Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ocena ze zdjęć :)

Featured Replies

Napisano

Koledzy szukam SC... Wiem, wiem jedno mam smile.gif Ale wpadł mi w oko taki: SC

Powiedzcie co widać z fotek smile.gif Pozdrawiam. Mam troszkę daleko, żeby zrobić sobie wycieczke...

Napisano

> Koledzy szukam SC... Wiem, wiem jedno mam Ale wpadł mi w oko taki: SC

> Powiedzcie co widać z fotek Pozdrawiam. Mam troszkę daleko, żeby zrobić sobie wycieczke...

na szarańczę trzeba było rzucić. Od razu by powiedzieli, że kołpaki nie z tej wersji wyposażenia.

Napisano

Po tylnej kanapie bez zagłówków widać, że z importu zlosnik.gif co też jest napisane w ogłoszeniu wink.gif

Napisano

odpuść i szukaj dalej, bo to tylko kupa złomu niby nie bita, a kombinowana z każdej strony

Napisano

> Koledzy szukam SC... Wiem, wiem jedno mam Ale wpadł mi w oko taki: SC

> Powiedzcie co widać z fotek Pozdrawiam. Mam troszkę daleko, żeby zrobić sobie wycieczke...

Co jak co ale SC z importu kupować.Wstyd się komuś przyznać.Powiesz że od dziadka z "D"hehe.gif

Gdyby była klima i panoramiczny dach to na to auto z"D" znalazł byś jeszcze uzasadnienie.

Na tym zdjęciu zrobionym z boku przedni błotnik ma inny odcień szyba w drzwiach kierowcy biała a pozostałe jakieś zielonkawe,albo ja jeszcze sie nie obudziłem dobrze..... spy.gif

Napisano

maska tak jak pisali poprzednicy , no i jak dla mnie drzwi kierowcy robione , zderzak przedni też jakiś podejrzany odcień ale to tylko zdjecia i plastik więc apropo tego sie nie wypowiem

Napisano

> to kupa złomu niby nie bita, a kombinowana z każdej strony

zawsze zostaje mu kupienie nówki z salonu, będzie miał nie bitą wtedy facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

zawsze się śmieje z tego ,że ktoś potrafi powypadkowość ocenić oraz odcień lakieru ze zdjęcia cyfrowego ;p Lecz tym razem zgadzam się ze wszystkimi od razu widać , że to niezły ulep.

Poza tym za ile ktoś to auto kupił ,że sprzedaje za 5tyś zł i z kosztem sprowadzenia mu się to opłaciło .... Obstawiam ,że od turka kupił rozbitka za 200euro ;p

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.