Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

panda do oceny

Featured Replies

Napisano

> mogla jezdzic na elce, byc w firmie jako van, przebieg w okolicy 300tysiecy albo dobrze ubita i

> zle zrobiona

Może jakiś przedstawiciel tym śmigał .... 300 tys przesadziłeś i to grubo ... te 140 000km to masz 40 tys km rocznie wink.gif .... to trzeba dużo jeździć ... zwłaszcza , że to małe auto ...

Dodatkowo wersja bieda... i masz cene. Ja bym nawet tyle nie dał za takie auto ;p

Napisano

> Może jakiś przedstawiciel tym śmigał .... 300 tys przesadziłeś i to grubo ... te 140 000km to masz

> 40 tys km rocznie .... to trzeba dużo jeździć ... zwłaszcza , że to małe auto ...

> Dodatkowo wersja bieda... i masz cene. Ja bym nawet tyle nie dał za takie auto ;p

dobrze ze sa ludzie co tak mysla ok.gif

Napisano

> Może jakiś przedstawiciel tym śmigał .... 300 tys przesadziłeś i to grubo ... te 140 000km to masz

> 40 tys km rocznie .... to trzeba dużo jeździć ... zwłaszcza , że to małe auto ...

> Dodatkowo wersja bieda... i masz cene. Ja bym nawet tyle nie dał za takie auto ;p

i po 140 kkm rozpadl sie mieszek od dzwigni zmiany biegow?

Napisano

Elki jezdza duzo wiecej rocznie... przedstawiciele tez...

Napisano

> i po 140 kkm rozpadl sie mieszek od dzwigni zmiany biegow?

mieszek mogl sie rozpasc bo to skajka.

Napisano

> Elki jezdza duzo wiecej rocznie... przedstawiciele tez...

A to ciekawe co mówisz wink.gif .... jak przedstawiciel pracuje na terenie jednego lub dwoch miast .... to często te 150km dziennie mu wystarczy aż nadto a to daje 40 tys km rocznie....

Jeśli taka Lka po mieście jeździ ze średnią prędkością 20km/h co jest dużą średnią jak na duże miasta..... a oczywiście ta średnia jest mniejsza ... to też nie wyjdzie więcej niż 40 tys km ...

Więc nie wiem skąd masz takie informacje...

A przedstawiciel , który by jeździł po Polsce robiąc 300 000km ... nie jeździłby Pandą wink.gif ...

A 140 000 km w 4 lata nie zrobiłby też dziadek ...

Napisano

To może świadczyć o tym , że dużo jeździł po mieście wink.gif .... częsta zmiana biegów ... i jak kolega napisał słaby materiał ....

jakby 140 kkm nalatał po autostradzie to mieszek byłby jak nowy...

Ale to jest auto MIEJSKIE

Napisano

w astrze F rozpadl sie po ok 80 kkm tj ok. 10 lat i do dzis jest rozwalony he he he

Napisano

> Elki jezdza duzo wiecej rocznie... przedstawiciele tez...

Fakt,znam przedstawiciela ktorego 4letnie auto ma przejechane prawie 400 tys I to nie jest duzy problem,wystarczy codziennie robic 500km kurs do Wa-wy I z powrotem do Bydzi I nie kazdy przedstawiciel jezdzi zaraz chociazby kompaktem,pandami tez jezdza. No ale lepiej sobie wierzyc ze to niemozliwe wink.gif

Napisano

po 100 się może rozpaść fabryczny wink.gif

Napisano

> Fakt,znam przedstawiciela ktorego 4letnie auto ma przejechane prawie 400 tys I to nie jest duzy

> problem,wystarczy codziennie robic 500km kurs do Wa-wy I z powrotem do Bydzi I nie kazdy

> przedstawiciel jezdzi zaraz chociazby kompaktem,pandami tez jezdza. No ale lepiej sobie

> wierzyc ze to niemozliwe

to co ten przedstawiciel pożytecznego dla firmy zrobi skoro dzienie robi 500 km po polskich drogach co mu zajmuje całą dniówkę pracy ......................

