Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW...... z cyklu spotkane na drodze...

Featured Replies

Napisano

Parapet jak F1

imag12919793200.jpg

Napisano

> Parapet jak F1

Tychy? zlosnik.gif jezdzi jeszcze jak za bajtla ogladalem sie za furami wink.gif rok temu ogarniala go jakas panna zlosnik.gif podobno znane auto w bmw gronie grinser006.gif

Napisano

> ono jeszcze istnieje

no widać że jeszcze się nie rozpadło

Napisano

> no widać że jeszcze się nie rozpadło

dziwne tyle szpachli i jezdzi tyle lat grinser006.gif

Napisano

> Parapet jak F1

Się śmiejecie, to jest ORYGINALNE ospojlerowanie, unikat, a że nam german stylowcom nie odpowiada to nie znaczy, że możemy te auto wyśmiewać. Jak wspomniano auto już w tym setupie jeździ dobre kilka lat (koło 7 jak dobrze pamiętam a może i więcej) i co? Nic się z nim nie dzieje, ujeżdża je taka czarnulka

Napisano

> Się śmiejecie, to jest ORYGINALNE ospojlerowanie, unikat, a że nam german stylowcom nie odpowiada

> to nie znaczy, że możemy te auto wyśmiewać.

Unikat, nie unikat- jest po prostu odrażające.

Napisano

> Unikat, nie unikat- jest po prostu odrażające.

Ogrodnik lubi ogórki, a ksiądz ogrodnika córki zlosnik.gif

Napisano

> Się śmiejecie, to jest ORYGINALNE ospojlerowanie, unikat, a że nam german stylowcom nie odpowiada

> to nie znaczy, że możemy te auto wyśmiewać. Jak wspomniano auto już w tym setupie jeździ dobre

> kilka lat (koło 7 jak dobrze pamiętam a może i więcej) i co? Nic się z nim nie dzieje, ujeżdża

> je taka czarnulka

Rieger cfaniaczek.gif Jak byłem mały top miałem takiego resoraka grinser006.gif W dokładnie takich kolorach jak to bmw ze zdjęcia palacz.gif

Napisano

> Rieger Jak byłem mały top miałem takiego resoraka W dokładnie takich kolorach jak to bmw ze zdjęcia

Właściciel pewnie też miał i mówił "jak dorosne to będe miał takie" , no i ma zlosnik.gif

Napisano

> Unikat, nie unikat- jest po prostu odrażające.

dla Ciebie i większości pewnie tak...

ale pomyśl jaki szał był 10-15 lat temu?

Napisano

> to nie znaczy, że możemy te auto wyśmiewać. Jak wspomniano auto już w tym setupie jeździ dobre

> kilka lat (koło 7 jak dobrze pamiętam a może i więcej) i co? Nic się z nim nie dzieje, ujeżdża

> je taka czarnulka

a na co mi ospojlerowanie skoro Uno go objechałem? aaa no wtedy zardzewiałe drzwi robiły za spojlery powietrza, takie naturalne cool.gif

Napisano

Ale pod krawężnik podjechał cool.gif

Napisano

> Parapet jak F1

nie F1, a DTM/NASCAR bardziej...

do tego pakiet RIEGER'a, co jest rarytasem....

Napisano

> Parapet jak F1

to to jest wąskie, po krakowie jeździ też z pakietem riegera, ale zdecydowanie szersze

felga z tylu z tego co pamiętam to 13x15 grinser006.gif

Napisano

Dokladnie ok.gif Ten samochód już jezdził jak ja byłem dzieciakiem.

Może i nie jest ładne, ale jak to mówią, gust jest jak dupa... resztę znacie.

Klasyk i tyle. Tede śmiał się z niego w OPT nie wiedząc jaki to unikat. icon_rolleyes.gif

Napisano

w takim ospojlerowaniu ostatnio na mobile.de (oczywiscie oryginalnym) widziałem za 9 tys euro icon_rolleyes.gif choć osobiscie mi się to w ogóle nie podoba ale są gusta i guściki

Napisano

> to to jest wąskie, po krakowie jeździ też z pakietem riegera, ale zdecydowanie szersze

> felga z tylu z tego co pamiętam to 13x15

tu jest to krakowskie

dsc01792by.jpg

dsc01794ng.jpg

dsc01793qn.jpg

Napisano

> tu jest to krakowskie

auto z taki pakietem na torze wygląda fajnie ale na ulicy trochę kupa

b. mi się podobają te prostokątne lampy z przodu po Łodzi jeździ śliczne e30 na takich lampach serduszka.gif

Napisano

> b. mi się podobają te prostokątne lampy z przodu po Łodzi jeździ śliczne e30 na takich lampach

to się nazywa ,,tajfun" wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.