Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Passat Alltrack - widzieli?

Featured Replies

Napisano

VW pozazdrościł Audi Allroad i Skodom Scout. Zrobili więc "terenowego" Passata.

600-vw-passat-alltrack.jpeg

Moim zdaniem trochę zbyt grzeczny.

EDIT: A napęd 4x4 jako opcja to chyba jakiś żart.

hehe.gif

Napisano

> VW pozazdrościł Audi Allroad i Skodom Scout. Zrobili więc "terenowego" Passata.

> Moim zdaniem trochę zbyt grzeczny.

Zbyt grzeczny jak wszystkie passy zlosnik.gif

> EDIT: A napęd 4x4 jako opcja to chyba jakiś żart.

czemu? Mieszkasz sobie w domu i masz dojazd ostatnie 100-200m bez asfaltu. To ci 4x4 niepotrzebne, tylko auto obłożone tanimi plastikami co sie nie obiją od kamieni na dróżce.

Napisano

Niedługo będziemy dopłacać do napędu 4x2 hahaha.gif

Napisano
  • Autor

> Zbyt grzeczny jak wszystkie passy

No właśnie. Mieli szansę zrobić jednego z pazurem. Nie skorzystali.

> czemu? Mieszkasz sobie w domu i masz dojazd ostatnie 100-200m bez asfaltu. To ci 4x4 niepotrzebne,

> tylko auto obłożone tanimi plastikami co sie nie obiją od kamieni na dróżce.

Jak masz kawałek bez asfaltu to zimą 4x4 Ci się właśnie przyda. Poza tym jakoś tak głupio - bojowo wyglądającym autem o dumnej nazwie Alltrack utknąć zimą w zaspie na parkingu pod wyciągiem narciarskim.

hehe.gif

Napisano

> No właśnie. Mieli szansę zrobić jednego z pazurem. Nie skorzystali.

Po co - to jest passat. Chcesz pazur, kup sobie audi wink.gif

> Jak masz kawałek bez asfaltu to zimą 4x4 Ci się właśnie przyda. Poza tym jakoś tak głupio - bojowo

> wyglądającym autem o dumnej nazwie Alltrack utknąć zimą w zaspie na parkingu pod wyciągiem

> narciarskim.

No ale przecież w koncernie VAG specjalnie chodzi o to, żeby nie robić sobie wewnętrznej konkurencji z audi - chcesz auto z 4x4 w standardzie i jeszcze innymi rzeczami - kup sobie A6 allroad.

Dlatego też nie kupisz 2.0T z 4x4 - bo by odbierał klientów audi. Mimo, że wydaje sie to świetną opcją 211 koni i 4x4.

Napisano
  • Autor

> Po co - to jest passat. Chcesz pazur, kup sobie audi

Notabene, każda kolejna generacja Audi Allroad ma tego pazura mniej.

A Passat mógłby wyglądać choćby tak:

2012-Peugeot-508-RXH-Front-Angle.jpg

> No ale przecież w koncernie VAG specjalnie chodzi o to, żeby nie robić sobie wewnętrznej

> konkurencji z audi - chcesz auto z 4x4 w standardzie i jeszcze innymi rzeczami - kup sobie A6

> allroad.

> Dlatego też nie kupisz 2.0T z 4x4 - bo by odbierał klientów audi. Mimo, że wydaje sie to świetną

> opcją 211 koni i 4x4.

Audi nie Audi, jest gorzej niż w Skodzie bo ta ma 4x4 w standardzie w wersjach Scout Octavii i Superb.

Napisano

> Przecież jest Passat CC.

no niezbyt podobny

vw-passat-cc-2-big.jpg

Napisano

W dobie robienia z samochodów napakowanej, bazarowej choinki uważam jego wygląd za dużą zaletę.

Dlaczego? Kolega kupił ASXa 2x4, jeździ 2 zimy i problemów nie ma. Więc to chyba nie jest niezbędne. A zapłacił 12000 mniej.

Napisano

> W dobie robienia z samochodów napakowanej, bazarowej choinki uważam jego wygląd za dużą zaletę.

> Dlaczego? Kolega kupił ASXa 2x4, jeździ 2 zimy i problemów nie ma. Więc to chyba nie jest

> niezbędne. A zapłacił 12000 mniej.

