Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Giełda # styczeń-sierpień 2011 r.

Featured Replies

Napisano

W tym wątku i wyłącznie w tym można dawać ogłoszenia o kupnie, sprzedaży, zamianie, pozbywaniu się, poszukiwaniu rzeczy, itp.

Ogłoszenia o sprzedaży muszą zawierać cenę!

Nie dyskutujemy w tym wątku.

Uwagi z autorami ogłoszeń wymieniamy w bezpośredniej komunikacji.

admin.gif

p.s.

Link do poprzedniego wątku giełdowego: jakiś tekst

Napisano

No to moje tez idzie na gielde.

Niestety nie bezwypadkowe, ale stan techniczny 2 lata po wypadku sie nie zmienia.

Cena jak na to ze jednak ma przygody to bedzie jakies 23500 do malej negocjacji.

Szczegóły na stronie

moto gratka

Spojler przedni dolozony tylko do zdjęcia. Czeka na lepsze czasy, ale cena z gornej polki powoduje ze staje sie tez czescia pojazdu.

W przypadku pomocy w sprzedazy samochodu, dziele sie roznica pomiedzy tym co zaplaci klient, a tym co daje dealer na dzien kupna nowego samochodu.

284645997-CAM_0806_2.jpg

Info na priv

post-115536-14352511360938_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

2 opony Fulda EcoControl 185/60/14 DOT0608 bieżnik 5mm, nie klejone itp w bdb stanie, cena 150 zł

Napisano

Felgi są praktycznie nowe - przebieg zaledwie 70km. Nie są uszkodzone. Cena 700zł/kpl (4 szt.) do negocjacji.

Napisano

Pozostał mi spojler zderzaka przedniego marki Irmscher, pomalowany obecnie na Denim 31U.

Cena wywoławcza 500 PLN do negocjacji. Cena oryginalna za którą go kupiłem to 175 Euro

284708137-CAM_0809_2.jpg

post-115536-14352511634303_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sprzedam nowe {50km przebiegu grinser006.gif} Hankooki

Cena kompletu 1000PLN, odbiór osobisty w Warszawie

Opony wyglądają tak jak tu źródło

kontakt => priv

Napisano

Sprzedam używane opony z mojej Epici (rocznik 2006).

Mają 5-6 mm, więc na 2 sezony powinny jeszcze wystarczyć.

Sprzedaję bo kupiłem nowy komplet felg i opon.

Stan i wygląd taki jak na tej aukcji

Cena 400zł/kpl

Napisano

Sprzedam Chevroleta Lacetti kombi, silnik 2.0 diesel, rok produkcji 2007, przebieg 86 kkm, kolor srebrny, wersja wyposażenia Elite, czyli elektryczne wszystkie szyby, 4 pp., pełna regulacja fotela kierowcy, regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach, automatyczna klimatyzacja, podłokietnik kierowcy, światła przeciwmgielne. Dodatkowo wsyzstkie tylne szyby zostały przyciemnione. Auto jest cały czas serwisowane w ASO. Stan auta oceniam na bardzo dobry. Cena jaka mnie interesuje to 27500 zł. Za 28000 dorzucę komplet felg aluminiowych zakupionych w zeszłym roku.

Auto jest bezwypadkowe, choć miało drobą stłuczkę w tył, która została naprawiona również w ASO, więc na wszystko jest gwarancja.

Fotki wrzucę w ciągu kilku dni, jak komuś się bardzo śpieszy to priv i będą wcześniej Na pytania o powód wymiany to chcę kupić auto typu Citroen Xsara Picasso lub Renault Scenic, gdzie z tyłu są osobne trzy fotele (jedyny powód zmiany auta).

Napisano

Ponieważ nie mogę edytować poprzedniego postu to fotki auta wrzucam tutaj.

284791649-DSC05386.jpg

284791649-DSC05389.jpg

284791649-DSC05391.jpg

post-24283-14352511965119_thumb.jpg

• 3 tygodnie później...
Napisano

Sprzedam opony: Bridgestone B391, letnie, 175/65/15, dot: 3409, ok 6.5mm bieznika. Jeździły na samochodzie ok. 6 miesiecy, mają jeszcze włoski na bokach.

Mozliwy odbior osobisty na terenie Warszawy o dowolnej porze.

Cena za 4szt: 600pln.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam poszukuje trochę elementów wnętrza do lacetti hatchback (części używanych ).

Poszukuję:

1 konsoli środkowej tej części czarnej i szarej przy lewarki zmiany biegów części przednią bez podłokietnika

2 boczków drzwiowych tył i przód

3 półki bagażnika

4 plastików mocujących półkę bagażnika

5 kierownice samą bez airbag

6 listwę deski rozdzielczej strona pasażera montowana pomiędzy schowkiem a ta czarną częścią

7 plastik klapy bagażnika

jeżeli posiada ktoś na sprzedaż jakąś z wymienionych części lub namiary gdzie mogą mieć takie części to proszę o kontakt Pw. lub [email protected] lub 793185199

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam,

Moja firma oferuje Kamery cofania zwykłe i dedykowane do konkretnych samochodów.

W swojej ofercie mam między innymi kamerkę dedykowaną do Rezzo, Lacetti i innych modeli Chevroleta .

Użytkownik na Allegro.pl : dedi1

Na hasło : "Autokącik" - 10 % zniżki na zakupy

LINK do aukcji

4108.jpg

Cena: 145 zł brutto. Wystawiamy Faktury VAT

Pozdrawiam djquest1

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kupię kolektor wydechowy do Lacetti 1.4 benzyna.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Nowa cena to 180 zl, bo mi juz miejsce zagraca w schowku, a szkoda wyrzucic.

