Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stickerbomb w A6? Spróbujmy.

Featured Replies

Napisano

Myślę myślę co by tu zmienić w furze. hmm.gif

Spróbujmy ze stickerbomb'ami. idea.gif

Średnio mi się widzi takie coś hmm.gif no ale może wyjdzie ciekawie. zlosnik.gif

Białe 18'nastki zrobiły robotę bo fura wyróżnia się z tłumu, chociaż na zdjęciu szału nie ma. smile.gif

Na wiosnę przyjdą większe ale chyba też w białej perle. biglaugh.gifbiglaugh.gif

Może stickery też przypasują, zobaczymy. smile.gif

Zdjęcie auta:

http://oldschool-authentic.pl/DSCF1504.JPG

Stickery:

http://oldschool-authentic.pl/stick1.jpg

http://oldschool-authentic.pl/stick4.jpg

Prosiłbym o oklejenie w całości dolnej części przedniego zderzaka dwoma wzorami.

Chodzi o nielakierowany element pod tablicą rejestracyjną. ok.gif

Dodatkowo jeśli ma ktoś pomysł jak to okleić ale nie w całości to też bym prosił. smile.gif

Oklejenie całych dużych elementów nie wchodzi w grę (maska, błotnik). no.gif

PS. Nie czepiać się schowanych w nadkola tylnych kół bo dystanse wożę w bagażniku już pół roku grinser006.gif tylko jeszcze nie kupiłem śrub. tongue.gifgrinser006.gif

Napisano

obniż najpierw zlosnik.gif

sticker bomb tak - ale tylko prawdziwy, czyli zrobiony za pomocą wielu naklejek, a nie folii smile.gif

Napisano
  • Autor

> obniż najpierw

Wiosna 2013 = gwint + większe koło.

> sticker bomb tak - ale tylko prawdziwy, czyli zrobiony za pomocą wielu naklejek, a nie folii

Nie mam do tego talentu. frown.gif

Napisano

Do A6 ???? yikes.gif

sorki, ale nie bądź śmieszny....

gleba, dobrew koło, popracuj na jakimś dobrym audio, zmień na MMI jak nie masz, Fisa zarzuć pełnego jak nie masz, kiera od S-line, RS, fotele S-line, RS, zderzaki od S-ki, grill od S-ki, RS-ki, dodatk. pakiet oświetlenia, pobaw się trochę Vagiem i dołóż parę dodatków których Ci brakuje z S-line`ki....

wg mnie idziesz w złym kierunku - Audi A6 to nie Fiat czy Callibra.... grinser006.gif

Edyta: Jak masz robić taki pseudo-wizual-tjuning lepiej zostaw tak jak jest.... Olimpijskie kółka na atrapie już wystarczająco powodują, że ludzie patrzą "zazdrosnym" okiem smile.gif przynajmniej tak jest w moim przypadku, że zawsze patrze w lusterko wsteczne smile.gifok.gif

Masz fajne auto i niech nim pozostanie...

Napisano
  • Autor

Co do wnętrza to chętnie zmieniłbym kierownicę na S'kową i może dekory bo mam drewno, ale to w zasadzie tyle. hmm.gif

Z zewnątrz trochę mi się to auto znudziło. frown.gif

Może to czas na zmianę furki? hmm.gifniewiem.gif

Auto fakt, przez białe felgi zwraca na siebie uwagę i ludzie się za nim oglądają - a sąsiedzi zazdroszczą starego trupa. icon_eek.gifpad.gif

Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to jestem amatorem gleba+koło+seria, nic więcej.

Na wiosnę planuję 19 cali na gwincie grinser006.gif i może trochę mi to znudzenie przejdzie. grinser006.gifzlosnik.gif

No ale nic, poczekajmy na wizualizację. ok.gif

Napisano

Zepsujesz to audi tymi stickerami icon_rolleyes.gif

Napisano

> Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to jestem amatorem gleba+koło+seria, nic więcej.

wiec po co stickery ?

imo nawet to biale kolo juz nie pasi ale gust jest jak ... smile.gif

Napisano

> masz

według mnie, jak już, to po całej długości na dole (progi, które teraz są czarne, ale ogólnie jestem zdania, że w A6 to średnio wygląda.

