach bylo, i na zywo tez robilo wrazenie.Silnik 2,4 jtd 200KM.Przebieg 99 tys km licznikowo, i wnetrzne procz kierownicy na tyle wygladalo, ale nie dawalo mi spokoju i napisalem prosbe do kolegi z kacika o sprawdzenie auta po numerze VIN auta, i w 2008r auto mialo 140 tys km !! i kikla rzeczy bylo wymienianych.Takze trzeba szukac dalej frown.gif

c168781314.jpg

c168781311.jpg

c168781313.jpg

c168781315.jpg

c1687813110.jpg

c1687813112.jpg

c1687813111.jpg

Napisano

No wygląda nieźle...wyposażenie też waytogo.gif

Ale pewnie większość ma cofane liczniki angryfire.gifangryfire.gif

Jest kilka na otomoto właśnie z Czech Cromek z bogatym wyposażeniem serduszka.gif...ale pewnie przy wszystkich coś kombinowane jest,było sciana.gif

Napisano

I sa sciagane z Wloch.Niestety ciezko bedzie cos fajnego kupic sick.gif

Napisano

dokladnie jak piszesz.

Ile razy bylem w rzeszowie - lookne na fiaty - i dluuugo tego fiacika widze.

Czyli albo cena z kosmosu albo........./

> Jak ta ta Croma to polecam udać się z czujnikiem lakieru- wiele samochodów w tym komisie mimo

> pozornie dobrych fotek to niestety ale szroty. Poproś o wydruki np ze ścieżki diagnostycznej a

> jeszcze lepiej sprawdziłbym autko w zupełnie innym serwisie.

> Z ciekawości osobiście oglądałem parę razy to autko- z zewnątrz nie dopatrzyłem się jakiś

> podejrzanych usterek ale zastanawiające jest, iż to autko stoi w komisie od ok sierpnia

Napisano

A ten kolega z jakiegoś ASO, że takie info potrafi dostarczyć po VIN-ie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.