Bo na AK trzeba do wszystkiego dorobic ideologiehehe.gif

Podobal mu sie to kupil i najwazniejsze, ze jest zadowolonyok.gif

Napisano

> A Passat mógłby wyglądać choćby tak:

piękny rotfl.gif

szczególne te wsiowe lampy, to już wole passata hehe.gif

Napisano
  • Autor

> W dobie robienia z samochodów napakowanej, bazarowej choinki uważam jego wygląd za dużą zaletę.

Zobacz jego przednie lampy. To dopiero jest bazarowa choinka.

> Dlaczego? Kolega kupił ASXa 2x4, jeździ 2 zimy i problemów nie ma. Więc to chyba nie jest

> niezbędne. A zapłacił 12000 mniej.

Tak, ale ASX to wykastrowany mini-SUV.

Ale w przypadku Passata? Masz kombi. Robisz z niego "uterenowione" kombi za dopłatą. Następnie kastrujesz to "uterenowione kombi" z napędu 4x4 żeby było taniej? Jaki to ma sens? Mogłeś zostać przy pierwszym kombi.

screwy.gif

Napisano
  • Autor

> piękny

> szczególne te wsiowe lampy, to już wole passata

Ty przyjrzyj się lepiej jakie wsiowe lampy ma ten Passat.

hehe.gif

Napisano

> Ty przyjrzyj się lepiej jakie wsiowe lampy ma ten Passat.

też udaje skrzela rekina? ;-)

poza tym jest prosty, a ten Peżot wygląda jakby ktoś nie miał pomysłu jak ma wyglądać i upakował go milionem stylistycznych bajerów które zupełnie do siebie nie pasują zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> też udaje skrzela rekina? ;-)

Nie. Bożenarodzeniową choinkę. mikolaj.gif

> poza tym jest prosty, a ten Peżot wygląda jakby ktoś nie miał pomysłu jak ma wyglądać i upakował go

> milionem stylistycznych bajerów które zupełnie do siebie nie pasują

Chodzi mi o to, że się różni od "zwykłej" wersji. A Passat nie. No bo chyba inny wzór siatexu pod zderzakiem i plastikowe nadkola to nie jest dowód talentu stylistów VW.

Napisano

> Zbyt grzeczny jak wszystkie passy

> czemu? Mieszkasz sobie w domu i masz dojazd ostatnie 100-200m bez asfaltu. To ci 4x4 niepotrzebne,

Alltrack ma mieć prześwit 165mm, to tyle co Mazda 6 w standardzie. Więc gdzie tu szał ???

Bez sensu ....

Napisano

> Alltrack ma mieć prześwit 165mm, to tyle co Mazda 6 w standardzie. Więc gdzie tu szał ???

> Bez sensu ....

Lancer też ma 165mm. Czyli jak przykleję sobie plastikowe osłonki i zwieśniaczę światła, to będę mógł przykleić nalepkę Alltrack i świrować w terenie? hehe.gif Już lecę do sklepu i będę miał TERENUFFKĘ !!! ideia.gifrotfl.gif

Napisano

> Zobacz jego przednie lampy. To dopiero jest bazarowa choinka.

Owszem. Ale w porównaniu do nowej Kii Sportage czy tego Peugeota pokazanego wcześniej to jest bardzo stonowany.

> Tak, ale ASX to wykastrowany mini-SUV.

> Ale w przypadku Passata? Masz kombi. Robisz z niego "uterenowione" kombi za dopłatą. Następnie

> kastrujesz to "uterenowione kombi" z napędu 4x4 żeby było taniej? Jaki to ma sens? Mogłeś

> zostać przy pierwszym kombi.

Nie do końca. Pamiętasz dyskusję o SUVach? Jest na HP. Podniesione kombi ma prawie wszystkie ich zalety i jest pozbawione większości wad. Choć 165 mm rzeczywiście ciężko nazwać podniesionym smile.gif

Napisano

> Lancer też ma 165mm. Czyli jak przykleję sobie plastikowe osłonki i zwieśniaczę światła, to będę

> mógł przykleić nalepkę Alltrack i świrować w terenie?

Z tego wynika. Scout w Skodzie chociaż wyżej stoi i ma 4x4,

a tu ktoś kupi takie 2.0tdi FWD i będzie mu się wydawało, że może wjechać wszędzie smile.gif

Napisano

I dopłacasz do tanich plastików jeszcze zlosnik.gifTak to wygląda w Skodzie np. zlosnik.gif

Bo allroad ma zawias już w standardzie, skoda raczej nie

Napisano

> Z tego wynika. Scout w Skodzie chociaż wyżej stoi i ma 4x4,

Skodowskie Scouty to bardzo udane auta ok.gif Dobra alternatywa dla SUVa - akurat dla tych, którzy mieszkają pod miastem.

