Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Leciwe BMW do oceny...w cenie "nowego" Logana...

Featured Replies

Napisano

bądź najwyżej kilkuletniego hultaja I30,ale nie o tym wątek. grinser006.gifZdjęciowi specjaliści proszeni do oceny samochodu z ogłoszenia. zlosnik.gifok.gifPomijamy sens kupowania 6-cylindrowego diesla przy obecnych cenach ON oraz wszelakie animozje do marki spod magicznych trzech liter.Sens kupowania "pełnoletniej beeeemy" w cenie nowego Logana także odstawiamy na bok.Coś widzicie niepokojącego oprócz "kręconego"przebiegu?

klik klik

Napisano

> bądź najwyżej kilkuletniego hultaja I30,ale nie o tym wątek. Zdjęciowi specjaliści proszeni do

> oceny samochodu z ogłoszenia. Pomijamy sens kupowania 6-cylindrowego diesla przy obecnych

> cenach ON oraz wszelakie animozje do marki spod magicznych trzech liter.Sens kupowania

> "pełnoletniej beeeemy" w cenie nowego Logana także odstawiamy na bok.Coś widzicie

> niepokojącego oprócz "kręconego"przebiegu?

> klik klik

Nie wiedzieć czemu te zdjęcia wydają mi się mocno retuszowane, to raz.

Dwa. Fotel pasażera wygląda jakby się na nim małpki "mnożyły" i jakoś tak odcień jego tapicerki nie pasuje do odcienia tapicerki fotela kierowcy...

Napisano

Poza wgnoitem na przednich prawych drzwiach i ewidentnie robionym lewym tylnym blotnikiem sprawia dobre wrazenie....

Napisano

Styrane wnetrze jak na te 134tys km rotfl.gif

zwroc uwage na wspomniany fotel pasazera, podlokietnik, kierownice, wykladzine wink.gif

sciema handlarza waytogo.gif

Napisano

> bądź najwyżej kilkuletniego hultaja I30,ale nie o tym wątek. Zdjęciowi specjaliści proszeni do

> oceny samochodu z ogłoszenia. Pomijamy sens kupowania 6-cylindrowego diesla przy obecnych

> cenach ON oraz wszelakie animozje do marki spod magicznych trzech liter.Sens kupowania

> "pełnoletniej beeeemy" w cenie nowego Logana także odstawiamy na bok.Coś widzicie

> klik klik

taka jak moja smile.gif jedynie masz jakas dziwna kierownice :D i grzanie posladkow..

poszukaj wersji Msport w ten cenie i jak dasz rade wycalowac ciut wiecej to silnik 204KM wink.gif

Napisano

> Styrane wnetrze jak na te 134tys km

> zwroc uwage na wspomniany fotel pasazera, podlokietnik, kierownice, wykladzine

> sciema handlarza

Pomyłka 431kkm ot tak literówka biglaugh.gif

Napisano

> hmm, niby lift, a kierownica stara i brak ramek na zegarach

ja nie mam ramek na zegarach wink.gif ale kiera jest stara.. lecz nie wyglada na walony przodem bo kazdy plasticzek jest na miejscu... jedynie nie zardzewialy zamek na pasie przednim (te odtwory zamka maski) sa dziwne bo zazwyczaj to rdzewieje wink.gif

co do siedzenia tak jak koledzy pisza. od kierowcy bylo zmienione wink.gif u mnie przy przebiegu 200tys wygladaja tak jeak ten prawy lecz podlokietnik nie ma zadnego zuzycia.. ale mozliwe ze koles czym przytarl i dlatego jest roztargany..

co do wykladzin nie wiedze nic zlego w nich...

Napisano

> taka jak moja jedynie masz jakas dziwna kierownice :D i grzanie posladkow..

> poszukaj wersji Msport w ten cenie i jak dasz rade wycalowac ciut wiecej to silnik 204KM

no wlasnie.. czy te wersje nie powinny miec trojramiennej kiery? hmm.gif

fotele tyz jakies bidne...

Napisano

> no wlasnie.. czy te wersje nie powinny miec trojramiennej kiery?

> fotele tyz jakies bidne...

kiery powinna byc 3ramienna a ten model to wersja S tak jak moja i fotele sa standardowe.. dopiero msport mialy inne fotele, zderzaki oraz listry w kolo szyb takie jak tutaj...

w tym powinny byc srebne , wyplowalie i paskudne tak jak moje zlosnik.gif

Napisano

> kiery powinna byc 3ramienna a ten model to wersja S tak jak moja i fotele sa standardowe.. dopiero

> msport mialy inne fotele, zderzaki oraz listry w kolo szyb takie jak tutaj...

