Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yaris II 1.33 Czego sie mozna spodziewac czemu przyjrzec?

Featured Replies

Napisano

Jade jutro ogladac takie auto dla serce.gif, roczniki 2009 i 2010, czemu sie dokladnie przyjrzec, co jest awaryjne w tych autach??

Napisano

Tego, że mogą stanieć. Pepsi będzie sprzedawać 247 sztuk z 2008 roku. Przedstawiciele handlowi wymieniają flotę smile.gif

Napisano
  • Autor

interesuja mnie roczniki 2009 w gore, a tak naprawde ciekawi mnie co moze mnie naciagnac na koszta w tym aucie..

Napisano

> Jade jutro ogladac takie auto dla , roczniki 2009 i 2010, czemu sie dokladnie przyjrzec, co jest

> awaryjne w tych autach??

W/g zeznań kolegi z pracy, to auto to koszmar zlosnik.gif

Wnętrzne niewątpliwie ma pochodzenie prosto z przetwórni butelek PET.

Silnik ma 100KM, ale czuć jakby było 50 zlosnik.gif

Twierdzi że Skoda Fabia HTP którą miał kilka tygodni temu jako auto zastępcze jest dużo bardziej zrywna zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Dziewczyna moja przyzwyczajona jest do Yarisa I, tam wnetrze tez materialami nie olsniewa...

Napisano

> Dziewczyna moja przyzwyczajona jest do Yarisa I, tam wnetrze tez materialami nie olsniewa...

Proponuję się wybrać z nią do jakiegokolwiek komisu gdzie stoi Yaris z tym silnikiem. Może zaoszczędzi podróży dalszej po docelowe auto wink.gif

Ja kiedyś Yarisem I 1.0 jechałem i miałem wrażenie że jest dosyć zrywny.

Ten Yaris II 1.3 100KM podobno jest mega mułowaty. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

I tak jedziemy jutro do Toyoty wlochy, ja bym wolal zeby kupila cos wiekszego, no ale jutro sie okaze..

Napisano

> Jade jutro ogladac takie auto dla , roczniki 2009 i 2010, czemu sie dokladnie przyjrzec, co jest

Hmm a może corolla E12? Fajne zrywne i większe auto ok.gif moją właśnie kupiła dziewczyna która pierwotnie chciała właśnie Yarisa.

Napisano

> Tego, że mogą stanieć. Pepsi będzie sprzedawać 247 sztuk z 2008 roku. Przedstawiciele handlowi

> wymieniają flotę

Tam jest 1,0

Napisano
  • Autor

ten motor mnie nie interesuje, co powiesz o tym 1.33 ??

Napisano

Najtańszy za 12k przebieg 200k grinser006.gif wczoraj je przegladalem.

Napisano

> ten motor mnie nie interesuje, co powiesz o tym 1.33 ??

Matka ma - więcej nic :-)

Jeździłem tym autem z 1,4 D4D - nie zniewalało, ale sprzęt poprawny.

N/t awaryjności nie powiem absolutnie nic.

Napisano

> czemu sie dokladnie przyjrzec

Czy nie jezdzilo wcześniej na nauce jazdy

Napisano
  • Autor

Spokojnie, to pierwsza mysl.. Sprawdzic na kogo bylo rejestrowane itd. co bylo robione... Auto z komisu przysalonowego wiec historie powinni udostepnic wink.gif

Napisano

co do awaryjności

Yarek nr 1 mój motor 1.0, 2007 -

70 kkm padł czujnik abs w tylnim kole, kosztował 650 zł sciągany przez ASO, nie ma chińczyków .

od 78 kkm coś piszczy tak jakby łożysko sprzęgła bo jak nacisnę to przestaje za chwilę jadę na przegląd to się okaze .

Yarek nr 2 kolegi równiez 1.0 2008

też piszczał i przy 80 kkm sprzęgło powiedziało pa pa pan w ASO powiedziala TTTM

Yarek nr 3 drugiego kolegi 2009 1,4 D

przy ok 82 zaczęło piszczeć tylnie łożysko samo nie przestało wymiana całości z piastą .

Dawa pierwsze maja po jednym kierowcy trzeci chyba z 10 -sięciu .

wszystkie trzy flotowe , ale nie z pepsi zlosnik.gif

Napisano

> Auris fajniejszy powiem szczerze...

Ale i droższy. A że fajniejszy wiem, rodzice mają.