> a tu ktoś kupi takie 2.0tdi FWD i będzie mu się wydawało, że może wjechać wszędzie

No bo Alltrack - nazwa czyni cuda hahaha.gif Sprzedać parę plastików w cenie złota - świetny chwyt marketingowy w stylu VW facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> też udaje skrzela rekina? ;-)

> poza tym jest prosty, a ten Peżot wygląda jakby ktoś nie miał pomysłu jak ma wyglądać i upakował go

> milionem stylistycznych bajerów które zupełnie do siebie nie pasują

Dokładnie tak jest z tymi przestylizowanymi autami. Za rok już się znudzą i nie będzie się dało na nie patrzec. Vw z kolei robi auta ze stonowaną stylistyką i tak samo ci się na nie patrzy teraz jak będzie za 10 lat.

Napisano

> Dokładnie tak jest z tymi przestylizowanymi autami. Za rok już się znudzą i nie będzie się dało na

> nie patrzec. Vw z kolei robi auta ze stonowaną stylistyką i tak samo ci się na nie patrzy

> teraz jak będzie za 10 lat.

Nazywajmy rzeczy po imieniu.

VW są nudne teraz i zawsze i na wieki wieków amen. waytogo.gif

Wyjątkiem są np. sirocco, ale to nie auto dla ludu wink.gif

Napisano

> Nazywajmy rzeczy po imieniu.

> VW są nudne teraz i zawsze i na wieki wieków amen.

no dokładnie- sa tak samo nudne teraz, jak i za 10 lat. Dlatego pasek B5 mimo że wprowadzony naście lat temu nadal się może podobać smile.gif

Napisano

> Skodowskie Scouty to bardzo udane auta Dobra alternatywa dla SUVa - akurat dla tych, którzy

> mieszkają pod miastem.

> No bo Alltrack - nazwa czyni cuda Sprzedać parę plastików w cenie złota - świetny chwyt

> marketingowy w stylu VW

w skodzie tez plastiki kosztuja, zwykla OII 4x4 wychodzi znacznie taniej

Napisano
  • Autor

> no dokładnie- sa tak samo nudne teraz, jak i za 10 lat. Dlatego pasek B5 mimo że wprowadzony naście

> lat temu nadal się może podobać

Tylko co kupującego obchodzi czy jego auto będzie się komuś podobało za naście lat? On wtedy będzie jeździł czymś aktualnym.

Napisano
  • Autor

> Owszem. Ale w porównaniu do nowej Kii Sportage czy tego Peugeota pokazanego wcześniej to jest

> bardzo stonowany.

No właśnie. Niby jest stonowany (zaleta) ale wsadzili mu choinkowe światła które zepsuły całe to stonowanie. Peugeot jest krzykliwy, ale przynajmniej konsekwentnie.

> Nie do końca. Pamiętasz dyskusję o SUVach? Jest na HP. Podniesione kombi ma prawie wszystkie ich

> zalety i jest pozbawione większości wad. Choć 165 mm rzeczywiście ciężko nazwać podniesionym

No właśnie. Ani go nie wystylizowali, ani nie podnieśli, ani silników innych nie wsadzili, ani napędu 4x4 nie dali seryjnie... No to czym on się różni od zwykłego Passata kombi? Nazwą? Ceną?

Mogli zrobić fajne auto a zrobili tylko marketing.

Napisano
  • Autor

> Lancer też ma 165mm. Czyli jak przykleję sobie plastikowe osłonki i zwieśniaczę światła, to będę

> mógł przykleić nalepkę Alltrack i świrować w terenie?

Właśnie tak.

> Już lecę do sklepu i będę miał

> TERENUFFKĘ !!!

Tylko jeśli Ty to zrobisz, to będzie wiejski tuning. Gdy to samo robi VW to jest "nowy model o stonowanej stylistyce".

hehe.gif

Napisano

> No właśnie. Ani go nie wystylizowali, ani nie podnieśli, ani silników innych nie wsadzili, ani

> napędu 4x4 nie dali seryjnie... No to czym on się różni od zwykłego Passata kombi? Nazwą?

> Ceną?

Plastikami i ceną.

> Mogli zrobić fajne auto a zrobili tylko marketing.

Ktoś tu kiedyś określił VW mianem motoryzacyjnego Apple. Faktycznie, coś w tym jest.

Napisano

> Tylko co kupującego obchodzi czy jego auto będzie się komuś podobało za naście lat? On wtedy będzie

> jeździł czymś aktualnym.

