Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

korki podwozia

Featured Replies

Napisano

witam zauważyłem że brakuje mi takich gumowych korków w miejscach gdzie wcześniej były sądząc po otworach wymiary owalnego który znajduje się za przednim kołem to jakieś 30X46mm a okrągłego który jest w pobliżu tylnej belki 30mm, może ktoś je kupował i wie jakie maja nr

d5f72c70560da47cgen.jpg

175ea8d044fe4e61gen.jpg

2baccad1a1e7900dgen.jpg

Napisano

> witam zauważyłem że brakuje mi takich gumowych korków w miejscach gdzie wcześniej były sądząc po

> otworach wymiary owalnego który znajduje się za przednim kołem to jakieś 30X46mm a okrągłego

> który jest w pobliżu tylnej belki 30mm, może ktoś je kupował i wie jakie maja nr

tego owalnego też nie mam (od początku gdy go kupiłem nie było) i nie wiem czy ma być. reszta zaślepiona.

Napisano

Mi brakuje w progu tej malutkiej zaślepki , w motoryzacyjnym nie mają i zastanawiam się czy sylikonem nie pstryknąć tam ??

Napisano

One mają odprowadzać wodę z profili, jak zaślepisz silikonem to ci przegnije i zrobi się dziura obok

Napisano

> One mają odprowadzać wodę z profili, jak zaślepisz silikonem to ci przegnije i zrobi się dziura

> obok

Ok ale nie chodzi mi o te otwory , w dolnej płaszczyźnie progu

są takie małe okrągłe otworki z prawej strony mam wszystkie zaślepione takimi gumkami , a z lewej brakuje jednej zaraz za przednim kołem .

Możliwe że to otwory przygotowane do montażu progów , więc myślę że wartałoby to zaślepić bo woda z pod koła tam pryska.

Napisano

Poszukaj w motoryzacyjnych, albo w sklepach typu SEMEX, ja kupowałem w MotorsTechnics, jakoś po 3zł/szt uniwersalne wink.gif

Napisano

> Ok ale nie chodzi mi o te otwory , w dolnej płaszczyźnie progu

> są takie małe okrągłe otworki z prawej strony mam wszystkie zaślepione takimi gumkami , a z lewej

> brakuje jednej zaraz za przednim kołem .

tak jak u mnie, może tak ma być ?

wiem że podczas mycia zcieka tamtędy woda

chyba tak było od początku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.