Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomóżcie wybrać

Featured Replies

Napisano

Muszę kupić nowe wieksze auto. Na placu boju pozostały dwa francuzy. Laguna 3 Pb 2,0 140 KM lub Peugeot 3008 1,6 120 KM. Coraz więcej myśle o Pugu ale silnik chyba troche za mały. Z kolei Laguna może sporo (czyli więcej jak 10l/100 km) palić. Ważna jest wygoda na tylnej kanapie-czy w 3008 nie jest dość ciasno? Jeździłem na tylnej kanapie w Pugu 308 i tam jest dość średnio. Czy w 3008 jest podobnie?

Napisano

> Muszę kupić nowe wieksze auto. Na placu boju pozostały dwa francuzy. Laguna 3 Pb 2,0 140 KM lub

> Peugeot 3008 1,6 120 KM. Coraz więcej myśle o Pugu ale silnik chyba troche za mały. Z kolei

> Laguna może sporo (czyli więcej jak 10l/100 km) palić. Ważna jest wygoda na tylnej kanapie-czy

> w 3008 nie jest dość ciasno? Jeździłem na tylnej kanapie w Pugu 308 i tam jest dość średnio.

> Czy w 3008 jest podobnie?

Pytasz o rzeczy zbyt subiektywne. Przejdź się do salonów obu marek i przymierz, przejedź.

Napisano

Nie pamiętam jak jest w 3008 na tylniej kanapie ale zwróć uwagę na sposób otwierania bagażnika w tym aucie bo się możesz mocno zdziwić. Ten silnik w tej budzie to raczej pomyłka crazy.gif

Napisano

Lagune. Z prostego powodu. Jest juz troche na rynku i obecnie oferowany model jest juz po faceliftingu ok.gif

Druga sprawa to wielkosc. 3008 jest chyba na mniejszej plycie z tego co mi sie wydaje.

Napisano

> Muszę kupić nowe wieksze auto.

Czemu benzyna? blush.gif

Napisano
  • Autor

Cena. Benzyna jest min 10 tys tańsza. Bedzie to w rodzinie drugie auto, przebiegi 15 tys rocznie.

Napisano

Ależ to są dwie różne klasy aut. Osobiście wybrałbym Lagunę, ale to kwestia upodobań. A przy tych przebiegach, to co za różnica w spalaniu. 15 tyś rocznie, czyli auto lekko ponad tysiąc miesięcznie - przy różnicy 8 - 10 litrów to jest 100 zł miesięcznie. Z jednej strony dużo (1200 rocznie w kieszeni) ale biorąc pod uwagę różnicę klas tych aut - nie sądzę. Mój typ - Laguna III

Napisano

> Muszę kupić nowe wieksze auto. Na placu boju pozostały dwa francuzy. Laguna 3 Pb 2,0 140 KM lub

> Peugeot 3008 1,6 120 KM. Coraz więcej myśle o Pugu ale silnik chyba troche za mały. Z kolei

> Laguna może sporo (czyli więcej jak 10l/100 km) palić. Ważna jest wygoda na tylnej kanapie-czy

> w 3008 nie jest dość ciasno? Jeździłem na tylnej kanapie w Pugu 308 i tam jest dość średnio.

> Czy w 3008 jest podobnie?

Jechałem 3008 z 1.6 HDI i powiem jedno, masakra. Z 4 osobami na pokładzie to auto nie ma ochoty przyspieszać i wyprzedzenie ciężarówki jadącej 90 km/h jest nielada wyzwaniem. Z miejscem było ok plus dobra widoczność z miejsca kierowcy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.