> w tym powinny byc srebne , wyplowalie i paskudne tak jak moje

czyli jakas dziwna kompilacja kilku bmw? grinser006.gif

Napisano

> czyli jakas dziwna kompilacja kilku bmw?

wyglada na to lecz przod wyglada dobrze wiec moze po dachu jest bo po co zmieniac wszystkie listwy w kolo szyb i przednia szybe wink.gif

ale przynajmniej licznik dobrze cofneli bo jak by bylo zle zrobione to mala kropeczka by sie wyswietlila kolo przebiegu wink.gif

Napisano

> klik klik

Widzę że ciągnie z deszczu pod rynnę. Takie auto trzeba dokładnie przetrzepać ze zdejmowaniem tapicerek z drzwi i w bagażniku włacznie. Przebieg w takim aucie będzie widać. Nie wszystko da się wymyć i nawoskować tak jak to myślą handlarze. Aha, i unikaj takich co to handlują tylko BMkami. Skubańce dobrze wiedzą co zrobić by magicznie odmłodzić auto.

Napisano

[...]Sens kupowania

> "pełnoletniej beeeemy" w cenie nowego Logana także odstawiamy na bok.[...]

Alez ja to rozumiemlizak.gif

3.0cs_side.jpg

Kiedys bedzie w ceniezlosnik.gif

Napisano

Poproś o VIN to Ci rozkoduje , bo coś mi śmierdzi że po przekładce ...

Napisano

> Widzę że ciągnie z deszczu pod rynnę. Takie auto trzeba dokładnie przetrzepać ze zdejmowaniem

> tapicerek z drzwi i w bagażniku włacznie. Przebieg w takim aucie będzie widać. Nie wszystko da

> się wymyć i nawoskować tak jak to myślą handlarze. Aha, i unikaj takich co to handlują tylko

> BMkami. Skubańce dobrze wiedzą co zrobić by magicznie odmłodzić auto.

Kwestie wizualne i tego czy auto uderzone czy nie pozostawiam komuś kto obejrzałby to auto. Ze zdjęć za wiele nie można powiedzieć. Dla mnie środek nie prezentuje się na rzekomy wpisany przebieg.

Najważniejsze jak prezentuje się pod względem mechanicznym, znajomy ostatnio zanabył takie auto z 2004 roku z mpakietem i udukumentowanym przebiegiem coś koło 150tyś, auto z pewnej ręki, do końca serwisowane.

Okazało się, że przy tym przebiegu, żeby być spokojnym "wypadałoby" zrobić to i owo plus ponad to, rzeczy które wyszły przeszło po 2 godzinnej weryfikacji auta przez mechanika, który takie auto rozbiera z zamkniętymi oczami.

Na całość wyszło coś koło 7 tyś złotych.

Teraz kolega ma spokój na ok 150 tyś km.

Napisano

> Styrane wnetrze jak na te 134tys km

> zwroc uwage na wspomniany fotel pasazera, podlokietnik, kierownice, wykladzine

> sciema handlarza

nooo u szwagra co ma prawie 300 na liczniku środek jakby tak samo wygląda devil.gif

Napisano

> Kwestie wizualne i tego czy auto uderzone czy nie pozostawiam komuś kto obejrzałby to auto. Ze

> zdjęć za wiele nie można powiedzieć. Dla mnie środek nie prezentuje się na rzekomy wpisany

> przebieg.

> Najważniejsze jak prezentuje się pod względem mechanicznym, znajomy ostatnio zanabył takie auto z

> 2004 roku z mpakietem i udukumentowanym przebiegiem coś koło 150tyś, auto z pewnej ręki, do

> końca serwisowane.

> Okazało się, że przy tym przebiegu, żeby być spokojnym "wypadałoby" zrobić to i owo plus ponad to,

> rzeczy które wyszły przeszło po 2 godzinnej weryfikacji auta przez mechanika, który takie auto

> rozbiera z zamkniętymi oczami.

> Na całość wyszło coś koło 7 tyś złotych.

> Teraz kolega ma spokój na ok 150 tyś km.

az jestem ciekaw co ten mechanik tam mu wyszukal biglaugh.gif

Napisano

ja przepraszam

ale coś mi nie pasuje... pewne pochodzenie, przebieg tylko 150kkm i na serwis wyłożyć 7 kafli to coś mi tu śmierdzi,

to jest całkiem świeże bmw i końcowy wypust e46 więc przebieg 150kkm nie powinien robić większego wrażenia i ciągnąć za sobą takich kosztów no chyba że np turbo klękło albo kolektor rozszczelnił się albo ktoś kogoś naciągnął

Napisano

> ja przepraszam

> ale coś mi nie pasuje... pewne pochodzenie, przebieg tylko 150kkm i na serwis wyłożyć 7 kafli to

> coś mi tu śmierdzi,

> to jest całkiem świeże bmw i końcowy wypust e46 więc przebieg 150kkm nie powinien robić większego

> wrażenia i ciągnąć za sobą takich kosztów no chyba że np turbo klękło albo kolektor

> rozszczelnił się albo ktoś kogoś naciągnął

mysle ze naciagna smile.gif

bo ja mam 200tys zrobione i nie ma problemow zlosnik.gif

Napisano

szukaj nowszej wersji z silnikiem 204KM

czip i jest konkretna fura

Napisano

A ja głupi dałem za Logana ponad 2 x tyle shocked.gif

Napisano

> klik klik

Nawet fajna ta betka szkoda tylko, że z profilu wygląda ja Fiat Siena - rozstaw osi, chodzi o tylną, przypomina czasy dużego fiata czyli lata '60 zlosnik.gif.

