Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciecie sprezyn

Featured Replies

Napisano

witam

chcialbym troche bardziej obnizyc tyl.

Ile zwojów moge przyciac w sprezynie -40mm hmm.gif

Napisano

> witam

> chcialbym troche bardziej obnizyc tyl.

> Ile zwojów moge przyciac w sprezynie -40mm

TO druciarnia, zmienia charakterystykę sprężyny takie coś powinno być zabronione.

Napisano

> witam

A to czasem nie zależy od gęstości zwojów?

> TO druciarnia, zmienia charakterystykę sprężyny takie coś powinno być zabronione.

Ja mam tył niby -50 a opadł o jakieś -10.

Napisano

> witam

mozesz ciac tyl co pol zwoju.. a masz zwoj progresywny? bo ten najlepiej ciac wink.gif

Napisano

> TO druciarnia, zmienia charakterystykę sprężyny takie coś powinno być zabronione.

no ale czasem trzeba przyciac by rowno siadlo.. np springi fk 70/50 musisz przyciac jak masz pusty tyl bo siadzie nierowno...

Napisano

> witam

wcale

na -40 jest już przyjemnie

Napisano

Podczas przejazdu przez próg zwalniający jego sprężyny z całą pewnością eksplodują, a ich odłamki zabija wszystkie dzieci bawiące się w okolicy.

Jakie masz pojęcie o charakterystykach sprężyn, wpływie na nie poprzez skracanie, itp? Podejrzewam, że tak jak i ja - żadne.

Napisano

> witam

tnij do uzyskania wymarzonego efektu waytogo.gif

Napisano

> witam

ja mam ponad zwoj, proponuje ciac co pół i zrobic jazde, odczekać dobę i decydowac czy dalej, aha testy z pełnym bakiem

Napisano
  • Autor

> ja mam ponad zwoj, proponuje ciac co pół i zrobic jazde, odczekać dobę i decydowac czy dalej, aha

> testy z pełnym bakiem

chodzi mi o to, ze mam aktualnie -50 + uciety jeden zwoj, ale jest za wysoko. Mam gdzies sprezyny -40 i je chcialbym podciac tak zeby bylo nizej niz jest aktualnie ok.gif ale boje sie, ze sprezyna bedzie za luzna

Napisano

A jak sprawa wygląda z przodem? Mam zestaw 70/50 ale jak założyłem felunek na lato to zrobiły się luki między kołem a błotnikiem. Są jakieś sposoby na zglebienie przodu?

Napisano

> A jak sprawa wygląda z przodem? Mam zestaw 70/50 ale jak założyłem felunek na lato to zrobiły się

> luki między kołem a błotnikiem. Są jakieś sposoby na zglebienie przodu?

Spróbuj swapa na 1.4 16v zlosnik.gif

Napisano

Kurde pytam poważnie a ludzie mówią o swapie albo żebym powietrze z opon upuścił zlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> Kurde pytam poważnie a ludzie mówią o swapie albo żebym powietrze z opon upuścił

O ile tył jeszcze jakoś można podciąć o kilka zwoi, to przód lepiej zostaw w spokoju. Ewentualnie wymień sprężynę.

Napisano

A na jaką jak mam 70? Innej firmy czy jak? Myślałem że uda się jakoś to obejść bo po prostu nie mam kasy.

Napisano

> A na jaką jak mam 70? Innej firmy czy jak? Myślałem że uda się jakoś to obejść bo po prostu nie mam

> kasy.

ja moge oddac za 10pln ciete sprezyny do cc ktore posadza auto o jakies -90 (trzeba dorobic do amortyzatora mocowanie - je tez oddam jak znajde, i mozna jezdzic)

Co do ciecia przodu to aktualnie nie polecam choć sam jezdzilem (kródko bo sie przekonalem ze jednak szkoda moich nerwów na myslenie przy kazdym ostrzejszem zekrecie czy aby napewno nie spadnie)

Napisano

> A na jaką jak mam 70? Innej firmy czy jak? Myślałem że uda się jakoś to obejść bo po prostu nie mam

> kasy.

Na zamówienie ok.gif

Napisano

> kasy.

Jak nie masz kasy to odpuść sobie tuning, bo zrobisz krzywdę sobie, a jeszcze gorzej komuś

Napisano

> kasy.

chcesz więcej niz -70 i bezpiecznie to kup gwint, innej opcji w zasadzie nie ma...

Napisano

> witam

ja mam weiteci niby -35, obecnie bez gęstych w ogole grinser006.gif

Napisano

Ok nie zabijajcie. Pytałem na razie czysto teoretycznie. Tak więc odkładam na gwinta :D

Napisano

> Ok nie zabijajcie. Pytałem na razie czysto teoretycznie. Tak więc odkładam na gwinta :D

Prawidłowo skromny.gif Tak jak ja biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.