Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Garbusek zaparkowal pod naszym domem

Featured Replies

Napisano

Myśle ze warto go tutaj pokazać

p1190655.jpg

p1190658.jpg

p1190659.jpg

Napisano

> Myśle ze warto go tutaj pokazać

Bardzo ładny smile.gif

Napisano

fiu fiu!

zazdraszczam wink.gif

Napisano

> Myśle ze warto go tutaj pokazać

Kilka tygodni ojciec kupił podobnego tzn klolor podobny, z takim samym bagażnikiem i walizka (tą większą).

Rocznik 56 w orginale grinser006.gif

Z którego roku jest twó sprzęt.?

Napisano
  • Autor

> Z którego roku jest twó sprzęt.?

To nie moj, do sasiada znajomi przyjechali nim, i jak uslyszalem warkot silnika to szybko zdjecia pobieglem zrobic.

Napisano
  • Autor

> Fajny - ale radio nie pasuje do reszty.

To samo pomyslalem, jak robilem fotke.Mam jeszcze zdjecie z tyłu, ale imageshack, mi sam odwraca fotke sick.gif

Napisano

> To samo pomyslalem, jak robilem fotke.Mam jeszcze zdjecie z tyłu, ale imageshack, mi sam odwraca

> fotke

EDIT i obroc w imageshackok.gif, wklej nie zaleznie, najwyzej laptop obrucehahaha.gif. IMVHO wartowaytogo.gif - piekna sztukayay.gif

Napisano

> Bardzo ładny

Ładny, ale mocno zmieszany - bazą lub dawcą był, jak sądzę, jakiś egzemplarz produkcji meksykańskiej z końca lat '70 lub nawet '80. Ale kierownica, deska są z wcześniejszego okresu - lata '60 ...

Napisano

> Ładny, ale mocno zmieszany - bazą lub dawcą był, jak sądzę, jakiś egzemplarz produkcji

> meksykańskiej z końca lat '70 lub nawet '80. Ale kierownica, deska są z wcześniejszego okresu

> - lata '60 ...

Jesteś znawcą Garbusów ? bo miałbym 2 pytania zlosnik.gif

Napisano

> Ładny, ale mocno zmieszany - bazą lub dawcą był, jak sądzę, jakiś egzemplarz produkcji

> meksykańskiej z końca lat '70 lub nawet '80. Ale kierownica, deska są z wcześniejszego okresu

> - lata '60 ...

na fotach Qubczyka masz kierownicę i "deskę" produkowaną do lat '60ych , no i cały Typ112 biglaugh.gif z silnikiem 1200ccm i instalacją 6V ok.gif

pokaż jak wymieniasz deskę w garbim hahaha.gifbeksa.gifhahaha.gif chyba diaxem hahaha.gif....

kierownica to wczesny Typ113 , a cała "gadżeciarnia" to pomieszanie 113 i 112 , zresztą te rzeczy są nadal produkowane i dostępne , podobnie jak oryginalne blachy i podzespoły ok.gif

to Typ113 z silnikiem 1300 ccm 34KM ,z końca lat 70ych i produkcji raczej Belgijskiej (Bruksela) sądząc po tablicach rejestracyjnych ok.gif

zresztą biorąc pod uwagę ilość wyprodukowanych aut (21 mln biglaugh.gif) , mnogość modyfikacji fabrycznych i indywidualnych to jego rok produkcji nie ma znaczenia biglaugh.gif20.GIF

sam odbudowałem (z wraka ) około 15 egzemplarzy biglaugh.gifclaps.gif

ostatni był w kolorze "żonkil" z palety FSO i miał 39 czarnych grochów old.gif

Napisano

> Ja ostatnio takiego lubelskiego upolowałem:

dokładnie taki model mam - '55 VW Beetle 1:18 smile.gif

Napisano

> na fotach Qubczyka masz kierownicę i "deskę" produkowaną do lat '60ych , no i cały Typ112 z

> silnikiem 1200ccm i instalacją 6V

> pokaż jak wymieniasz deskę w garbim chyba diaxem ....

> kierownica to wczesny Typ113 , a cała "gadżeciarnia" to pomieszanie 113 i 112 , zresztą te rzeczy

> są nadal produkowane i dostępne , podobnie jak oryginalne blachy i podzespoły

> to Typ113 z silnikiem 1300 ccm 34KM ,z końca lat 70ych i produkcji raczej Belgijskiej (Bruksela)

> sądząc po tablicach rejestracyjnych

> zresztą biorąc pod uwagę ilość wyprodukowanych aut (21 mln ) , mnogość modyfikacji fabrycznych i

> indywidualnych to jego rok produkcji nie ma znaczenia

> sam odbudowałem (z wraka ) około 15 egzemplarzy

> ostatni był w kolorze "żonkil" z palety FSO i miał 39 czarnych grochów

Dlatego mówię, ze mocno pomieszany - fakt, deskę kiepsko by się wymieniało, zatem ... bazę stanowił starszy model, ale błotniki i zderzaki pochodzą z modeli z cała pewnością po '73, a umieszczenie kierunkowskazów w zderzaku wskazuje na MX ...

Co do silnika i instalacji 6V - na tych zdjęciach ja tego nie widzę ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.