Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rabaty w salonie- BMW, AUDI?

Featured Replies

Napisano

Ktoś się orientuje ile można uzyskac rabatu w salonach BMW i Audi. O ile w Audi mam jakieś rozeznanie to w BMW wogóle. Chodzi o mode A6 i A8 oraz 5 i 7.

Napisano

za zeszly rocznik tj 2011 audi ok 40 tys pln. kolor jedyny czarny silnik diesla tylko nie pamietam jakie to audi bylo, raczej nie a8.

auto brane w leasing na 2 lata (czyli kupujemy na firme) a nastepnie odkup.

Napisano

> Ktoś się orientuje ile można uzyskac rabatu w salonach BMW i Audi. O ile w Audi mam jakieś

> rozeznanie to w BMW wogóle. Chodzi o mode A6 i A8 oraz 5 i 7.

Ogólnie za wysokie progi grinser006.gif, ale miałem ofertę z Masterlease na 3er i oni mieli coś ok. 20% rabatu icon_eek.gif

Napisano

> za zeszly rocznik tj 2011 audi ok 40 tys pln. kolor jedyny czarny silnik diesla tylko nie pamietam

> jakie to audi bylo, raczej nie a8.

> auto brane w leasing na 2 lata (czyli kupujemy na firme) a nastepnie odkup.

Kwota mi nic nie mówi bo taka A6 może kosztować wyjściowo 170 tys a może i 370 tyś zlosnik.gif bardziej interesuje mnie % rabat

Napisano

> Ktoś się orientuje ile można uzyskac rabatu w salonach BMW i Audi. O ile w Audi mam jakieś

na kaciku GPA userzy Bogad i Leszcz pracują u dilera BMW-ich popytaj

Napisano

zalezy od kwoty za jaka kupujesz auto. Na tegoroczne modele bmw rabaty bardzo małe, 5% to już sukces

Napisano

nie wiem jak teraz ale w zeszlym roku za q7 360->ciut ponizej 300 (oczywiscie firma leasing , przedluzona 5 gwarancja z pakietem serwisowym itp)

Napisano

Na firme spore dla os fizycznej niet. Jak sie dowiedzialem za ile u mnie w fabryce kupuja A6 to mi szczeka opadla.

Napisano

> Na firme spore dla os fizycznej niet. Jak sie dowiedzialem za ile u mnie w fabryce kupuja A6 to mi

> szczeka opadla.

ile?

Napisano

> Na firme spore dla os fizycznej niet. Jak sie dowiedzialem za ile u mnie w fabryce kupuja A6 to mi

> szczeka opadla.

no mów zlosnik.gif

Napisano

> ile?

Srednio ponad 20% oczywiscie nie na wszystkie siliniki i nie wszystkie wersje. Pewnie ma to zwiazek z marza producenta.

Napisano

> Pewnie na lajcie ze 20% nizej niz cena salonowa.

Otoz to + bardzo dobre wyposazenie i warunki serwisowe.

Napisano

> Ktoś się orientuje ile można uzyskac rabatu w salonach BMW

Poczytaj sobie forum BMW Klub Polska - zasadniczo na nowosci typu seria 1 (F20) czy seria 5 (F10) dla osoby prywatnej upusty wyglądają bardzo mizernie - ledwo kilka procent, maks 5% dla osoby która już wczesniej kupowała nowe BMW. Lepiej ponoć wygląda sytuacja z leasingiem, natomiast tak naprawde na upusty rzędu 20-30% to można liczyć jedynie przy zakupie aut własnie wychodzących z produkcji (E8x ; E9x).

Napisano

> Ogólnie za wysokie progi , ale miałem ofertę z Masterlease na 3er i oni mieli coś ok. 20% rabatu

Miałem dwa leasingi z Masterlease i przerobiłem kilka ofert od nich. Jak dobrze policzyć to okazuje się, że w większości wypadków koszty leasingu zjadają cały rabat.

oslabiony.gif

Napisano

> Otoz to + bardzo dobre wyposazenie i warunki serwisowe.

mi sie bardzo z rodziny VW/Audi podoba amarok ... jakieś sensowne rady do tego żeby zbić cene ??? oczywiście leasing ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.