Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A co powieciena takie autko

Featured Replies

Napisano

Gdyby ktoś szukał nietypowego auta na niedzielne wypady?

W ogłoszeniu ładnie opisane ale czy jest szansa na kupienie takiego rodzynka bo coś mi sie wydaje że to mało realne? Zresztą cena w stosunku do opisywanego stanUEtoż troche niska niewiem.gif

OGŁOSZENIE

Napisano

Ładna, pośmigałbym taką, nawet może i bym się skusił wygrywając w totka, ale zastanawia mnie jedno - przebieg? Bo za cholere nie widzę nigdzie w ogłoszeniu informacji na ten temat.. hmm.gif

Napisano

powiem tak: Poręba to jeden wielki szrot samochodowy no.gif

Napisano

> Może jeszcze nie ustalony ile ma być

Ogłoszenie tak sumiennie napisane, na pewno nie w 2 minuty, a o przebiegu zapomnieli?

Jak dla mnie to on na szrota nie wygląda.

Napisano

> Ładna, pośmigałbym taką, nawet może i bym się skusił wygrywając w totka, ale zastanawia mnie jedno

> - przebieg? Bo za cholere nie widzę nigdzie w ogłoszeniu informacji na ten temat..

przebieg do negocjacji

Napisano

Ale zielona trawa i liście na tych zdjęciach biglaugh.gif

Ciekawe kiedy zdjęcia robione i dlaczego tak dawno...

Napisano

> Ale zielona trawa i liście na tych zdjęciach

> Ciekawe kiedy zdjęcia robione i dlaczego tak dawno...

Jak to dlaczego? Po pierwsze ten samochod jest ciezko sprzedac, wiec nawet jak bylby w najlepszym stanie to i tak moze stac pare miesiecy. A po drugie - jak ja sprzedaje zimą samochod to tez na zdjeciach mam wiosne/lato - bo zwykle daje jakies stare zdjecia bo nie chce mi sie zimą myć auta do zdjec i ich robic na mrozie...

Napisano

cena z kosmosu za 840

Napisano

Cena niska????????? Cena jest za wysoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolega sprzedaje identyczną, tylko że srebrną od półtora roku.... za 45kpln odda....

Ps.: Wrażenia z jazdy nie są do opisania słowami.... zlosnik.gif

Napisano

> Cena niska????????? Cena jest za wysoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> Kolega sprzedaje identyczną, tylko że srebrną od półtora roku.... za 45kpln odda....

> Ps.: Wrażenia z jazdy nie są do opisania słowami....

Daj link do ogloszenia, moze byc priv

Napisano

> Cena niska????????? Cena jest za wysoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> Kolega sprzedaje identyczną, tylko że srebrną od półtora roku.... za 45kpln odda....

> Ps.: Wrażenia z jazdy nie są do opisania słowami....

Zależy w jakim stanie ta z mojego ogłoszenia wydaje się być naprawdę rodzynkiem cool.gif pisałem do włściciela przebieg prawdziwe 260 tyś ale mam link do forum gdzie opisywał historie autka wraz ze zdjęciami i jest naprawde warta zainteresowania a i cena ponć do nogocjacji

Napisano

taka wycackana i doinwestowana....

"nowa lewa kolumna McPhersona (Boge BMW) i nowa lewa kolumna McPhersona (Boge BMW) i nowy wkład prawej kolumny.

Napisano

> przebieg do negocjacji

hehe.gifok.gif

No jak na takie autko, tak opisane jako och i ach najlepsze, to przebieg dość duży. Nie oszczędzali, nie trzymali jej w garażu, jeżdżona dużo, a tak pedantycznie utrzymana i wychuchana.. hmm.gif

Pierwsze moje wrażenie po przeczytaniu opisu: ładna, na prawdę zadbana, musiała mało jeździć, tylko okazjonalnie na "spacer".

Nie eksploatowana zimą, to latem musieli nią zwiedzać, a zwiedzać wink.gif

260 000km / 15 lat = ~17,333km/rocznie

Napisano

> No jak na takie autko, tak opisane jako och i ach najlepsze, to przebieg dość duży. Nie

> oszczędzali, nie trzymali jej w garażu, jeżdżona dużo, a tak pedantycznie utrzymana i

> wychuchana..

> Pierwsze moje wrażenie po przeczytaniu opisu: ładna, na prawdę zadbana, musiała mało jeździć, tylko

> okazjonalnie na "spacer".

> Nie eksploatowana zimą, to latem musieli nią zwiedzać, a zwiedzać

> 260 000km / 15 lat = ~17,333km/rocznie

Realny przebieg 15 letniego auta ok.gif Auto od roku w PL wcześniej jeżdziło w Hollandi ksiązka serwisowa podobno do konca prowadzona a po sprowadzeniu auto doprowadzone oraz serwisowane do aktualnego stanu na orginalnych częściach, wygląda na to że nie było robione na handel ok.gif ale przecież w Polsce przebieg powyżej 200 tyś jest nieakceptowalny grinser006.gif

Dla zainteresowanych tutaj więcej a BMW

Napisano

> Realny przebieg 15 letniego auta

Tak, realny. Ale chodzi mi o to, że te ~ 17 333km robione było tylko wiosna/lato. Bo jak zostało napisane w aukcji "Auto nie eksploatowane zimą"..

To nie wiem ile i gdzie musieli jeździć.. hmm.gifniewiem.gif

Przebieg może być nawet milion, ważny jest stan techniczny. Mi to wisi ile auto ma przebiegu grinser006.gif ale tutaj jest to ciekawe. oink.gif

Napisano

przepiękny samochód serduszka.gif

Napisano

Właściciel pewnie miał na myśli, że w Polsce nie było używane w zimę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.