200 km dziennie dla PH to już jest dużo (oczywiście zdażają się dni kiedy się robi więcej a inne kiedy pracuje się w biurze)

Napisano

co w tym dziwnego? - biorac pod uwage ze bardzo mocno sam o siebie trze w czasie zmian biegow i jest sporo pozalamywany w pandzie

Napisano

> Jeśli taka Lka po mieście jeździ ze średnią prędkością 20km/h co jest dużą średnią jak na duże

> miasta..... a oczywiście ta średnia jest mniejsza ... to też nie wyjdzie więcej niż 40 tys km

I to jest mniej więcej prawda. W mojej szkole NJ, gdzie uczę, auta jezdzą po 14 godz dziennie i rocznie wychodzi ok 50 tyś km.. Oprócz jazdy w mieście dochodzi też pozamiejska gdzie dwa razy te 120 km trzeba zrobić z kursantem.

Napisano

> Jeśli taka Lka po mieście jeździ ze średnią prędkością 20km/h co jest dużą średnią jak na duże

> miasta..... a oczywiście ta średnia jest mniejsza ... to też nie wyjdzie więcej niż 40 tys km

> ...

> Więc nie wiem skąd masz takie informacje...

Lka jezdzi ze srednia predkoscia 14-16km/h. Rocznie wychodzi ponad 60kkm (bywa i duzo wiecej, ale to nie u mnie). Skad mam informacje? Bo od 5 lat patrze na te przebiegi.

Napisano

Auto po PH- pewnie budzik cofnięty z ok 200 albo i lepiej do tego zapewne bezwypadkowy to on jest w ogłoszeniu.

Zderzak przód połamany a i pewnie masę mechaniki do roboty- popatrz na nienaturalny negatyw kół przedniej osi.

Cena jak na ten rocznik to naprawdę atrakcyjna ale jak piszę - jestem pewny że samochód wymaga sporych inwestycji w mechanikę.

co do mieszka- nie dość że zrobiony z marnej jakości ceraty to jeszcze elementy samego mechanizmu nie sprzyjają jego trwałości (obciera o ostre plastiki mechanizmu) efekt - nawet po 40 tkm może być rozwalony.

Napisano

> Lka jezdzi ze srednia predkoscia 14-16km/h.

W jakim mieście ?? ....

Na wioskach ta prędkość będzie dużo wyższa.... w dużych miastach nawet niższa. Jak robiłem egzamin na prawko to często robiłem nawet 7km w godzinę.

Napisano

> To może świadczyć o tym , że dużo jeździł po mieście .... częsta zmiana biegów ... i jak kolega

> napisał słaby materiał ....

> jakby 140 kkm nalatał po autostradzie to mieszek byłby jak nowy...

nie ma to najmniejszego znaczenia badziewny materiał i tyle

> Ale to jest auto MIEJSKIE

wyjedź poza miasto i zobacz ile Pand a w nich "dyrektorów" ku chwale swojej firmy pędzi do klienta. MASA. Więc nie pełni tylko rolę miejskiego.

Dawnej tą rolę miały SC Van teraz Pandy.

Napisano

U mojego ojca też po krótkim czasie rozpadł się mieszek i zszedł lakier z kierownicy i poduszki. Chyba już po roku był dosyć zmęczony.

Napisano

> W jakim mieście ?? ....

> Na wioskach ta prędkość będzie dużo wyższa.... w dużych miastach nawet niższa. Jak robiłem egzamin

> na prawko to często robiłem nawet 7km w godzinę.

miasto 230 tys, wylacznie jazda po miescie... ale oczywiscie w tym puste przeloty instruktora z pracy i do pracy czyli 80-100km/h po miescie wink.gif

Napisano

> skąd taka niska cena?

Na łódzkiej giełdzie AK masz fajną Pandę, ale nie jest w "okazyjnej" cenie tylko w normalnej...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.