Może nie umiesz po prostu tego zrozumieć, że ta nudna stylistyka ma swoich wiernych fanów i jakie to dziwne, że co roku VW sprzedaje taką ilość aut? Może mi powiesz, że Epica, to auto które jest rewelacją stylistyczną? Jest taka samo nudna jak Passat, i tylko pod tym kątem można te auta porównywać...

Napisano

> no niezbyt podobny

Moja odpowiedź dotyczyła wypowiedzi, w której ktoś zarzucił, że VW miał szansę wreszcie zrobić passata z pazurem ,to podałem CC jako przykład.

Napisano
  • Autor

> Może nie umiesz po prostu tego zrozumieć, że ta nudna stylistyka ma swoich wiernych fanów i jakie

> to dziwne, że co roku VW sprzedaje taką ilość aut?

Na świecie są też ludzie którym się SsangYong Rodius podoba. A VW pewno nie kupują z powodu stylistyki.

> Może mi powiesz, że Epica, to auto które

> jest rewelacją stylistyczną?

A coś się Chevroleta przyczepił? My tu rozmawiamy o uterenowionych kombi. Na przykład Passacie i Peugeocie.

> Jest taka samo nudna jak Passat, i tylko pod tym kątem można te

> auta porównywać...

Chyba nie te auta porównujesz o których jest wątek. Porównaj na początek zdjęcie sedana i uterenowionego kombi.

Napisano

> No właśnie. Niby jest stonowany (zaleta) ale wsadzili mu choinkowe światła które zepsuły całe to

> stonowanie.

Nie wiem czy nie można czasem zamówić normalnych. Ale mogę się mylić.

> No właśnie. Ani go nie wystylizowali, ani nie podnieśli, ani silników innych nie wsadzili, ani

> napędu 4x4 nie dali seryjnie... No to czym on się różni od zwykłego Passata kombi? Nazwą?

> Ceną?

Podnieśli. Zwykły Passat ma bodajże 96 mm

> Mogli zrobić fajne auto a zrobili tylko marketing.

Wiesz - mi się osobiście taki Passat podoba dużo bardziej niż zwykły.

A wolę jeździć autem które mi się podoba od takiego co mi się nie podoba. Więc jak te kilka plastików spowodowało że auto zaczęło mi się podobać to czemu nie.

Napisano

W ktorym miejscu on jest terenowy ?

wink.gif

Napisano
  • Autor

> Nie wiem czy nie można czasem zamówić normalnych. Ale mogę się mylić.

Do zwykłych Passatów są zwykłe światła w opcji bez ksenonów. Wygląda to lepiej. Nie wiem czy w tym będzie taka możliwość.

> Podnieśli. Zwykły Passat ma bodajże 96 mm

Nisko. shocked.gif

> Wiesz - mi się osobiście taki Passat podoba dużo bardziej niż zwykły.

> A wolę jeździć autem które mi się podoba od takiego co mi się nie podoba. Więc jak te kilka

> plastików spowodowało że auto zaczęło mi się podobać to czemu nie.

Ależ ja nikomu nie odmawiam prawa do "podobania". Może nawet sam zmieniłbym zdanie po obejrzeniu tego auta na żywo. Na razie jednak sądząc po zdjęciach trochę mi szkoda że nie wykorzystali potencjału jaki ma taka właśnie wersja specjalna auta i nie dorzucili mu trochę agresywniejszej stylistyki. Dla konserwatystów dalej jest przecież zwykły Passat, którego pewnie można zamówić w identycznej konfiguracji mechanicznej.

Napisano
  • Autor

> W ktorym miejscu on jest terenowy ?

Napisałem: "terenowy", a nie: terenowy. Ten mały znaczek "" czyni ogromną różnicę.

hehe.gif

Napisano

> Notabene, każda kolejna generacja Audi Allroad ma tego pazura mniej.

Akurat A4 moim skromnym zdaniem go ma

24013_1237885164925.jpg

24013_1237885319671.jpg

Napisano

> Do zwykłych Passatów są zwykłe światła w opcji bez ksenonów. Wygląda to lepiej. Nie wiem czy w tym

> będzie taka możliwość.

> Nisko.

nisko jak diabli. dół chlapaczy mam koło 2cm nad ziemią - każde nurkowanie przodem kończy się niezbyt elegenckim "chrrrrr" dołem chlapaczy o asfalt.

