Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dziwie się, że FIAT nie sprzedaje tego modelu w Polsce

Featured Replies

Napisano

Sam bym go kupił, poważnie, mnie się podoba. Ciekawe ile kosztuje na innych rynkach.

Napisano

to sprzedają pewnie tylko w Ameryce Południowej, głównie w Brazyli. W Europie mogłoby się nie opłacić.

A jeżeli kogoś interesuje dlaczego tam sprzedają ciągle takie odnowione starocie, robią im liftingi i wersje "terenowe", to proszę sprawdzić TUTAJ jaki model Fiata sprzedaje się w tym roku najlepiej. Podpowiem, że 63 miejsce zlosnik.gif

Napisano

> to sprzedają pewnie tylko w Ameryce Południowej, głównie w Brazyli. W Europie mogłoby się nie

> opłacić.

> A jeżeli kogoś interesuje dlaczego tam sprzedają ciągle takie odnowione starocie, robią im liftingi

> i wersje "terenowe", to proszę sprawdzić TUTAJ jaki model Fiata sprzedaje się w tym roku

> najlepiej. Podpowiem, że 63 miejsce

Cruze yikes.gif KIA i Hyundai na rynki USA bardzo wysoko. A takie i30 zlosnik2.gif tak samo ceed. Widac nie udaly im sie te nowe kompakty. Co ciekawe corolla yikes.gif ale to tez IMO przez USA.

Napisano

> Cruze KIA i Hyundai na rynki USA bardzo wysoko. A takie i30 tak samo ceed. Widac nie udaly im

> sie te nowe kompakty. Co ciekawe corolla ale to tez IMO przez USA.

Ogólnie widać kto rządzi: Toyota, GM, Ford, inne Japończyki, coraz lepiej Koreańce. Z typowo europejskich marek, to tylko VW radzi sobie dobrze, a poszukaj takiego Citroena, Fiata czy innego Peugeota. zlosnik.gif

Napisano

> pandy 4x4 nie chca kupowac to i tego nie kupia

porównywanie "tego" do pandy jest ja porównywanie lodówki do zmywarki.... no.gif

Napisano

> pandy 4x4 nie chca kupowac to i tego nie kupia

Mieliby jakiekolwiek kombi w ofercie i przy odpowiedniej cenie pewnie by sie sprzedawalo.

Bravo np. ma przystepne ceny i silniki i gdyby bylo w kombi pewnie sporo tego by jezdzilo.

Napisano

> Sam bym go kupił, poważnie, mnie się podoba. Ciekawe ile kosztuje na innych rynkach.

Daj spokój. To auto troszke nie przystaje do europejskich warunków. Zbudowane jest jak siena i albea na płycie fiata uno. Przypuszczam że wyniki testów zderzeniowych są dramatyczne...

Napisano

tez sie dziwie... wreszcie by mieli jakies kombi w ofercie

Napisano

widziałem ostatnio importowane to Stilo, chyba na włoskich blachach smile.gif

Napisano

To ma napęd na 4 czy tylko wygląda jakby miało?

Napisano

co w tym dziwnego - stara konstrukcja z nowymi plastikami, ani to pewnie zbyt bezpieczne, ani ekonomiczne, a poza tym po co nam auta z podniesionym zawieszeniem, do jeżdżenia po polnych drogach koło upraw bananów? icon_rolleyes.gif

Napisano

> Bravo np. ma przystepne ceny i silniki i gdyby bylo w kombi pewnie sporo tego by jezdzilo.

za jakiś czas będzie się sprzedawało na rynku wtórnym, jak cena będzie śmieszna za to auto. tak samo było ze stilo, nie sprzedawało się, a teraz tego pełno widzę na drodze (nie ma dnia, żebym tego auta nie minął). za śmieszne $$$ można mieć np wesję kombi z niezłym wyposażeniem i dobrym silnikiem JTD. ale to tylko moje zdanie zlosnik.gif

Napisano

> Swift wysoko

> A u nas marginalna sprzedaż.

widział ?

SuzukiDzire_01.jpg

SuzukiDzire.jpg

pad.gif

Napisano

> co w tym dziwnego - stara konstrukcja z nowymi plastikami, ani to pewnie zbyt bezpieczne, ani

> ekonomiczne, a poza tym po co nam auta z podniesionym zawieszeniem, do jeżdżenia po polnych

> drogach koło upraw bananów?

Zawsze musisz patrzec tylko ze swojego punktu siedzenia?

Pominawszy nowoczesnosc konstrukcji podnieszone zawieszenie np. bardzo przydaloby sie mi na dojazdy po budowach, a ludzie teraz czesto buduja sie "w szczerym polu".

Nie potrzebuje do tego prawdziwej terenowki, bo wioze sie na ta budowe tylko ja i pliczek papierow w teczce, do czego w zupelnosci styknie taka deko podwyzszona osobowka.

Napisano

> co w tym dziwnego - stara konstrukcja z nowymi plastikami, ani to pewnie zbyt bezpieczne, ani

> ekonomiczne, a poza tym po co nam auta z podniesionym zawieszeniem, do jeżdżenia po polnych

> drogach koło upraw bananów?

Po to, żeby pokonywać nasze osiedlowe progi zwalniające skromny.gif

Napisano

Ten Stilo Adventure całkiem spoko, a nawet bardziej:)

Szkoda że u nas go nie ma.

Swoją drogą, w Tunezji widziałem Peugeot-a 206 Sedan:) na niektórych rynkach jest zapotrzebowanie na dane rodzaje nadwozia, podobnie jak kolega pokazał Swifta sedan

Napisano

> Ten Stilo Adventure całkiem spoko, a nawet bardziej:)

> Szkoda że u nas go nie ma.

Było, nazywało się Stilo Uproad.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> widziałem ostatnio importowane to Stilo, chyba na włoskich blachach

Bo to było oferowane w EU pod nazwą Stilo Uproad.

Pozdrawiam BAS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.