Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozporka dolna

Featured Replies

Napisano

taniej, prościej, a będzie spełniał taką samą funkcję kątownik stalowy smile.gifzlosnik.gif

Napisano

tak to na aucie wygląda wiem ze to nie ten dział za 50 zł oddam + wysyłka

obraz020e.jpg

Napisano

ktoś kiedyś chwalił sie na forum ze mu Górny robi/zrobił taka rozpórkę która góra idzie może ta osoba da zdjęcia

już pamiętam molo coś pisał żę ma Irek taką rozpórke zrobić

tak więc molo do tablicy

Napisano

> Qrde bal bym sie z tym jezdzic ...

a dlaczego???

Napisano

> a dlaczego???

A wiesz co sie stanie jak tym przyfadzolisz gdzies? Zobacz jak to jest nisko, pol auta wyrwiesz ...

Napisano

> A wiesz co sie stanie jak tym przyfadzolisz gdzies? Zobacz jak to jest nisko, pol auta wyrwiesz ...

no teoretycznie masz rację... ale wiesz u nas na tychach są proste drogi smile.gif he he he. pozdro

Napisano

> no teoretycznie masz rację... ale wiesz u nas na tychach są proste drogi he he he. pozdro

w tychach moze sa proste ale u nas na warmi i mazurach jest z tymi drogami problem :D

jak by załorzył seryjny zawias to by było dobrze :D

Napisano

> ktoś kiedyś chwalił sie na forum ze mu Górny robi/zrobił taka rozpórkę która góra idzie może ta osoba da zdjęcia

Kolega ZeXeL miał zamontowaną dolną rozpórkę od Irka Górnego i tak to wyglądało (mam nadzieję, że kolega nie będzie zły wink.gif ):

285005421-rozp.JPG

Molo pisał kiedyś, że Górny na jego aucie ma wykonać rozpórkę dolną idącą nad wydechem i skrzynia ale czy zrobił to nie wiem niewiem.gif

Także trzeba zaczekać na Mola to się wypowie waytogo.gif

post-129965-14352512831322_thumb.jpg

Napisano

> ktoś kiedyś chwalił sie na forum ze mu Górny robi/zrobił taka rozpórkę która góra idzie może ta

> osoba da zdjęcia

> już pamiętam molo coś pisał żę ma Irek taką rozpórke zrobić

> tak więc molo do tablicy

Mialem nad i pod wydechem i powiem tyle ze z pod dajcie sobie spokoj. Na glebie -70 mialem mega problemy gdziekolwiek jezdzic. Skonczylo sie na tym ze wygiela sie do tylu.

Teraz leci nad i jest ok.gif Irek dal rade grinser006.gif

Napisano

> Mialem nad i pod wydechem i powiem tyle ze z pod dajcie sobie spokoj. Na glebie -70 mialem mega

> problemy gdziekolwiek jezdzic. Skonczylo sie na tym ze wygiela sie do tylu.

> Teraz leci nad i jest Irek dal rade

Zrobil byś zdjęcie jak to wygląda,wszyscy byli by wdzięczni.

Napisano

> Qrde bal bym sie z tym jezdzic ...

Ja tez dlatego zrobiłem założyłem zwadziłem o kilka dziur i teraz straszy na półce w garażu waytogo.gif

Napisano

> Zrobil byś zdjęcie jak to wygląda,wszyscy byli by wdzięczni.

Teraz na aucie nie lezy wiec lipa... jak ja dorwe to cykne foto ok.gif

Napisano

> Teraz na aucie nie lezy wiec lipa... jak ja dorwe to cykne foto

Trzymam za słowo:) ,jestem bardzo ciekaw.

Napisano

A tak przy okazji : wie ktos moze z jakiego auta daja grubszy stabilizator na przod a z jakiego na tyl ?

Napisano

> znalazlem cos takiego jak to sie ma do montarzu, zastosowania i czy wogole jest sens jak jest

> stabilizator zamontowany?? wie ktos moze??

Jest sens, tylko pod warunkiem, że masz też górną rozpórkę. To generalnie ma spinać zawieszenie z obu stron.

Napisano

ja mam górną jak i dolną od Irka Górnego i wykonanie bardzo fajne i spełniają swoją rolę, autko o wiele lepiej się prowadzi także polecam! smile.gif

Napisano

> A ile dales za kpl gora+dol w Ireco? I ile trzeba bylo czekac??

Ireco a Gorny to dwie rozne firmy/osoby wink.gif

Napisano

fakt, mój błąd mlot.gif ale dalej jestem zainteresowany zeby sie dowiedziec jaka cene trzeba zaplacic i ile czasu czekac na taki komplecik - w takim razie u Pana Gornego? Jestem z okolic Bielska-Białej wiec do Ireco moge sam podjechac i sie dowiedziec cool.gif

Napisano

> A tak przy okazji : wie ktos moze z jakiego auta daja grubszy stabilizator na przod a z jakiego na

> tyl ?

ja mam tylny z tica.

Napisano

> A ile dales za kpl gora+dol w Ireco? I ile trzeba bylo czekac??

230zł razem z wysyłką surowe niepomalowane bo za malowanie troche dużo chcą a w Gliwicach w lakiernii proszkowej wyszło mnie to 2 razy taniej smile.gif

Napisano

OOO, to całkiem dobra cena smile.gif A masz może jakieś namiary dokładniejsze? Z góry dzięki 20.GIF

Napisano

> Trzymam za słowo:) ,jestem bardzo ciekaw.

Jednak ja mam calkiem inaczej to rozwiazane. Nie wiem czemu bylem pewien ze mam nad wydechem zrobione.

Jest wysunieta do przodu, nie ma opcji zeby gdzies zahaczyc

CLICK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.