Napisano

> Dla konserwatystów dalej jest przecież zwykły Passat

Widzisz - jakby zrobili kolejny jarmark wzorem tego Peugeota to byłby kolejny jarmark na rynku. A tak zrobili samochód zwykły, który konserwatystom się podoba. Nie ma teraz takich samochodów wiele. Nawet z Forka zaczynają robić odpust. Nigdy nie przypuszczałem że poza Tuaregiem jakiś VW mi się spodoba. Ale ten mi się podoba.

Napisano
  • Autor

> nisko jak diabli. dół chlapaczy mam koło 2cm nad ziemią - każde nurkowanie przodem kończy się

> niezbyt elegenckim "chrrrrr" dołem chlapaczy o asfalt.

A te chlapacze to fabryczne? Może by je wywalić?

hmm.gif

Chociaż na krawężniki to i tak nie pomoże... Pewnie przy parkowaniu prostopadłym auto trze dołem zderzaka o chodnik.

Napisano

> VW pozazdrościł Audi Allroad i Skodom Scout. Zrobili więc "terenowego" Passata.

jak można dać w aucie aspirującym do pseudo terenowego gigantyczne światła przeciwmgielne pod zderzakiem. Przecież to się zbije/porysuje po pierwszym zjeździe z drogi utwardzonej na byle kamieniu czy gałęzi spineyes.gif

pozdrawiam,

bromsky

Napisano
  • Autor

> Widzisz - jakby zrobili kolejny jarmark wzorem tego Peugeota to byłby kolejny jarmark na rynku. A

> tak zrobili samochód zwykły, który konserwatystom się podoba. Nie ma teraz takich samochodów

> wiele.

Mi się już bardziej Scouty od Skody podobają bo trudniej je pomylić ze zwykłą wersją. Francuzi rzeczywiście są czasem zbyt barokowi.

Za to Włochom swego czasu fajnie wyszła Alfa 156 Crosswagon.

061222-alfa-romeo-156-crosswagon-q4-1-9-multijet-luxury-14.jpg

> Nawet z Forka zaczynają robić odpust.

Niestety, Subaru ostatnio idzie w stronę jakichś potworków. Nowe Legacy i Outback są gigantycznym krokiem wstecz w porównaniu do poprzedników.

> Nigdy nie przypuszczałem że poza Tuaregiem jakiś

> VW mi się spodoba. Ale ten mi się podoba.

A Tuareg też mi się podoba. Jest mniej nachalny niż Cayenne i Q7.

Napisano

> A te chlapacze to fabryczne? Może by je wywalić?

Auta na Polskę miałe je w standardzie.

> Chociaż na krawężniki to i tak nie pomoże... Pewnie przy parkowaniu prostopadłym auto trze dołem

> zderzaka o chodnik.

A właśnie że nie - jakoś tak to zrobione, że nie trze o normalnej wysokości krawężniki hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Akurat A4 moim skromnym zdaniem go ma

Z A4 jeszcze nie jest tak źle. Ale A6 wygląda już jak zwykłe auto na drogi.

Odszczekam powyższe jeżeli następna generacja będzie wyglądała tak:

285518588-2012-Audi-A6-Allroad.jpg

post-30426-14352514688193_thumb.jpg

Napisano

> Za to Włochom swego czasu fajnie wyszła Alfa 156 Crosswagon.

Gdyby jeszcze im się chciało to porządnie poskładać to by robili naprawdę znakomite auta. Aczkolwiek po ostatniej mojej wizycie tam, jak zobaczyłem ich system pracy to się nie dziwię że to się psuje.

> Niestety, Subaru ostatnio idzie w stronę jakichś potworków. Nowe Legacy i Outback są gigantycznym

> krokiem wstecz w porównaniu do poprzedników.

Moda, marketing. Widuje się tego dużo więc chyba trafili w gust. Choć z drugiej strony czytając na forum że to dziadostwo bo uwaga - nie ma czujnika deszczu to nie wiem czy chciałbym takich klientów.

> Jest mniej nachalny niż Cayenne i Q7.

Co do Q7 się zgadzam - jest straszny. Ale znajomy mojego mechanika kupił niedawno nowe Cayenne i przyjechał się pochwalić. I ten samochód dużo lepiej wygląda na żywo.

Napisano
  • Autor

> Gdyby jeszcze im się chciało to porządnie poskładać to by robili naprawdę znakomite auta.