To tak, jakby do merca beczki wsadzić wydech a la mugen (co zresztą wczoraj na wsi zobaczyłem icon_eek.gif) hehe.gif

Napisano

hmmm widzę, że najwyższy czas na zmianę auta. A6 ---> TT, R8 ?? Tam już można pobawić się w tuning zlosnik.gif

Napisano

> Ale wiocha.

claps.gif dobre wnioski wyciągnęłeś biglaugh.gif

Ja osobiście pomalowałbym te elementy zderzaków i progów w kolor budy i obniżył dziada jeszcze w tym sezonie, a dystans do kółek wrzucił obowiązkowo wink.gif na 2013 wymienisz sobie koło i będzie cfaniak.gif

A tak to jak Azik mówił, ładnych dodatków jest masa, nie spiernicz tego nono.gifbiglaugh.gif

Napisano

minimum 20" i gwint

i odpuść sobie stikery

Napisano

> amen

tylko, że ten z tematu to nie kombi i imo taki vag w kombiku dużo przyjemniej wygląda zlosnik.gif zresztą jak na załączonym obrazku grinser006.gif

Napisano

> masz

facepalm%5B1%5D.gif nie tędy droga w tjuningu audi smile.gif

do świentego:

do tego samochodu nie trzeba felg jak Ignac przedstawił..... masz klasyczne s-linki - najpiękniejsze do tego samochodu.... dej gwinta i pobaw się w stylistykę wnętrza, poprawi Ci się chęć poruszania pojazdem, bo coś mi sie widzi, że objeździełeś się już nim i szukasz jakichś zmian... uważam, że za dużo nie wykombinujesz z stikerami... to nie japoniec... ałdi to aułdi i sama w sobie jest piękna - nie trzeba tej lini za bardzo poprawiać... kupuj fajną atrapkę z s-ki, dekory i kiere...

pozdro

Napisano

> Ale masakra

masakra ? icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> najpierw zmien audi na s6

A Ty kupiłeś już seicento w gazie? smirk.gif

Napisano

> A Ty kupiłeś już seicento w gazie?

hehe.gifhehe.gifhehe.gif

czekaj czekaj ten post był do mnie??

hmmm po pierwsze nie mam audi, a po drugie s6 to też audi zlosnik.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> czekaj czekaj ten post był do mnie??

> hmmm po pierwsze nie mam audi, a po drugie s6 to też audi

Nie do Ciebie, zobacz komu odpowiedziałem.

Gość doradza mi żeby zmienić auto na S6 (4.2 L) a sam chciał kupić seicento w gazie. hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Szkoda że nie wyskoczył od razu z RS6. hahaha.gif

Napisano

> Nie do Ciebie, zobacz komu odpowiedziałem.

> Gość doradza mi żeby zmienić auto na S6 (4.2 L) a sam chciał kupić seicento w gazie.

> Szkoda że nie wyskoczył od razu z RS6.

Tak tak tylko właśnie on tak napisał jakbym ja miał zmienić audi zlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

> Tak tak tylko właśnie on tak napisał jakbym ja miał zmienić audi

Fakt, ale od razu na S6! zlosnik2.gif

Dzisiaj byłęm w pracy 7-20 i już nie myślę. balwanek.gif

Napisano

> A Ty kupiłeś już seicento w gazie?

Sejczento to bardzo fajne samochody grinser006.gif

Napisano

> Sejczento to bardzo fajne samochody

Nikt tutaj nie mówił, że to nie fajny samochód zlosnik.gif

Napisano

> masakra ?

Jak dla mnie tak. Kuźwa, szerszych gum w sklepie nie mieli, żeby starczyło na tą felgę? Tak wiem, taki styl ale ja nie mogę tego przetrawić. To ma jakiś cel poza (odrażającym) wyglądem?

Napisano

Mi np. taki naciąg opon sie bardzo podoba claps.gif

Gust jest jak ... 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.