Napisano

> Nawet fajna ta betka szkoda tylko, że z profilu wygląda ja Fiat Siena - rozstaw osi, chodzi o

> tylną, przypomina czasy dużego fiata czyli lata '60 .

Przeczytaj i napisz raz jeszcze grinser006.gif

Napisano

Prozaq nie wiem czy chciał byś zobaczyć tą bemę u turasa na placu grinser006.gif A raczej jestem przekonany, że tak jest. wink.gif

Napisano

> ja przepraszam

> ale coś mi nie pasuje... pewne pochodzenie, przebieg tylko 150kkm i na serwis wyłożyć 7 kafli to

> coś mi tu śmierdzi,

> to jest całkiem świeże bmw i końcowy wypust e46 więc przebieg 150kkm nie powinien robić większego

> wrażenia i ciągnąć za sobą takich kosztów no chyba że np turbo klękło albo kolektor

> rozszczelnił się albo ktoś kogoś naciągnął

Nie mówie o rzeczach, które były niesprawne i które należało wymienić, a takie których wymiana została zasugerowana przez mechanika oraz aktualnego właściciela. Złożyły się na to nowy kolektor ssący, nowe koło pasowe, wszystkie paski, wszystkie rolki, wszystkie filtry, wszystkie oleje, więc znowu nie tak dużo, ale koszty poszczególnych części(mowa tutaj o oryginałach) byly dosyć wysokie, stąd taka wysoka cena.

Napisano
  • Autor

W takim razie jak mamy tutaj tylu specjalistów od marki spod znaku trzech liter jeszcze jedna do oceny,niestety tym razem rok starsza,ale za to od osoby prywatnej i z bardziej realnym przebiegiem.Śledzę rynek tych aut od dłuższego czasu i naprawdę ciężko z jakimś rozsądnym egzemplarzem,a zapłacić ponad 30 tys zł za auto ponad 10letnie to już jednak fetysz wg. moich kryteriów.Kolejna do oceny...

klik klik grinser006.gifok.gif

Napisano

> W takim razie jak mamy tutaj tylu specjalistów od marki spod znaku trzech liter jeszcze jedna do

> oceny,niestety tym razem rok starsza,ale za to od osoby prywatnej i z bardziej realnym

> przebiegiem.Śledzę rynek tych aut od dłuższego czasu i naprawdę ciężko z jakimś rozsądnym

> egzemplarzem,a zapłacić ponad 30 tys zł za auto ponad 10letnie to już jednak fetysz wg. moich

> kryteriów.Kolejna do oceny...

> klik klik

Mnie dziwi tylko to ze facet chcac sprzedac auto konserwuje je 2 tygodnie wczesniej, co moze ograniczyc mozliwosc zaobserwowania coz tam dzieje sie ze spodem.

Ale to tylko moja teoria spiskowa cool.gif

Napisano

o magicznym przebiegu 201 tysi busted.gif może to przemilczmy :D

Wydaje mi się, że coś było robione na tylnym prawym błotniku i drzwiach. Może jakiś drift nie wyszedł :D

Napisano
  • Autor

> tez handlarz

> a moze tania 330xd bys kupil???

> co jak co ale realny przebieg to ma

Niestety przedliftowa wersja nie przypada mi do gustu w ogóle,fakt kombi jeszcze do przeżycia. waytogo.gif

Napisano

> Niestety przedliftowa wersja nie przypada mi do gustu w ogóle,fakt kombi jeszcze do przeżycia.

powiem Ci tak, jak chcesz miec naprawde ladna beeme to musisz za nia wybecalowa gruba kase, a nie ogladac takie z dolnych granic gieldowych, jak nie chcesz wyplacic to sobie odpusc BMW bo bedziesz na nie narzekal

Napisano

> powiem Ci tak, jak chcesz miec naprawde ladna beeme to musisz za nia wybecalowa gruba kase, a nie

> ogladac takie z dolnych granic gieldowych, jak nie chcesz wyplacic to sobie odpusc BMW bo

> bedziesz na nie narzekal

To prawda 270751858-jezyk.gif a jak sobie kupisz taką to będziesz mógł potem na ak pisać w tematach jak to e46 się psuje 270751858-jezyk.gif

a na poważnie to wpatruje się nadal w ten prawy błotnik z tyłu i coś mi z nim nie mamba.gif

Napisano

> W takim razie jak mamy tutaj tylu specjalistów od marki spod znaku trzech liter jeszcze jedna do oceny,niestety tym razem rok starsza,ale za to od osoby prywatnej

rejestracja coś koło lipiec/sierpień tego roku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.