Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tani akumulator - jaki wybrac ?

Featured Replies

Napisano

Kolega szuka taniego akumulatora do swojego auta, bo dotychczasowy powiedzial 30.GIF, upatrzylem mu cos takiego ewentualnie ten, a moze ten hit cenowy

Napisano

Witam

o tanich aku było wiele razy...

mam Autocraft od lipca 2010 i jestem z niego bardzo zadowolony, sprawuje się bdb nawet w największe mrozy (okolice Suwałk)...

jakiś tekst

Napisano

zaraz przyjdzie kolega nunu i napisze autocraft swiety.gif ja napiszę to samo swiety.gif

Napisano

Zdecydowanie Autocraft z allegro.

mam 3 takie (w tym jeden już chyba 3-ci rok i nie mam na co narzekać.

Dublet (choć robi ta sama fabryka) są już z gorszych materiałów i tych nie polecam.

Napisano

> zaraz przyjdzie kolega nunu i napisze autocraft ja napiszę to samo

hehe.gifhehe.gif

aleś przewidział

Napisano

> Kolega szuka taniego akumulatora do swojego auta, bo dotychczasowy powiedzial , upatrzylem mu cos

> takiego ewentualnie ten, a moze ten hit cenowy

Ma być 50Ah?Myślę,że uda mi się w podobnej cenie coś załatwić,ale to sprawdzę jutro rano. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ma być 50Ah?Myślę,że uda mi się w podobnej cenie coś załatwić,ale to sprawdzę jutro rano.

50-55Ah, ok 450A rozruchowego, wazny tez wymiar, nie moze byc dluzszy niz 21cm

Napisano

> 50-55Ah, ok 450A rozruchowego, wazny tez wymiar, nie moze byc dluzszy niz 21cm

podjedź do kauflandu tam masz tanie akumulatory

Napisano

> Kolega szuka taniego akumulatora do swojego auta, bo dotychczasowy powiedzial , upatrzylem mu cos

Ja polecam Viper - produkowany przez Wartę...albo Forse...

Napisano

W Auto-Samie (przędzalniana) maja tanio MagnetiMarelli.

45-50Ah kolo 150 PLN.

Napisano

ja kupiłem w leclercu 55Ah , 420 A prądu rozruchowgo za 139,99 i 2 zimę chodzi, bez żadnych zastrzeżen, dodam że akumulator polskiej firmy Auto-Part z mielca.....polecam

Napisano

> ja kupiłem w leclercu 55Ah , 420 A prądu rozruchowgo za 139,99 i 2 zimę chodzi, bez żadnych

> zastrzeżen, dodam że akumulator polskiej firmy Auto-Part z mielca.....polecam

auto-part są bardzo ok, niemniej dla leclerca teraz akumulatory produkuje centra:/. Ostatnio z ciekawości zaszedłem na dział motoryzacyjny i popatrzyłem co tam mają.

Napisano

Osobiście niedawno wybiło mi 2 lata odkąd mam tego

KAGER

W zimę ładowałem go raz... profilaktycznie. Odbiorników w auciie sporo bo CB, radio CD, Centralny zamek, autoalarm, elektryczne szyby.

W zimę kręcił rozrusznikiem bez zająknięcia nawet w najgorsze mrozy ok.gif

Napisano

Ja mam taki w lawecie tylko ,że Schmitz 110AH. Pierwszy sezon daje rade nie spodziewam się jakiejś super żywotności ale w dobrej cenie był więc nie ma co się rozczulać zbytnio.

Ostatni Kager nie wytrzymał 2lat nawet.

Napisano

> mam Autocraft od lipca 2010 i jestem z niego bardzo zadowolony, sprawuje się bdb nawet w największe

> mrozy (okolice Suwałk)...

wybacz, ale pol roku to nie jest miarodajne... jak za 3-4 lata bedzie dobrze, wtedy bedzie godny polecenia

osobiscie w almerze mam 45AH VARTE, lekko za "małą" bo odziedziczoną po innym aucie... juz 3 pełne lata ciągnie - patrząc na ostatnie zimy poki co jest ok. Dalem 235zl.

Napisano

Jakby co, polecam sklep z częściami Master Sport. Akumulatora jeszcze nie wymieniałem u nich, ale często kupuję od nich i jest spoko. Są bardzo pomocni w razie problemów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.