Napisano

Zobacz czy dacie radę wygodnie usiąść. Fotele i pozycja kiery większości kierowców to uniemożliwiają no.gif

Napisano

Jest u mnie w rodzinie taki roczny. Wersja z 6 biegową skrzynią. Zrobiłem parę dni temu nim więcej kilometrów. Wyprzedzanie najwygodniejsze do 4 biegu. Biegi wyższe sprawdzają się przy szybszej jeździe. Plusem wg mnie jest ilość miejsca dla pasażerów po odsunięciu kanapy maksymalnie do tyłu ale to kosztem bagażnika. Mam coś około 186 cm wzrostu a za mną miała jeszcze wolne miejsce na kolana osoba o wzroście około 175-180 cm, więc i większa by się zmieściła. Całkiem dobre wyciszenie jak na tę klasę aut tak do 130 km/h. Auto którym jeździłem ma raptem 15 tyś km przebiegu więc na temat awaryjności się nie wypowiem.

Napisano

mamy od 2007r jako samochód zony - przejechane ma ~30kkm i żadnych usterek czy awarii. Jedyne wymiany to żarówki, z przodu 2 kpl, ostatnio lewy stop, a teraz prawe mijania.

Zona b. chwali ten samochód ale mógłby być zrywniejszy.

Napisano
  • Autor

Yaris teoretycznie odpadl, serce.gif wsiadla do Aurisa i juz bylo pozamiatane, wiec teraz na tapecie jest Auris, a ja juz mam dosc zlosnik.gif

Zobaczy teraz cos jeszcze innego i wogole Aurisa rowniez nie bedzie...

Napisano

> Yaris teoretycznie odpadl, wsiadla do Aurisa i juz bylo pozamiatane, wiec teraz na tapecie jest

> Auris, a ja juz mam dosc

> Zobaczy teraz cos jeszcze innego i wogole Aurisa rowniez nie bedzie...

Uwazaj na swoją serce.gif, bo za chwile skończy się na Lexusie. Jesli ty sponsorujesz to tym bardziej hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

Sponsoruje jej mama, wiec looz...

Bardziej chodzi o to ze nowy Yaris jest srednio wygodny, poza tym 90% ogloszen to sa auta po L-kowe, oczywiscie wszystkie z motorem 1.33 w wersji bieda plus klima.

We wczesniejszym poscie napisalem ze np. 1.0 odpada gdyz z tego co wiem jest to konstrukcja blizniacza do 107/c1/aygo i niestety ma sporo mankamentow.

Napisano

> Tego, że mogą stanieć. Pepsi będzie sprzedawać 247 sztuk z 2008 roku. Przedstawiciele handlowi

> wymieniają flotę

Pepsi ma 1.0, 3 drzwiowe, białe, czarne albo granatowe. Poza tym to nie Pepsi będzie sprzedawać zlosnik.gif

Napisano

> Yaris teoretycznie odpadl, wsiadla do Aurisa i juz bylo pozamiatane, wiec teraz na tapecie jest

> Auris, a ja juz mam dosc

> Zobaczy teraz cos jeszcze innego i wogole Aurisa rowniez nie bedzie...

facepalm%5B1%5D.gif najbrzydsze auto w historii chyba rotfl.gif i ten ręczny jak dżojstik z gry telewizyjnej z połowy lat '90 zlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

No widzisz, mi sie osobiscie auris naprawde podoba wink.gif

Napisano

> No widzisz, mi sie osobiscie auris naprawde podoba

ale te plastiki wewnętrzne na prawdę nie są lepsze niż w Yarku sick.gif

Napisano

> Sponsoruje jej mama, wiec looz...

> Bardziej chodzi o to ze nowy Yaris jest srednio wygodny, poza tym 90% ogloszen to sa auta po

> L-kowe, oczywiscie wszystkie z motorem 1.33 w wersji bieda plus klima.

> We wczesniejszym poscie napisalem ze np. 1.0 odpada gdyz z tego co wiem jest to konstrukcja

> blizniacza do 107/c1/aygo i niestety ma sporo mankamentow.

ja miałem kupić yarisa 2ke zamiast jedynki którą sporzedałem, potem miałabyć auris i corolka, a po przeanalizowaniu awaryjności i tandetnego wykończenia wziąłem ceeda. Bo jest lepiej zrobiony i w środku i na zewnątrz i daje więcej za ta samą cene

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.