Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakiej marki reflektory do Astry G

Featured Replies

Napisano

Z racji tego,że mają już 11 lat,mocno parują i dodatkowo słabe są juz odbłyśniki planuje je wymienic na nowe.

Pytanie brzmi.Jakich producentów szukać,jakich omijac szerokim łukiem.W grę wchodzą nowe lub niewiele używane/regenerowane w pełni sprawne.

P.S. A moze ma ktoś na zbyciu komplet reflektorów przód do Astry G kombi?Albo ma namiar na pożadne lampy albo godnego zaufania sprzedawcę.

Napisano

Valeo z tych polecanych

Omijaj depo i podobne im wynalazki ok.gif

Napisano

Mam lewy na sprzedaż, ale oryginał Hella i w ksenonie zlosnik.gif

Napisano

Widzę, ze jesteś z Elbląga, więc zakładam że od czasu do czasu pojawiasz się w Gdańsku.

Zadzwoń do tego gościa linka, powiedz o co CI chodzi, umów się na cenę i termin i będziesz miał światła jak nowe (zdecydowanie lepiej na tym wyjdziesz niż na kupnie zamienników typu depo)

Ja robiłem u niego soczewke w almerze i nie moge narzekać. Cena przyzwoita a światło jak z nowego reflektora

Napisano
  • Autor

> Widzę, ze jesteś z Elbląga, więc zakładam że od czasu do czasu pojawiasz się w Gdańsku.

> Zadzwoń do tego gościa linka, powiedz o co CI chodzi, umów się na cenę i termin i będziesz miał

> światła jak nowe (zdecydowanie lepiej na tym wyjdziesz niż na kupnie zamienników typu depo)

> Ja robiłem u niego soczewke w almerze i nie moge narzekać. Cena przyzwoita a światło jak z nowego

> reflektora

O wielkie dzięki.Zadzwonie albo podjadę jak będe w Gdańsku.Na pewno będzie to lepsze wyjście niż kupowanie Depo lub TYC.

Poza tym mam jeszcze do regeneracji soczewkę w Avensisie.

Napisano

> Z racji tego,że mają już 11 lat,mocno parują i dodatkowo słabe są juz odbłyśniki planuje je

> wymienic na nowe.

> Pytanie brzmi.Jakich producentów szukać,jakich omijac szerokim łukiem.W grę wchodzą nowe lub

> niewiele używane/regenerowane w pełni sprawne.

> P.S. A moze ma ktoś na zbyciu komplet reflektorów przód do Astry G kombi?Albo ma namiar na pożadne

> lampy albo godnego zaufania sprzedawcę.

Najlepiej Hella, i inne markowe - Bosch, Valeo czy kto tam robił te lampy.

Napisano

Poza hellą nic innego nie kupuj.

Ani DEPO Ani TYC Ani inne lampy.

No chyba, że chcesz miec kiepskie światła.

Kup użytki w dobrym stanie i bedzie zadowolony.

A najlepiej Hella Black Magic

3703a56c18b25793gen.jpg

Napisano

Podepnę shocked.gif się pod temat. Czy jest pasta do polerki reflektorów co by się pozbyć zmatowienia? hmm.gif

Napisano

A gdzie dostane takie Hella Black Magic ?

na alle. raczej nie trafie a moje są w stanie kiepskim

Napisano

> Podepnę się pod temat. Czy jest pasta do polerki reflektorów co by się pozbyć zmatowienia?

ja swoje polerowałem jak kolega napisał papier scierny i pasta polerska. w srodku były brudne wiec wypłukałem je denaturatem. wygladaja jak nowe.

Napisano

> A gdzie dostane takie Hella Black Magic ?

> na alle. raczej nie trafie a moje są w stanie kiepskim

Ja je znalazłem na allegro.

Jedną pozwoliłem sobie przepolerować zanim założyłem, tak aby obie były stanie fabrycznym.

Tak jak chłopaki piszą papier 800 i na mat, 1200 mat, 1800 mat, 2200 mat, potem mleczko na polerowania, wkrętarka + kółeczko do polerki i efekt widać na zdjęciach.

Aha i przy polerowaniu papierem nie żałować wody.

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.