Zastanawiałem się przez chwilę nad nową Lancią Delta. Auto wygląda fenomenalnie, fajnie by wyglądały takie dwa przed domem: czarny (mój) i bi-colore kremowy z czarnym (żony). Ale pooglądałem to z bliska, wsiadłem do środka i czar prysł. Nawet nie miałem ochoty się przejechać bo wiedziałem że nie kupię.

I szkoda, bo w ich wyglądzie nadal jestem zakochany.

> Aczkolwiek po ostatniej mojej wizycie tam, jak zobaczyłem ich system pracy to się nie dziwię

> że to się psuje.

Psuje jak psuje, niektóre rzeczy nawet sprawne po prostu źle działają.

> Moda, marketing. Widuje się tego dużo więc chyba trafili w gust. Choć z drugiej strony czytając na

> forum że to dziadostwo bo uwaga - nie ma czujnika deszczu to nie wiem czy chciałbym takich

> klientów.

Ja akurat na brak czujnika deszczu też bym się zżymał. Człowiek się do tych bajerów jednak przyzwyczaja. A dla firmy wsadzenie czegoś takiego to przecież żaden problem. Tym bardziej więc wkurza.

> Co do Q7 się zgadzam - jest straszny. Ale znajomy mojego mechanika kupił niedawno nowe Cayenne i

> przyjechał się pochwalić. I ten samochód dużo lepiej wygląda na żywo.

Owszem, ale mi się ciągle wydaje zbyt krzykliwy. Jak przejedziesz Tuaregiem to mniej osób się za Tobą obróci.

Napisano

> Ja akurat na brak czujnika deszczu też bym się zżymał. Człowiek się do tych bajerów jednak

> przyzwyczaja. A dla firmy wsadzenie czegoś takiego to przecież żaden problem. Tym bardziej

> więc wkurza.

Kolejna rzecz do psucia się? Osobiście bym wolał lepsze hamulce. Bo te fabryczne są takie sobie. Pomyśl - kupujesz samochód bo ma świetny napęd, świetnie się prowadzi, świetnie skręca i jest bezawaryjny. I stwierdzasz że to dziadostwo bo nie ma czujnika deszczu. Abstrahując już od jego czysto marketingowej przydatności.

> Owszem, ale mi się ciągle wydaje zbyt krzykliwy. Jak przejedziesz Tuaregiem to mniej osób się za

> Tobą obróci.

W końcu Porsche to Porsche. A VW wiadomo - dla ludu smile.gif

Napisano
  • Autor

> Kolejna rzecz do psucia się?

Nie słyszałem żeby się komuś zepsuł. W niektórych markach działa co prawda idiotycznie ale jest w pełni sprawny.

> Osobiście bym wolał lepsze hamulce. Bo te fabryczne są takie sobie.

Jedno drugiemu nie przeszkadza.

> Pomyśl - kupujesz samochód bo ma świetny napęd, świetnie się prowadzi, świetnie skręca i jest

> bezawaryjny. I stwierdzasz że to dziadostwo bo nie ma czujnika deszczu.

Kupuję samochód za kwotę wyższą niż produkty konkurencji i muszę sam wycieraczkami manipulować?

Faktycznie dziadostwo. Za kilka groszy mogli kierowcom zrobić dobrze a im się nie chciało. wink.gif

> Abstrahując już od

> jego czysto marketingowej przydatności.

Tu będę mocno polemizował. Jeżdżę z takimi czujnikami od dłuższego czasu i gdy miałem jechać w deszczu autem bez tego to kląłem ile wlezie na niesamowitą upierdliwość ręcznej regulacji. Bez przerwy trzeba tym regulować i ciągle jest nie tak jak powinno.

hehe.gif

> W końcu Porsche to Porsche. A VW wiadomo - dla ludu

waytogo.gif

Napisano

> Tu będę mocno polemizował. Jeżdżę z takimi czujnikami od dłuższego czasu i gdy miałem jechać w

> deszczu autem bez tego to kląłem ile wlezie na niesamowitą upierdliwość ręcznej regulacji. Bez

> przerwy trzeba tym regulować i ciągle jest nie tak jak powinno.

Jako były posiadacz Laguny cieszę się że tego nie ma. Co wcale nie znaczy że źle Lagunę wspominam - wręcz przeciwnie.

Napisano

> Z A4 jeszcze nie jest tak źle. Ale A6 wygląda już jak zwykłe auto na drogi.

> Odszczekam powyższe jeżeli następna generacja będzie wyglądała tak:

Fakt to stare prezentuje się średnio grinser006.gif

audi-a6-c5-allroad-quattro-2-7-t-1.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.