Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Test zimowych płynów do spryskiwaczy [AŚ]

Featured Replies

Napisano

> u mnie to była kwestia impulsu, pusto w zbiorniku, patrze biedronka i myk ... i zonk

A czemu niby zonk? Też używam z biedronki i nie narzekam, nie mam zadnych smug. To jak to jest, że jedni mają smugi a inni nie? może warto zwrócić uwagę na wycieraczki? icon_rolleyes.gif może one Wam powodują smugi hmm.gif

Napisano

> A czemu niby zonk? Też używam z biedronki i nie narzekam, nie mam zadnych smug. To jak to jest, że

> jedni mają smugi a inni nie? może warto zwrócić uwagę na wycieraczki? może one Wam powodują

> smugi

Powodują, ale tylko z tym płynem smile.gif

Mówię jak było, wlałem, wypśikałem w kilka dni, dla mnie dno.

Zalałem orlenowski i jest ok.

Na lato rozrabiam mazdowskie koncentraty i też jest ok,

tylko to nano takie syfiaste było

Pozdro !

Napisano

> Mata daje zbyt mało ciepła by stopić zbiornik.

Stopić, to pewnie, że za mało, ale podgrzać lekko niezamarznięty płyn to juz pewnie da radę. Żeby taki oleisty nie był, bo taki "olej" też byle jak myje. hmm.gif

Napisano

> Stopić, to pewnie, że za mało, ale podgrzać lekko niezamarznięty płyn to juz pewnie da radę. Żeby

> taki oleisty nie był, bo taki "olej" też byle jak myje.

Pod blokiem mamy też dziadzia który ma grzałke w zbiorniczku w swoim poldku. Patent fajny ale ja bym się bał grzałke wsadzać

Napisano

Jeśli masz opakowanie to sprawdź kto jest producentem, jeśli organika car to dziwne, bo ja miałem i wg. mnie jest dobry (tylko zostaje taki jakby osad nie do zmycia na szybie, pisałem o tym wyżej).

Na achtel'a Ak'owcy narzekali w zeszłym roku.

Napisano

> wg. mnie jest dobry (tylko zostaje taki jakby osad nie do zmycia na szybie, pisałem o tym

można by ten "osad" potraktować takim mleczkiem (zawiesiną) do szyb. Nie pamiętam jak się nazywa ale zmywam tym ten tłusty nalot po błocie pośniegowym (żaden płyn tego nie brał i się mazało pod wycieraczką). Zmyłem też tym takie przyschnięte zacieki po jednej z myjni ręcznych, a za chiny tego płynem nie mogłem zmyć. Po umyciu znikało jak wyschło to takie obwódki zacieków na lusterkach się pojawiały. sick.gif

Napisano

> Mówię jak było, wlałem, wypśikałem w kilka dni, dla mnie dno.

> Zalałem orlenowski i jest ok.

to trafileś w biedronce ten nie z Organiki, bo czasami się trafia od inego producenta.

Wszak Organika robi pod marką własną, dla Orlenu i dla biedki. I to jest ten sam płyn- własnoręcznie testowałem.

Napisano

Ten płyn z reala,to masakra.Smierdzi potem w aucie gorzelnia.I na mrozie trzeba szyby otwierac bo głowa boli.

Mialem jakiś z Huzara plyn i był ok.

Skusilem sie potem na doris ,niby fajnie pieknie.Ale straszne smugi zostawia.Nie wiem jak sie pozbyc tego...Wycieraczki już z drugi komplet nowy po tym zalożony.

A i nie polecam tego płynu z care z 1, zamarzl mi przy -15*C.A niby do 22*C.BTW ciekawe w ilu zamarza ten ich -15*C grinser006.gif

Napisano

> A czemu niby zonk? Też używam z biedronki i nie narzekam, nie mam zadnych smug. To jak to jest, że

> jedni mają smugi a inni nie? może warto zwrócić uwagę na wycieraczki? może one Wam powodują

> smugi

Bo trzeba zwracać uwagę.W Biedronie w tym roku pojawił się płyn Nano ale nie sygnowany przez Organikę.Kosztuje tyle samo wygląda tak samo więc nie wszyscy zwracają uwagę na to co kupują.

Jest też oryginalny Nano z Organiki .Pewnie zależy od dostawy.

Napisano

> A i nie polecam tego płynu z care z 1, zamarzl mi przy -15*C.A niby do 22*C.BTW ciekawe w ilu

> zamarza ten ich -15*C

przy + 5*C rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Niezły jest płyn lidlowy (zima i lato)

Na szczęście go wypsikałem - w mojej opinii zdecydowanie gorszy od biedronkowego

Napisano

Mi Biedronkowy zostawiał smugi dlatego używam go pół na pół z psik psikiem - działa idealnie, pachnie dobrze ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.