Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie.Swiatła led drl.

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie ,czy może ktoś z kolegów zakładał jeżeli tak to co ew. co polecacie i czy dużo z tym roboty.Denerwuje mnie częsta wymiana żarówek.

Napisano

> Jak w temacie ,czy może ktoś z kolegów zakładał jeżeli tak to co ew. co polecacie i czy dużo z tym

> roboty.Denerwuje mnie częsta wymiana żarówek.

polecam grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za linka ale tu nie ma nic wyjaśnione, np czy trzeba zdemontować zderzak jakie lampy(np;Wertex dobrze świeca ale maja problemy ze szczelnością).Proszę o info od kogoś kto ma już zamontowane i jego opinie

Napisano

> Jak w temacie ,czy może ktoś z kolegów zakładał jeżeli tak to co ew. co polecacie i czy dużo z tym

> roboty.Denerwuje mnie częsta wymiana żarówek.

A jednak czegoś Ci w Lacetti brakuje. smile.gif

Napisano

> A jednak czegoś Ci w Lacetti brakuje.

Fajnie by było, gdyby była możliwość jak w niektórych skodach np. łączonej lampy dziennej i halogenu w jednej obudowie.

Napisano

> Fajnie by było, gdyby była możliwość jak w niektórych skodach np. łączonej lampy dziennej i

> halogenu w jednej obudowie.

Jak dla mnie tego raczej słabego przeciwmgielnego mogłoby nie być kosztem właśnie DRL.

Napisano
  • Autor

Nie wiem jak się spisują przeciwmgielne bo nie miałem okazji sprawdzić ,ale wiem jak to jest jezdzić bez gdy nawet długie nic nie dają,wszędzie biało pola i droga pokryta śniegiem mgła jak mleko prędkość w porywach 30 i wypatrywanie słupków drogowych. Więc tak szybko bym z nich nie rezygnował.

Napisano

> Nie wiem jak się spisują przeciwmgielne bo nie miałem okazji sprawdzić ,ale wiem jak to jest

> jezdzić bez gdy nawet długie nic nie dają,wszędzie biało pola i droga pokryta śniegiem mgła

> jak mleko prędkość w porywach 30 i wypatrywanie słupków drogowych. Więc tak szybko bym z nich

> nie rezygnował.

Ja z nich korzystałem i nie narzekalem. Nawet sie zdziwilem ze z zarowki 27W mozna uzyskac taki efekt. Bardziej mnie zdziwila cena samej zarowki i jej mala dostepnosc od reki.

Napisano
  • Autor

> A jednak czegoś Ci w Lacetti brakuje.

Może akurat tego nie tak bardzo ,bez tych świateł można się obyć tak jak bez wielu innych dodatków które pojawiają się w nowych modelach wiele z nich jest po to by przyciągnąć nabywcę tak jak moim zdaniem czujniki deszczu, zmierzchu itp.A im więcej automatyki tym moim zdaniem mniej myślenia.

Napisano

> Nie wiem jak się spisują przeciwmgielne bo nie miałem okazji sprawdzić ,ale wiem jak to jest

> jezdzić bez gdy nawet długie nic nie dają,wszędzie biało pola i droga pokryta śniegiem mgła

> jak mleko prędkość w porywach 30 i wypatrywanie słupków drogowych. Więc tak szybko bym z nich

> nie rezygnował.

I tak nie ma zamiennika DRL, więc sprawa czysto hipotetyczna. smile.gif

Co do innych dodatków, to czujnik deszczu akurat nie jest głupią sprawą. Działa całkiem ok.

Napisano

> I tak nie ma zamiennika DRL, więc sprawa czysto hipotetyczna.

> Co do innych dodatków, to czujnik deszczu akurat nie jest głupią sprawą. Działa całkiem ok.

Na ebay'u gdzies kiedys widzialem zestaw do samodzielnego montazu. Nie pamietam ceny, wciskalo sie go pod lusterko, a kable były nawet dedykowane do Lacetti/Reno itp.

Napisano
  • Autor

> Na ebay'u gdzies kiedys widzialem zestaw do samodzielnego montazu. Nie pamietam ceny, wciskalo sie

> go pod lusterko, a kable były nawet dedykowane do Lacetti/Reno itp.

Gdyby kogoś interesowało wyszperałem ciekawy sklep gdzie mają dużo ciekawych rzeczy między innymi rzeczone czujniki tylko cena dosyć wysoka.

http://www.denken.com.pl/index.php?p527,czujnik-deszczu-i-czujnik-zmierzchowy-do-samochodu-automatyczny-wlacznik-wycieraczek-i-swiatel-mijania

Napisano

> nie rezygnował.

nic dziwnego, że miałeś problem biglaugh.gif We mgle się nie włącza długich, bo tylko ogranicza to widoczność - powstaje wspomniany efekt "białej ściany". W takiej sytuacji mijania i ewentualnie obniżyć ich poziom. W niektórych autach ponoć działa trick - maksymalne obniżenie świateł i jazda na długich (ale musi być duży zakres regulacji i naprawdę gęsta mgła).

Napisano
  • Autor

> nic dziwnego, że miałeś problem We mgle się nie włącza długich, bo tylko ogranicza to widoczność -

> powstaje wspomniany efekt "białej ściany". W takiej sytuacji mijania i ewentualnie obniżyć ich

> poziom. W niektórych autach ponoć działa trick - maksymalne obniżenie świateł i jazda na

> długich (ale musi być duży zakres regulacji i naprawdę gęsta mgła).

Ale bez długich nie dało się jechać jak wyszedłem z samochodu i od przodu zrobiłem 3 kroki ok 5m to moja piękna mnie nie widziała dodam że to było w kieleckim(bez obrazy) okolice Buska wtedy pierwszy raz przy mijaniu wszyscy używali klaksonów

• 2 tygodnie później...
Napisano

Model HiD 824 wyposażony został w 48 diód typu Super flux świecących intensywną białą barwą. W pełni wodoszczelny, przetestowany przez rzeszę zadowolonych klientów. Jego innowacyjny kształt oraz wielkośc pozwala na bardzo prosty i szybki montaż. Dzięki zastosowaniu Control Box’a model ten jest całkowicie bezawaryjny.

1. Używamy tylko najlepszych diód dostępnych na rynku

2. Wbudowany EMC emulator który nie wprowadzą zakłóceń na urządzenia zamontowane w samochodzie – w szczególności radio samochodowe i inne odbiorniki falowe.

3. Model wyposażony we wtyczki typu Plug and Play

4. Całkowicie wodoszczelne.

5. Pełna homologacja – RL oraz E4

6. Wbudowane zabezpieczenie które chroni produkt przed niewłaściwym podłączeniem.

Ilość diód: 24 Super Flux / szt

post-138347-14352513572835_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.