Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wynajem busa najlepiej maxa do niemców -za ile ?

Featured Replies

Napisano

Witam .może ktoś mi podpowie bo w moich okolicach to same jakieś dekle są .

Ile może kosztować wynajem maxa towarowego na odcinek 1300 km i powrót w sumie ok 2600. oczywiste że do Niemiec. Jak to sie płaci z kilometra ,dobowo czy jak ,nie mam kogo zapytać a tych co pytałem to od razu wietrzą nie wiem jaki interes i ceny z kosmosu np.800Euro

Napisano

> Witam .może ktoś mi podpowie bo w moich okolicach to same jakieś dekle są .

> Ile może kosztować wynajem maxa towarowego na odcinek 1300 km i powrót w sumie ok 2600. oczywiste

> że do Niemiec. Jak to sie płaci z kilometra ,dobowo czy jak ,nie mam kogo zapytać a tych co

> pytałem to od razu wietrzą nie wiem jaki interes i ceny z kosmosu np.800Euro

pewnie wolałbys jakby ktoś pojechał za miskę ryżu ?

stawka wmiarę normalna 1.2zł za kilometr

jak za drogo to sobie weź busa z wypożyczalni aut i sam dymaj ... taniej wyjdzie ... może hehe.gif

Napisano

Wiem że mój kolega w 2009roku zapłacił za kurs 800 euro .

Załadowałem mu w Niemczech naczepę "firankę" około 10 ton różności i za trzy dni rozładował sobie właśnie w okolicach Siedlec.

Napisano

> http://allegro.pl/wynajem-mercedes-sprinter-130zl-brutto-doba-i1396912118.html

> No chyba wyjdzie taniej

tak ... taniej

spanie w kabinie ... czy bez spania ?

1300 jednym rzutem ?

3 czy 4 dni ?

sam wynajm nawet po tak " dziwnej " stawce ( bo 130 zł to nie kasa za wynajm auta ) 520zł

paliwo ... 1300

to już 1820 ...

a jeszcze jakieś 45...50 godzin rypania za kółkiem ... hehe.gif

żywienia się w barach ew. suchym prowiantem

itp. itd. atrakcje beksa.gif

Napisano

stawka owszem bardzo dziwna 130zł bez limitu km, ale jesli chodzi o atrakcje typu nocleg w kabinie czy zywienie sie na trasie - co kto lubi zlosnik.gif ja pare takich wycieczek na zachod Niemiec mialem wlasnie busem i milo sobie wspominam takie przygody, jedzenie na stacjach, toalety na stacjach, spanie na siedzaco gdzies na parkingu zlosnik.gif ale to jak czlowiek byl mlody zlosnik.gif no i zawsze moze wziac ze soba drugiego kierowce ok.gif

Napisano

> stawka owszem bardzo dziwna 130zł bez limitu km, ale jesli chodzi o atrakcje typu nocleg w kabinie

> czy zywienie sie na trasie - co kto lubi ja pare takich wycieczek na zachod Niemiec mialem

> wlasnie busem i milo sobie wspominam takie przygody, jedzenie na stacjach, toalety na

> stacjach, spanie na siedzaco gdzies na parkingu ale to jak czlowiek byl mlody no i zawsze

> moze wziac ze soba drugiego kierowce

ale chodzi mi o to że ktoś kto zarabia pieniądze ma zarobić a nie jechać spać po parkingach za 6zł za godzinę...

więc pisanie o kimś " dekiel " kto podaje cene 800 euro za taki kurs jest delikatnie mówiąc niegrzeczne ...

więcej nie napisze bo znowu będzie banned.gif

sam robiłem takie rzeczy ... ale nie po to żeby " zleceniodawca " miał za półdarmo tylko żeby zarobić ... skromny.gif

Napisano

> ale chodzi mi o to że ktoś kto zarabia pieniądze ma zarobić a nie jechać spać po parkingach za 6zł

> za godzinę...

> więc pisanie o kimś " dekiel " kto podaje cene 800 euro za taki kurs jest delikatnie mówiąc

> niegrzeczne ...

> więcej nie napisze bo znowu będzie

> sam robiłem takie rzeczy ... ale nie po to żeby " zleceniodawca " miał za półdarmo tylko żeby

> zarobić ...

