Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak się kończą wyścigi w USA

Featured Replies

Napisano

Trzy piwa są ok. Mierzylem kiedyś alkomatem i po trzech i 30 minutach miałem 0.75 = poniżej limitu.

Napisano

> Trzy piwa są ok. Mierzylem kiedyś alkomatem i po trzech i 30 minutach miałem 0.75 = poniżej limitu.

icon_eek.gif Po trzech piwach nieraz to ja już zdrowo dziabnięty jestem.

Nie wyobrażam sobie na przykład moje kobity za kółkiem przy 0,8. Ona po dużym kieliszku wina zaczyna mniej wyraźnie mówić.

Napisano

> Po trzech piwach nieraz to ja już zdrowo dziabnięty jestem.

> Nie wyobrażam sobie na przykład moje kobity za kółkiem przy 0,8. Ona po dużym kieliszku wina

> zaczyna mniej wyraźnie mówić.

Moim zdaniem najbardziej niebezpieczne jest jedno piwko bo ponosi mnie wtedy fantazja. Po trzech jade grzecznie i ostrożnie bo wiem ze mam ograniczone możliwości. Ale z kobietami masz racje - one maja mniejsza masę i słabsze głowy = kieliszek wina (szczegolnie duzy) może je spokojnie doprowadzić do 0.8.

P.S. U nas można do 0.8 jechać, ale jak spowodujesz wypadek to nawet 0.2 uważane jest za stan po spożyciu = jak masz w planach powodować wypadki to lepiej być trzeźwy.

Napisano

> Moim zdaniem najbardziej niebezpieczne jest jedno piwko bo ponosi mnie wtedy fantazja.

mnie fantazja ponosi tak gdzieś po flaszce na dwóch. Takich ewolucji na torze jak wtedy już nigdy nie wyprawiałem. Ale... w kasku clown.gif

Po jednym piwie nic mi nie dolega. Wy to tam macie przecież jakieś małe i lekkie te browarki a ty kawał chłopa jesteś. To dziwne.

Napisano

> Nie do konca, (...)

Czy tamtejsi policjanci mają obowiązek (zresztą tak jak i nasi hehe.gif) używania pasów bezpieczeństwa? Zwróciłem uwagę na to, co zaznaczone kółkiem na fotce... hmm.gif

285979947-Chevrolet-Caprice-Ppv-Police-Car-First-chair-View-562x375.jpg

post-109606-14352516392638_thumb.jpg

Napisano

> z tego co pamiętam to w Łodzi jak nie chcieli oddac dokumentów jednemu chłopakowi to reszta

> chłopaków solidarnie zabrała Policji tez coś

to jest postępowanie prawe i sprawiedliwe. zlosnik.gif

Napisano

> TOOO jest Auto policyjne.

ale TOOO Auto policyjne nie zrobi tego:

Napisano

> Czy tamtejsi policjanci mają obowiązek (zresztą tak jak i nasi ) używania pasów bezpieczeństwa?

> Zwróciłem uwagę na to, co zaznaczone kółkiem na fotce...

Zalezy od stanu. U mnie nie, nie ma obowiazku, Sekcja 267 Aktu z 2008 roku mowi, ze ci z Sekcji 268-1 moga zlosnik.gif, czyli:

busted.gif i inne "emergency vehicles",

- motocykle,

-Auta zatrudnione zlosnik.gif w dostarczaniu towarow od drzwii do drzwii,

- smieciarki lizak.gif,

(ale te dwa ostatnie pod warunkiem, ze nie jada wiecej niz 25 km/hzlosnik.gif),

czyli nie nie musza, w praktyce, kazdy ma chyba , ze nalezy wypasc z busted.gif i wpysk.gif[...] zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.