Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zegary

Featured Replies

Napisano

Witam czy znacie może jakieś domowe sposoby na to by cofnąć licznik w zegarach?? hmm.gif

Dorwałem zegary z licznikiem dziennym, cool.gif ale chciałbym cofnąć licznik żeby pokazywał tyle km co mój obecny cfaniak.gif

Napisano

rozebrac , ulozyc i zlozyc....ewentualnie wiertarka i jazda zlosnik.gif

Napisano

> Witam czy znacie może jakieś domowe sposoby na to by cofnąć licznik w zegarach??

> Dorwałem zegary z licznikiem dziennym, ale chciałbym cofnąć licznik żeby pokazywał tyle km co mój

> obecny

Tu masz manual.

Zdarzają się liczniki o trochę innej konstrukcji, niż w manualu, ale zasada przestawiania jest taka sama.

Napisano

> ewentualnie wiertarka i jazda

Mialem kiedys do przestawienia kilkaset km w przod. Wymieklem po dwoch godzinach warczenia icon_rolleyes.gif.

Napisano

masz manual na fu.pl 5 min roboty i przebieg ustawiony biglaugh.gif

Napisano

> Mialem kiedys do przestawienia kilkaset km w przod. Wymieklem po dwoch godzinach warczenia .

podobno dobrze spisuje sie silniczek od wycieraczek lub jakis inny maly elektryczny.

Napisano
  • Autor

> podobno dobrze spisuje sie silniczek od wycieraczek lub jakis inny maly elektryczny.

z moim talentem to pozostanie mi jedynie kilka..... hmm.gif... naście godzin wiercenia biglaugh.gif

Napisano

może nie kilka minut, bo za pierwszym razem będziesz robił powoli, ale mnie się udało ustawić licznik w pół godziny

wg opisu na fiatuno.pl

Napisano

rozbierasz oba liczniki i przekładasz cały bębenek licznika przebiegu bez przestawiania on jest w takiej jakby obudowie plastikowej, da się to w całości odczepić i przełożyć. Oszczędzisz sobie ustawiania cyferek równo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.