Tu sie zgadzam, jesli mowimy o tym zeby wynajac busa z kierowca to jak najbardziej nalezy mu sie normalny zarobek ok.gif

ja wyzej pisalem o tym zeby samemu wynajac busa i sobie pojechac i wtedy mozna wlasnie zaoszczedzic, a przygoda tez niezla i raz mozna sie poswiecic na te noclegi na siedząco w kabinie cool.gif

Napisano

co masz na myśli pisząc - wynajem busa?

wynajmujesz busa i sam jedziesz czy wynajmujesz firmę transportową i ci wszystko wiozą?

Napisano

> a tych co pytałem to od razu wietrzą nie wiem jaki interes i ceny z kosmosu np.800Euro

" wietrzą interes" hehe.gif

Faktycznie dekle, powinni krzyknąć 1000euro ok.gif

800e to przyzwoita stawka ok.gif

To teraz napisz proszę ile według Ciebie powinien kosztować taki kurs 2600km ??

Napisano

Czasami spedytor bedzie tanszy.

wink.gif

Napisano

> " wietrzą interes"

> Faktycznie dekle, powinni krzyknąć 1000euro

> 800e to przyzwoita stawka

> To teraz napisz proszę ile według Ciebie powinien kosztować taki kurs 2600km ??

no jak to... 260zł... 10gr za km

Napisano

> Ile może kosztować wynajem maxa towarowego na odcinek 1300 km i powrót w sumie ok 2600. oczywiste

> że do Niemiec. Jak to sie płaci z kilometra ,dobowo czy jak ,nie mam kogo zapytać a tych co

Po znajomości z 3000 zł mogę podjechać cool.gif

Napisano

Na fakturę normalna stawka to ok 780-800E za jeden kurs

Jeśli takich kursów byś miał ~5-8 w miesiącu idzie zejść do ok 700E za każdy kurs.

Mowa tu o Sprinterze MAX

Napisano

> " wietrzą interes"

no co ... na jego krwawicy na dom z basenem chcą zarobić ... oslabiony.gif

zawsze mnie wkurzali tacy ludzie jak założyciel wątku .. typowe podejście

wszyscy to krwiopijcy tylko on jedyny sprawiedliwy

jak już pisałem , popieram przedmówcę

stawka jest normalna i jak Ci nie pasuje wsiadaj w auto i w drogę ok.gif

> Faktycznie dekle, powinni krzyknąć 1000euro

> 800e to przyzwoita stawka

> To teraz napisz proszę ile według Ciebie powinien kosztować taki kurs 2600km ??

Napisano

800 Euro to jest cena z kosmosu ????

Przejedz sie taksowka, zaplacisz 3 zl za km i przestaniesz zalic sie na ceny busiarzy ....

Rozumiem, ze wedlug Ciebie, ktos ma tam pojechac i zarobic na tym 100 zl ? smile.gif

A Ty kolego, jaka masz stawke za godzine pracy ? 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Coffin , tnij cytaty to po pierwsze a op drugie to chodzi mi właśnie o jazdę zamemu a nie z kierowca .Pytam bo nigdy nie byłem w sytuacji gdzie musiałbym wynając .

Jazda to pikuś ,nie wiem co robisz i czym sie zajmujesz ale ja akurat od 12 lat jeżdżę busami tyle że firmowymi ,ot co .Nic to takiego samemu dymać .Na pewno wyjdzie taniej ,bo jakby nie było różnicy to nikogo by na kierowcę nie znalazł .

Słuchaj ,nie wiesz co chcę przewieść i nie pajacuj

Dorobić to się nie da za jednym kursem.

Napisano
  • Autor

A cóż za książęta i fachowcy od jazd długodystansowych w super warunkach -1300 km to na dwóch (+ brat) to wyczyn co chłopaki?

Daleko to do Barcelony .

Ps. Wy wszyscy co tak liczycie ,fakt takie są stawki w przybliżeniu tylko ciekawe czy w każdą stronę tacy hojni jesteście ,jak dojdzie do płacenia ,nie szukacie okazji ?

Na kiego grzyba mi z kierowcą ?

Dzięki .