285045768-CAM_0824_1.jpg

info na priv

post-115536-14352513000284_thumb.jpg

Napisano

Sprzedaję mojego Chevroleta Lacetti w wersji kombi. Rok produkcji 2007, silnik 2.0 diesel, wersja wyposażenia Elita, która posiada m.in.: ABS, el. szyby, el. lusterka, automatyczna klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, bagażnik na dach, przyciemniane szyby.

Auto cały czas serwisowane, bezwypadkowe, choć miało w zeszłym roku stłuczkę. Oczywiście wszystko naprawiane w ASO, gwarancja na blacharkę jest utrzymana.

Tutaj w ogłoszeniu dokładniejszy opis, zdjęcia samochodu.

Cena jaka mnie interesuje to 25 500 zł.

W razie pytań proszę o kontakt przez priv, na maila: [email protected] lub tel. 602-392-205

285047102-C19222338_3.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Do sprzedaży Lacetti 1.8 CDX sedan LPG

9E222A2D68EBD566BE1BE9DB45A59C6B.jpg

1799 cm3, 125435 km (i systematycznie przybywa), 1.rej. sierpień 2005, rok prod. 2004

Wyposażenie pojazdu:

wsp. kierownicy, ABS, system kontroli trakcji, el. szyby, el. lusterka, immobiliser, centr. zamek, Mul-T-Lock, klimatyzacja automatyczna, radio, liczba drzwi: 4/5

Historia pojazdu:

II właściciel, właściciel niepalący, stan bardzo dobry, kupiony w kraju, bezwypadkowy, garażowany, serwisowany, ks. serwisowa

Opis:

Chevrolet Lacetti 1.8 CDX, rok produkcji 2004, pierwsza rejestracja sierpień 2005 r.

Samochód w stanie idealnym, świeżo po "dużym" przeglądzie przy stanie licznika 123768 km (w maju wymieniony rozrząd z pompą wody, olej, filtry, świece itp.) - tak więc do następnej wymiany rozrządu zostało prawie 60000 km. W 2008 r. przy 48000 km założony gaz sekwencyjny - Stag 300. Przy około 108000 km zregenerowana listwa wtryskowa gazu - tak więc jeszcze trochę się powinno na na obecnej przejechać (koszt regeneracji jak dobrze pamiętam to 100 zł).

Samochód serwisowany na bieżąco - można sprawdzić wpisy w książkach serwisowych (zwykłej i gazowej), do sierpnia 2011 r. posiada gwarancję na perforację nadwozia. Posiadam faktury na ważniejsze naprawy.

Cena 18000 do negocjacji - ale niewielkiej z uwagi na koszt ostatniego przeglądu oraz inne "inwestycje" (ponad 2200). Z drugiej strony, samochód jest przygotowany do wakacyjnych wojaży - nic tylko zapakować się na wakacje i jechać :-)

Historię auta najlepiej sprawdzić śledząc moje posty na forum

link do ogłoszenia

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Do sprzedaży Lacetti 1.8 CDX sedan LPG

Ostatnia szansa - cena 17 500,- (a w cenie komplet filtrów, litr z kawałkiem oleju 5W30) oprócz wyposażenia powyżej nie wymieniłem chyba wcześniej felg z oponami zimowymi.

Jeśli ktoś zainteresowany mogę podesłać więcej zdjęć na maila - proszę o maila na priv.

Napisano

> Nowa cena to 180 zl, bo mi juz miejsce zagraca w schowku, a szkoda wyrzucic.

> info na priv

Wciaz aktualne, cena pozostaje bez zmian 180,00 PLN. Do poniedzialku 4/07/2001 jest 150 zl.

allegro

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jak w temacie - poszukuję wyciszenia maski do lacetti hatchback cool.gif

Napisano

Tak jak w temacie mam do sprzedania zaciski przednie nowe do lacka. Cena za sztuke 190 zł (+ew koszt wysyłki).Mogę przesłać zdjęcia na e-maila. Możliwy odbiór osobisty w Łodzi lub okolicach. priv lub gg:371000093

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich,

zaistniała taka, a nie inna sytuacja i muszę sprzedać moje Lacetti.

Lacek jest z czerwca 2009 roku, w moich rękach jest od grudnia 2010r. Czyli mam go pół roku.

Przebieg to UWAGA - 26600km, oczywiście niekręcony i w pełni udokumentowany.

Auto jest na gwarancji do czerwca 2012r.

Kolor to czarny metalik.

Opłacone OC+AC do grudnia 2011r.

W kwietniu przeszło przegląd w ASO Chevroleta na ul. Mangalia 2 w Warszawie, koszt wyniósł.

Wyposażenie: 2xpp, abs, wspomaganie, klimatyzacja, el. szyby przód, centralny zamek z pilotem.

Do auta dokładam komplet prawie nowiutkich (4-5 tyś. km) opon zimowych (12.2010 - ok. 1100zł)

Auto nie wymaga ŻADNYCH inwestycji, jest w 100% bezwypadkowe, bezkolizyjne, bezprzygodowe.

Nie posiada ŻADNYCH uszkodzeń, ani ŻADNYCH wad. Jedynym mankamentem jest leciutkie zarysowanie zderzaka przedniego obok tablicy rejestracyjnej, gdyż wiatr machnął bramą, która uderzyła w auto. Poza tym, auto jest w stanie IDEALNYM.

Aktualne zdjęcia auta:

https://picasaweb.google.com/113662485655863671832/ChevroletLacetti

Kupione ze stanem licznika 16kkm, czyli przejechane 10kkm.

CENA - 25000zł do negocjacji

Kontakt - 784 194 103 & priv & [email protected]

Napisano

Do sprzedania nowa oryginalna pierwsza sonda Lambda do Lacetti 1.4 cena to 245zl wysyłka gratis:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.