Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

filmik dla JR

Featured Replies

Napisano

Żuraw by powiedział ale wolno zlosnik.gif

Napisano

> Twój też tak potrafi?

wielkie mi halo.... przecież malar EL 130-140 dał radę wyciągnąć... swoją zwykłą 650 nie raz 120-130 jeździłem...

widzę, że niektórzy nigdy malarem nie jeździli...

A na dwójce z wysypaną "choinką" nie raz piski na puzzlach robiłem... "choinka" to wałek z I biegiem, wstecznym i chyba III ale nie pamiętam dokładnie.... niech mi ktoś przypomni.... le wymieniałem ją chyba ze 4 razy smile.gif

Napisano

> wielkie mi halo.... przecież malar EL 130-140 dał radę wyciągnąć... swoją zwykłą 650 nie raz

> 120-130 jeździłem...

> widzę, że niektórzy nigdy malarem nie jeździli...

> A na dwójce z wysypaną "choinką" nie raz piski na puzzlach robiłem... "choinka" to wałek z I

> biegiem, wstecznym i chyba III ale nie pamiętam dokładnie.... niech mi ktoś przypomni.... le

> wymieniałem ją chyba ze 4 razy

na choince jest oryginalnie wytoczona jedynka 3 i 4 sa zespalane a 2 jest osobno

Napisano

> na choince jest oryginalnie wytoczona jedynka 3 i 4 sa zespalane a 2 jest osobno

Ja pamiętam tyle że jak się wyłamie zęby na choince to 1-ki nie ma devil.gif

2 razy wymieniałem

Ale za to po wymianie przez bardzo krótki okres, ale cichuteńko na 1-ce jedzie...

Napisano

> wielkie mi halo.... przecież malar EL 130-140 dał radę wyciągnąć...

Przeciętny Maluch szedł do 120 km/h (licznikowo)

Jak dał radę więcej to już był super egzemplarz...

To mówię ja - użytkownik (jako 17-21-letni kierowca, a wiadomo co wtedy się wyrabia z samochodem) 4-ech Maluchów...

Napisano

> Twój też tak potrafi?

Mój cisnął 130 ale na dłubanym gaźniku, wyjętym tłumikiem szmerów i tłumikiem turystyczno/wyczynowym zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> wielkie mi halo.... przecież malar EL 130-140 dał radę wyciągnąć... swoją zwykłą 650 nie raz

> 120-130 jeździłem...

> widzę, że niektórzy nigdy malarem nie jeździli...

> A na dwójce z wysypaną "choinką" nie raz piski na puzzlach robiłem... "choinka" to wałek z I

> biegiem, wstecznym i chyba III ale nie pamiętam dokładnie.... niech mi ktoś przypomni.... le

> wymieniałem ją chyba ze 4 razy

Maluszka ujeżdżałem od jakiegoś 1986 roku (perwsze parę lat bez prawka bo za młody byłem zlosnik.gif )

Z tego co wiem EL różnił się od starszego brata tylko zewnętrzne. Serducho to zwykłe 650cm3 było, a 140km/h serią można było najłatwiej polecieć z górki, bo na prostym nie każdy tyle szedł.

Napisano

650cm3 ale już z dołożonym filtrem węglowym i pokombinowane było coś z nanoplexem jeśli dobrze pamiętam, bo to lata świetlne temu było zlosnik.gif

Napisano

> Twój też tak potrafi?

ciekawe co babcia by zrobiła gdyby miała CC 1.2 turbo hehe.gif

Napisano

> ciekawe co babcia by zrobiła gdyby miała CC 1.2 turbo

Pedal to the metal? cfaniaczek.gifdrive.gifrotfl.gif

Napisano

> Twój też tak potrafi?

boje_sie.gifhehe.gifok.gif

Mój ma barierę przy 118 i więcej ni hu hu nie chce grinser006.gif

Napisano

> Pedal to the metal?

niektórzy jeżdżą z gazem w bagażniku a babcia z gazem w podłodze hahaha.gif

Napisano

> Mój ma barierę przy 118 i więcej ni hu hu nie chce

a to prawda, że bis jest większy od zwykłego malana?

Napisano

> a to prawda, że bis jest większy od zwykłego malana?

Pod jakim względem większy? hmm.gif

Napisano

> Pod jakim względem większy?

wymiarami hehe.gif mam takich dwóch w pracy co wiedzą wszystko na każdy temat najlepiej i się pytam bo mnie zdziwko złapało grinser006.gif

Napisano

> wymiarami mam takich dwóch w pracy co wiedzą wszystko na każdy temat najlepiej i się pytam bo mnie

> zdziwko złapało

Wiekszy od klasyka napewno oraz wieksy odprzejsciowki na P5 napewno. Jest tej samejwielkosci co FL oraz elegant. Dlaczego? Bo zderzaki rosly i zmienialy calkowita dlugosc samochodu. Dlatego pewnie twierdza, sa BIS jest wiekszy od normalnego malucha. Teraz niech powiedza, ktory maluch jest dla nich normalny i bedziesz mial ich w garsci.

Napisano

zatkało kakało hehe.gif niby twierdzą, że cała buda jest większa icon_eek.gifhahaha.gif

Napisano

> od 2.00

Juz kiedys byl ten filmik tutaj. Nawet sie zastanawialismy z czego mialoby sie dymic spod maski bagaznika z przodu po dachowaniu.

Napisano

> Juz kiedys byl ten filmik tutaj. Nawet sie zastanawialismy z czego mialoby sie dymic spod maski

> bagaznika z przodu po dachowaniu.

Dokładnie wink.gif

Napisano

> Juz kiedys byl ten filmik tutaj. Nawet sie zastanawialismy z czego mialoby sie dymic spod maski

> bagaznika z przodu po dachowaniu.

No jak to z czego, ze świecy dymnej zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.