Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hothatche - pojedynek (prawie) na szczycie.

Featured Replies

Napisano

> jak dla mnie najlepszym hotchatchem ever jest to:

> szkoda że tak mało tego wypuścili. Na suchym wymłóciłoby pewnie i to Audi i BMW ze swoim 3,2kg/KM

Moi rodzice mieli kiedyś R5GT wyciągnięte z rajdów i przystosowane do jazdy po ulicach.

W czasach Polonezów i 126p mało było szybszych rzeczy na ulicy.

I tak się zastanawiam, skoro tamto miało bodajże 140-kilka KM i robiło setkę w ~7s. - to jakie są wrażenia w tym co podałeś zlosnik.gif

Napisano

> A no widzisz obecnie w zupełności do tego wystarcza elektronika i lepsze opony oraz rozkład masy.

Bardzo, ale to bardzo się mylisz...

Napisano
  • Autor

> Bardzo, ale to bardzo się mylisz...

Sugerujesz że rzeczywistość jest inna niż to czego doświadczam?

Napisano

> Sugerujesz że rzeczywistość jest inna niż to czego doświadczam?

a jechałeś swoim samochodem po zamontowaniu mechanicznej ciernej szpery?

Napisano
  • Autor

> a jechałeś swoim samochodem po zamontowaniu mechanicznej ciernej szpery?

A muszę jechać by wiedzieć, że to co jest teraz mi wystarcza? Czy ja gdzieś pisałem, ze mechaniczna szpera nic nie daje?

Napisano

> Tu nie chodzi o jedynkę. Obecnie żadne BMW nie ma w opcji szpery. Nie wiem dlaczego. Ale właśnie

> dlatego nie potępiam tego bezmyślnie. Może coś za tym stoi. Auta poniżej 200KM nawet nie maja

> e szpery. Może nie potrzebują a może klienci nie chcą a może zamiast tego jest 4x4? Nie wiem.

> Chętnie się dowiem i być może tez to potępie. W każdym razie póki co nie odczuwam potrzeby

> posiadania szpery u siebie.

A masz jakikolwiek punkt odniesienia? Miałeś okazję jeździć tym samym autem z i bez LSD? W ogóle jakie było ostatnie auto z LSD jakim jeździłeś szybko?

Napisano

> Bo nie rozumiesz ze ja te auta traktuje jak dupowozy a nie wyscigowki. Jest coś takiego jak good

> enough. I jeszcze raz. Nie mówię ze szpera nic nie daje.

Jeśli potrzebujesz dupowozu i nic więcej to nie jest Ci potrzebny HH.

Napisano
  • Autor

> A masz jakikolwiek punkt odniesienia? Miałeś okazję jeździć tym samym autem z i bez LSD? W ogóle

> jakie było ostatnie auto z LSD jakim jeździłeś szybko?

Dla mnie punktem odniesienia nie jest auto ze szpera. Ja mowie ze jest wystarczająco dobrze przy normalnej, codziennej jeździe.

Napisano
  • Autor

> Jeśli potrzebujesz dupowozu i nic więcej to nie jest Ci potrzebny HH.

Ja potrzebuje dupowozu i coś wiecej. Mocny silnik i dobra trakcje oraz bezpieczeństwo czynne.

Napisano

> Bzdura. Każda opcja to dodatkowy zarobek. O ile ktoś to kupi. Tak naprawdę większość zarobku na

> aucie jest właśnie na opcjach i częściach.

To czemu LSD o M nie jest jedynie drogą opcją?

Napisano

> Sugerujesz że rzeczywistość jest inna niż to czego doświadczam?

Sugeruję, że nie masz punktu odniesienia i jesteś gotowy iść w zaparte byle tylko mieć wrażenie, że masz rację.

Napisano

> A muszę jechać by wiedzieć, że to co jest teraz mi wystarcza? Czy ja gdzieś pisałem, ze mechaniczna

> szpera nic nie daje?

To nie była odpowiedź na pytanie które było podstawione. Nikt nie pytał czy musisz czymś jechać czy nie.

Nie mając punktu odniesienia i studiując się jedynie folderem reklamowym BMW i własnym autem wydajesz opinię na temat innych aut.

Twój ton wypowiedzi sugeruje: nie jechałem ale wiem że dobre opony i podział masy jest tak samo dobry. Brzmi to jak: wyrwym jedynie przy trasie szybkiego ruchu ale wiem żete w centrum nie robią tego lepiej...

