Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydech Fi

Featured Replies

Napisano

Jakie najlepsze fi do wydechu w 1.2 8V niedłubana seria, jedynie będzie teraz dolot Yankowy, końcowy tłumik Asmeta, kolektor seria punto 4-2-1. Narazie mam fi seryjne. Brak kata, jest strumiennica, brak środkowego.

Napisano

> Jakie najlepsze fi do wydechu w 1.2 8V niedłubana seria, jedynie będzie teraz dolot Yankowy,

> końcowy tłumik Asmeta, kolektor seria punto 4-2-1. Narazie mam fi seryjne. Brak kata, jest

> strumiennica, brak środkowego.

ja mialem fi 41 wewnetrznej i na koncu srodkowy z vw transportera. Ciche nie bylo, glosne tez nie. Optymalnie smile.gif

Napisano

jak motor seria to byle nie FI50.. ja zalozylem do leciutko podlubanego z serii programem i bylo za luzno, teraz przy serii silniku tez jest za luzno

ja proponuje 45 zew ok.gif

Napisano
  • Autor

Rozumiem, a czy fi seria skutkuje dużymi spadkami osiągów? Jest sens zmieniać rurę? Hamowal ktoś 1.2 8V na seryjnytm fi z 1.1?

Napisano

hm.. ja Ci moge od siebie powiedziec tylko tyle ze jezdzilem na serii - w sensie sporting - przed tym jak zalozylem fi 50 i przelot

i zmiana na te fi 50 mimo ze za luzne byla odczuwalna ok.gif

Napisano

> Rozumiem, a czy fi seria skutkuje dużymi spadkami osiągów? Jest sens zmieniać rurę? Hamowal ktoś

> 1.2 8V na seryjnytm fi z 1.1?

Kiedyś w 1.1 zmieniłem fi 50 na fi seria, i strasznie się zamuliło, więc nie polecam.

I najlepsze fi do 1.2 8v to 45, mam 50 i chyba jest ciut za luźno, jak u Darka crazy.gif

Napisano

> Jakie najlepsze fi do wydechu w 1.2 8V niedłubana seria, jedynie będzie teraz dolot Yankowy,

> końcowy tłumik Asmeta, kolektor seria punto 4-2-1. Narazie mam fi seryjne. Brak kata, jest

> strumiennica, brak środkowego.

zewnętrzne fi 45, dawało rade i przy serii i przy podłubanym

Napisano

> Kiedyś w 1.1 zmieniłem fi 50 na fi seria, i strasznie się zamuliło, więc nie polecam.

> I najlepsze fi do 1.2 8v to 45, mam 50 i chyba jest ciut za luźno, jak u Darka

niektorzy maja podlubane 1.4 + fi 45 i jakie czasy robia zlosnik.gif

tak wiec fi50 to juz dla mocnych wydumek raczej

Napisano

Mam fi45 wew w 1.1 + góra 1.2mpi, różnica w porownaniu kolektor 1.1 + rura seria vs kolektor 1.2mpi + cały wydech o srednicy wewnętrznej 45mm z koncowym od AR155 jest duża, na seryjnym wydechu auto nie mialo ochoty jechac pod odcinke zlosnik.gif

Napisano

> dobrze prawisz !

Ja mialem w serii 16v fi 43 i dwa tlumoki i przynajmniej dol byl w miare mocny ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.