Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Passat Alltrack - widzieli?

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Fakt to stare prezentuje się średnio

Ale jakie Audi? Ja na tym zdjęciu nie zauważyłem żadnego Audi. W ogóle żadnego samochodu nie zauważyłem.

hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> I stwierdzasz że to dziadostwo bo nie ma czujnika deszczu. Abstrahując już od jego czysto marketingowej przydatności.

Czujnik deszczu służy nie tylko do machania wycieraczkami. W moim aucie, po zaparkowaniu i zostawieniu uchylonych szyb i okna dachowego, domyka je, gdy zacznie padać. Całkiem fajna rzecz. smile.gif

mar00ha

Napisano

> Czujnik deszczu służy nie tylko do machania wycieraczkami. W moim aucie, po zaparkowaniu i

> zostawieniu uchylonych szyb i okna dachowego, domyka je, gdy zacznie padać. Całkiem fajna

> rzecz.

> mar00ha

Alllle mądrala ten Golf, przy intensywnych opadach może to być naprawdę dobra rzecz ok.gif

Napisano

> Alllle mądrala ten Golf, przy intensywnych opadach może to być naprawdę dobra rzecz

> Ale mądrala

Żeby nie było tak różowo, to napiszę, że musiałem sam sobie to aktywować VCDS-em. zlosnik.gif

mar00ha

Napisano

> Po co - to jest passat. Chcesz pazur, kup sobie audi

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

jaki Qfa pazur "misiu" skoro , dziś , na jagiellońskiej (+przy dawnym FSO) Audi S2 (niebieskie kombi) , się musiało ostro zresetować biegami w dół biglaugh.gifby nie wyjść na idiote , przed białym DOBLO zlosnik.gif

KOCHAM wkurzać biglaugh.gifidiotów w osobówkach biglaugh.gif

Napisano

> jaki Qfa pazur "misiu" skoro , dziś , na jagiellońskiej (+przy dawnym FSO) Audi S2 (niebieskie

> kombi) , się musiało ostro zresetować biegami w dół by nie wyjść na idiote , przed białym

> DOBLO

> KOCHAM wkurzać idiotów w osobówkach

no tak.... zara Ci ktoś napisze że jego cinkoczento robi 5 sek. do paki i zjada twoje Doblo na sniadanie.

Napisano

> jaki Qfa pazur "misiu" skoro , dziś , na jagiellońskiej (+przy dawnym FSO) Audi S2 (niebieskie

> kombi) , się musiało ostro zresetować biegami w dół by nie wyjść na idiote , przed białym

> DOBLO

> KOCHAM wkurzać idiotów w osobówkach

Rzecywiscie, argumenty nie do podwazenia. clown.gif

Napisano

> Czujnik deszczu służy nie tylko do machania wycieraczkami. W moim aucie, po zaparkowaniu i

> zostawieniu uchylonych szyb i okna dachowego, domyka je, gdy zacznie padać. Całkiem fajna

> rzecz.

> mar00ha

To rzeczywiście fajna. Może gdybym miał nowy samochód i by to działało tak jak teoretycznie ma działać to bym się tak do tego nie zniechęcił. Po moich doświadczeniach z tego typu wynalazkami podchodzę do tego sceptycznie.

Napisano

> Żeby nie było tak różowo, to napiszę, że musiałem sam sobie to aktywować VCDS-em.

> mar00ha

już pasek B5 miał coś takiego zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.