Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szukam ramię wycieraczki tył Lacetti kombi

Featured Replies

Napisano

Witam

Pewno w wyniku mrozów pękło mi ramie tylnej wycieraczki (plastikowy odlew) w lacetti kombi 2006 r. Jak chwyciłem do ręki to się rozsypało na elementy składowe, aż dziwne że nie rozsypało się w trakcie jazdy. Pękło w miejscu "składania" wycieraczki, więc klejenie raczej odpada. Szukałem na allegro, na słynnym już potaku i w paru innych miejscach ale tylne ramię wycieraczki jest nie do kupienia oslabiony.gif. Poradźcie gdzie jeszcze szukać lub ewentualnie z jakiego innego auta podejdzie. Pewno podjade do sklepu z częściami i na zasadzie podobieństwa dobiorę z innego auta.

Napisano

Za nowe ramie do HB dalem w ASO niecale 50zl, uzywek nie bylo, albo handlarze chcieli 50zl wlasnie. Potem okazalo sie, ze mimo wytartych trybikow na ramieniu, moglo zostac stare. Jakby co mam zbyteczne ramie do HB.

Za to za silnik wycieraczki ASO chcialo prawie 500zl, a uzywke wytargowalem na 80zl.

Jak chcesz uzywke dzwon po ogloszeniach gdzie sprzedaja auto na czesci, lub rozbitka w calosci, czasem tez puszcza pojedyncza czesc.

Napisano

> Szpot to jest ASO więc mają to samo co każde ASO, w dodatku ceny wyższe;(

> Kolega napisał, że w że szukał w "słynnym potaku"

Szpot ma ceny na internecie mocno inne niz w samym ASO.

Napisano

> Szpot ma ceny na internecie mocno inne niz w samym ASO.

Ja też szukałem do Evy ramienia przedniego, szukłem szukałem, aż z głupia franc zapytałem w ASO żeby sie pośmiać. Pan sprawdził i powiedział 50 zł yikes.gif ja zypytałem czy aby napewno, Pan potwierdził więc zamówiłem i zapłaciłem 50 zł. Wiec czasami i ASO zaskoczy pozytywnie.

Napisano

> Ja też szukałem do Evy ramienia przedniego, szukłem szukałem, aż z głupia franc zapytałem w ASO

> żeby sie pośmiać. Pan sprawdził i powiedział 50 zł ja zypytałem czy aby napewno, Pan

Ja wymieniałem oba przednie w epice - zadzwoniłem do ASO - chyba jedyne 97zł za jedno. Wolałem poczekać 4 miechy aż dotrze z Korei do potaka (niecałe 30zł/szt.)

Napisano

> Szpot ma ceny na internecie mocno inne niz w samym ASO.

Z doświadczenia wiem, że wyższe no.gif

Napisano

> Ja też szukałem do Evy ramienia przedniego, szukłem szukałem, aż z głupia franc zapytałem w ASO

> żeby sie pośmiać. Pan sprawdził i powiedział 50 zł ja zypytałem czy aby napewno, Pan

> potwierdził więc zamówiłem i zapłaciłem 50 zł. Wiec czasami i ASO zaskoczy pozytywnie.

Ja kupowałem w ASO chlapacze i klamkę wewnętrzną z kasetą - wszystko w cenach śmiesznych - po kilkadziesiąt zł ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> 52,73zł

> http://www.sklep.szpot.pl/c/pl/35/1/29/0/short/lacetti.html

Problem rozwiązany. Kupiłem w ASO za 62 zł (tydzień czekania na sprowadzenie), więc praktycznie tyle samo co w sklepach internetowych z wysyłką, a tak przynajmniej przed zapłatą mogłem ocenić czy to jest to o co mi chodziło.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.