Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JTD 1.9 termostat - uporządkowanie tematu

Featured Replies

Napisano

> Jak najbardziej Behr oryginalny z ASO

Hmm , a można wiedzieć ile teraz taka przyjemność kosztuje , bo w Eperze 5.0 nawet ceny oryginału nie ma ?

Napisano

> Hmm , a można wiedzieć ile teraz taka przyjemność kosztuje , bo w Eperze 5.0 nawet ceny oryginału

> nie ma ?

Do 1,9 JTD oryginał Behra razem z czujnikiem temperatury kosztuje 290 + koszty przesyłki, sam na takiego zbieram więc wiem wink.gif

Napisano

> 5 sekund na Allegro - chyba że to nie ten

Najwyraźniej do MJTD 140KM jest niestety inny niż do 115KM .

Wg. Epera fabryczny ma nr 55189845 co odpowiada Vernetowi 6882.88 ale jaki to nr Beru to jeszcze nie znalazłem oslabiony.gif

Napisano

Ja kupiłem właśnie z filii motozbytu w Suwałkach. Robiłem też w motozbycie tylko w Ełku zlosnik.gif

Do 115 jest inny smile.gif

Szczerze mówiąc to uważam, że nie ma co kombinować dla kilku zł i lepiej brać z ASO np od tanifiat. Mogę z czystym sercem polecić tanifiat, Pan Andrzej jest bardzo rzeczowy i zawsze wyszuka w ePer nawet najbardziej wymyślne rzeczy.

Ceny bardzo przystępne a ja odbieram w ASO Ełk za darmo od razu w serwisie smile.gif

Napisano

> Hmm , a można wiedzieć ile teraz taka przyjemność kosztuje , bo w Eperze 5.0 nawet ceny oryginału

> nie ma ?

ja kupowałemBEHR na allegro po 180 bez czujnika, w zimę czy w lato wskazówka cały czas w pionie yay.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

No i ja mogę się w końcu pochwalić wskazówką w pionie. W środę wymieniłem termostat (BEHR) i od tego czasu jak wskazówka w pionie stanie to już nie opada.

Mój mechanik przy odbiorze auta powiedział, że w życiu nie widział jeszcze tak ch....ego dojścia o termostatu. Za wymianę termostatu i łącznika stabilizatora (termostat jak i łącznik mój) zapłaciłem 210 zł. Niemało, ale chyba zbyt często nie będę musiał tego powtarzać smile.gif

Napisano

> No i ja mogę się w końcu pochwalić wskazówką w pionie. W środę wymieniłem termostat (BEHR) i od

> tego czasu jak wskazówka w pionie stanie to już nie opada.

> Mój mechanik przy odbiorze auta powiedział, że w życiu nie widział jeszcze tak ch....ego dojścia o

> termostatu. Za wymianę termostatu i łącznika stabilizatora (termostat jak i łącznik mój)

> zapłaciłem 210 zł. Niemało, ale chyba zbyt często nie będę musiał tego powtarzać

ok.gif

Termostat wystarczy na kolejne 5 lat żywota auta, łącznik też na 5... miesęcy 033102bebe_1_prv.gif

Napisano

> Termostat wystarczy na kolejne 5 lat żywota auta, łącznik też na 5... miesęcy

Łączniki są TRW więc mam nadzieję, że wytrzymają minimum 7 miesięcy wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.