Napisano

> A cóż za książęta i fachowcy od jazd długodystansowych w super warunkach -1300 km to na dwóch (+

> brat) to wyczyn co chłopaki?

> Daleko to do Barcelony .

> Ps. Wy wszyscy co tak liczycie ,fakt takie są stawki w przybliżeniu tylko ciekawe czy w każdą

> stronę tacy hojni jesteście ,jak dojdzie do płacenia ,nie szukacie okazji ?

> Na kiego grzyba mi z kierowcą ?

> Dzięki .

Kup busa, bedziesz mial bez kierowcy 270751858-jezyk.gif

Napisano

> fachowcy od jazd długodystansowych w super warunkach -1300 km to na dwóch (+

> brat) to wyczyn co chłopaki?

Wiesz, autostrada nie problem, walnij kiedys na dwoch kolach 500 km po Alpach, to pogadaamy.

wink.gif

Napisano

> Coffin , tnij cytaty to po pierwsze a op drugie to chodzi mi właśnie o jazdę zamemu a nie z

> kierowca .Pytam bo nigdy nie byłem w sytuacji gdzie musiałbym wynając .

> Jazda to pikuś ,nie wiem co robisz i czym sie zajmujesz ale ja akurat od 12 lat jeżdżę busami tyle

> że firmowymi ,ot co .Nic to takiego samemu dymać .Na pewno wyjdzie taniej ,bo jakby nie było

> różnicy to nikogo by na kierowcę nie znalazł .

> Słuchaj ,nie wiesz co chcę przewieść i nie pajacuj

> Dorobić to się nie da za jednym kursem.

chyba ktoś tu szuka banana-wave.gifpiaskownica.gifpiaskownica.gifpiaskownica.gifbanana-wave.gif

Napisano

> chyba ktoś tu szuka

"Moderator już wcześniej został powiadomiony o tej wiadomości."

Napisano

hcę przewieść i nie pajacuj

> Dorobić to się nie da za jednym kursem.

pajacować to sam pajacujesz ... skoro dzwonisz z ogłoszeń dotyczących busów z kierowcą a chcesz wypożyczyć samochód smirk.gif

a jeszcze ich wyzywasz od dekli sick.gif

ps. nawiązując do tego " tnij cytaty " ... o jakiego grzyba Ci chodzi ? bo chyba tylko o to żeby coś napisać ... 001.gif

Napisano
  • Autor

Dobra szanowna braci nie straszcie bo się nie boję ,Może źle spytałem .Chciałem wynająć busa bez kierowcy ,kupować na jeden raz kpina.Mi koleś powiedział 800-750 za auto dla tego mówię że drogo, myslał że zaraz złapie ,ale nawet popytać nie mogę ,ok .

Od razu cwaniak jestem , a ja po prostu nigdy nie byłem w takiej potrzebie Dzwonić nie dzwoniłem po ogłoszeniach tylko tu pytałem.niech mi ktoś powie gdzie ja dzwoniłem bo nie wiem .Co do jazdy to kurierka trochę kształtuje szczególnie jak sie robi trasy po 780 km -850 , a nie wokół miasteczka .

POZDRAWIAM -banujcie jak chcecie.

A na godzinę to mam tyle co kurierzy czyli kokosu nie ma gdybym mógł pojechałbym tym co jeżdżę ale niestety.

Napisano

> Dobra szanowna braci nie straszcie bo się nie boję ,Może źle spytałem .Chciałem wynająć busa bez

> kierowcy ,kupować na jeden raz kpina.Mi koleś powiedział 800-750 za auto dla tego mówię że

> drogo, myslał że zaraz złapie ,ale nawet popytać nie mogę ,ok .

> Od razu cwaniak jestem , a ja po prostu nigdy nie byłem w takiej potrzebie Dzwonić nie dzwoniłem

> po ogłoszeniach tylko tu pytałem.

Podawalem linka, zadzwon i zapytaj http://allegro.pl/wynajem-mercedes-sprinter-130zl-brutto-doba-i1396912118.html lub poszukaj podobnych ogloszen blizej Ciebie ok.gif

Napisano
  • Autor

Fakt z rozpędu nie spojrzałem dokładnie w aukcje i odebrałem ją jako sprzedaż auta a nie usługi wynajmu ,poszukam w swojej okolicy . ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.