Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przerobienie

Featured Replies

Napisano

Co trzeba kupić by przerobić silnik punto 60km na 75 ?

Napisano

> Co trzeba kupić by przerobić silnik punto 60km na 75 ?

Stary czy nowy silnik?

Generalnie to w przypadku starego wystarczy głowica + osprzęt (wtryski, komp).

Napisano

> Stary czy nowy silnik?

> Generalnie to w przypadku starego wystarczy głowica + osprzęt (wtryski, komp).

oraz lekka rzeźba wiazki przez rozdzielenie sygnalu wtryskiwaczy grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Stary czy nowy silnik?

> Generalnie to w przypadku starego wystarczy głowica + osprzęt (wtryski, komp).

silnik mk1

tylko powiedzcie mi przybliżoną sumę gratów

Napisano

> silnik mk1

> tylko powiedzcie mi przybliżoną sumę gratów

jak kupisz u jednego goscia z rozbiórki itp. to za 300-500 wyhaczysz głowice+kolektor+wtryski

od P75 MPI, jak pojedynczo bedziesz kupowal to moze byc drozej, kompletne glowice w dobrym stanie od P75 zaczynaja sie od 300pln...

Napisano
  • Autor

> jak kupisz u jednego goscia z rozbiórki itp. to za 300-500 wyhaczysz głowice+kolektor+wtryski

> od P75 MPI, jak pojedynczo bedziesz kupowal to moze byc drozej, kompletne glowice w dobrym stanie

> od P75 zaczynaja sie od 300pln...

kolektor 4-2-1 czy to jakiś inny ?

Napisano

> kolektor 4-2-1 czy to jakiś inny ?

4-2-1 z portkami.

A pompa nie powinna być inna?

Napisano
  • Autor

> 4-2-1 z portkami.

> A pompa nie powinna być inna?

oj sam nie wiem, mam pompę 3bary

Napisano

> oj sam nie wiem, mam pompę 3bary

Sprawdź czy listwę będziesz miał z powrotem czy bez i do tego musi być odpowiednia pompa, albo z powrotem albo bez 270751858-jezyk.gif Ale ZTCW PII nie ma powrotu, natomiast P1 powinno mieć. Ale mogę się mylić.

Najlepiej zerknąć pod kanapę ok.gif

Napisano
  • Autor

> Sprawdź czy listwę będziesz miał z powrotem czy bez i do tego musi być odpowiednia pompa, albo z

> powrotem albo bez Ale ZTCW PII nie ma powrotu, natomiast P1 powinno mieć. Ale mogę się mylić.

> Najlepiej zerknąć pod kanapę

Powrót z pompy to chodzi Ci o to czy do niej idą dwa węże z paliwem ? Jeśli tak to mam

Napisano

> Powrót z pompy to chodzi Ci o to czy do niej idą dwa węże z paliwem ? Jeśli tak to mam

Dokladnie ok.gif W koszu pompy powinny być dwa króćce. Jeden z nich to zasilanie silnika paliwem, drugi to powrót ok.gif

Napisano
  • Autor

> Dokladnie W koszu pompy powinny być dwa króćce. Jeden z nich to zasilanie silnika paliwem, drugi

> to powrót

bo tak, do przerobienia oprócz wiązki, wtrysków, głowicy, pompy nie jest potrzebny czasami wałek na 866 ?

Napisano

wałek 866 w komplecie z głowicą powinieneś kupić

Napisano

> Sprawdź czy listwę będziesz miał z powrotem czy bez i do tego musi być odpowiednia pompa, albo z

> powrotem albo bez Ale ZTCW PII nie ma powrotu, natomiast P1 powinno mieć. Ale mogę się mylić.

> Najlepiej zerknąć pod kanapę

Wszystkie PI mają powrót. SPI mają pompę 1 bar, MPI 3 bar. PII powrotu już nie ma tak jak napisałeś.

Napisano

> bo tak, do przerobienia oprócz wiązki, wtrysków, głowicy, pompy nie jest potrzebny czasami wałek na

> 866 ?

Jeśli jest kompletna głowica od PI 75 to taki wałek już tam siedzi. Innych w tym modelu nie było.

Napisano
  • Autor

> Jeśli jest kompletna głowica od PI 75 to taki wałek już tam siedzi. Innych w tym modelu nie było.

Ja zaglądałem pod maske i mam wałek 866 ale nie wiem jaką mam głowice ;<

Napisano

> Ja zaglądałem pod maske i mam wałek 866 ale nie wiem jaką mam głowice ;

Odkręć ssący, zrób fotke i podeślij na mail to Ci powiem jaka to główka.

Napisano

Niech będzie w tym temacie. Ma ktos pomysł od jakiego auta mozna wstawić chłodnice do seja do 1.2 16V? Polonez, jakaś skoda? Robił to ktoś? Zmieści się to wszystko? Jakieś nowtorskie rozwiazania przy tej przeróbce? Itd...

Napisano

> Niech będzie w tym temacie. Ma ktos pomysł od jakiego auta mozna wstawić chłodnice do seja do 1.2

> 16V? Polonez, jakaś skoda? Robił to ktoś? Zmieści się to wszystko? Jakieś nowtorskie

> rozwiazania przy tej przeróbce? Itd...

było smile.gif

Felicja podchodzi bez problemu .Ja na razie osobiscię latam na Chłodnicy ori z 900 smile.gif

Napisano

> ori? tzn. jakaś lepsza do 900? Czyli Felicja. Ta syarsza mam rozumieć? Dzięki

ori czyli ricambi originali czyli oryginalna smile.gif.

Napisano

> było

> Felicja podchodzi bez problemu .Ja na razie osobiscię latam na Chłodnicy ori z 900

Dodam, że felicja 1.6 konkretnie 270751858-jezyk.gif

Napisano

o widzisz, to jakiś konkret smile.gif dzieki. To może od razu z wentylatorem od ww skody kupic chłodnicę? Co o tym myslicie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.