Napisano

> Dla mnie punktem odniesienia nie jest auto ze szpera. Ja mowie ze jest wystarczająco dobrze przy

> normalnej, codziennej jeździe.

a ktoś, kto ma porównanie auto ze szperą/bez w tej samej budzie mówi ci, że jest ogromna różnica i na co dzień jest o wiele wygodniej ze szperą. Ludzie kupujący BMW wiedzieli to miliony lat temu ale wiedza gdzieś przepadła na początku średniowiecznej ery motoryzacyjnych zabobonów elektronicznych.

Napisano

> Dla mnie punktem odniesienia nie jest auto ze szpera. Ja mowie ze jest wystarczająco dobrze przy

> normalnej, codziennej jeździe.

Widać dla Ciebie - dla innych którzy się tu wypowiadają niekoniecznie.

Napisano
  • Autor

> Sugeruję, że nie masz punktu odniesienia i jesteś gotowy iść w zaparte byle tylko mieć wrażenie, że

> masz rację.

Ale jak ja mam nie mieć racji skoro opisuje moje odczucia ?

Napisano
  • Autor

> To nie była odpowiedź na pytanie które było podstawione. Nikt nie pytał czy musisz czymś jechać czy

> nie.

> Nie mając punktu odniesienia i studiując się jedynie folderem reklamowym BMW i własnym autem

> wydajesz opinię na temat innych aut.

> Twój ton wypowiedzi sugeruje: nie jechałem ale wiem że dobre opony i podział masy jest tak samo

> dobry. Brzmi to jak: wyrwym jedynie przy trasie szybkiego ruchu ale wiem żete w centrum nie

> robią tego lepiej...

Wydaje opinie na temat własnego auta. Doczytaj zanim będziesz brnął dalej.

Napisano
  • Autor

> Ludzie kupujący BMW wiedzieli to miliony lat

> temu ale wiedza gdzieś przepadła na początku średniowiecznej ery motoryzacyjnych zabobonów

> elektronicznych.

I nie uważasz tego za dziwne? Uważasz, że BMW z jakiegoś wydumanego i calkowicie nieznanego powodu zrezygnowało z dodstkowego zarobku?

Napisano

> Widać dla Ciebie - dla innych którzy się tu wypowiadają niekoniecznie.

dla KvMa nadsterowność to zło, dla niego liczy się przyczepność absolutna - każdy uślizg to strata czasu wink.gif

Napisano

> dla KvMa nadsterowność to zło, dla niego liczy się przyczepność absolutna - każdy uślizg to strata

> czasu

no to tym bardziej powinien być fanem szpery.

Napisano

> Wydaje opinie na temat własnego auta. Doczytaj zanim będziesz brnął dalej.

opisujesz, że nie lubisz krewetek mimo tego ze nigdy nawet ich nie jadłeś.

Krewetki są niedobre i koniec bo w twojej ulubionej restauracji ich nie serwują.

Napisano
  • Autor

> opisujesz, że nie lubisz krewetek mimo tego ze nigdy nawet ich nie jadłeś.

> Krewetki są niedobre i koniec bo w twojej ulubionej restauracji ich nie serwują.

Napisałem dokładnie coś odwrotnego. Racz doczytać.

Napisano

> Ale jak ja mam nie mieć racji skoro opisuje moje odczucia ?

Dopuść do siebie myśl, że z okna przy którym jeszcze nie stałeś widok może być lepszy - i to pomimo faktu, że z Twoim odczuciu już jest pięknie wink.gif

Napisano
  • Autor

> Dopuść do siebie myśl, że z okna przy którym jeszcze nie stałeś widok może być lepszy - i to pomimo

> faktu, że z Twoim odczuciu już jest pięknie

Odpuść myśl że o tym nie pisałem w tym wątku.

Napisano

> Napisałem dokładnie coś odwrotnego. Racz doczytać.

sugeruję spróbowanie krewetek. Skuś się na odrobinę luksusu ok.gif

Napisano

> I nie uważasz tego za dziwne? Uważasz, że BMW z jakiegoś wydumanego i calkowicie nieznanego powodu

> zrezygnowało z dodstkowego zarobku?

powod jest ten sam dla ktorego subaru w nowym foresterze i outbacku zrezygnowal z LSD w tylnym dyfrze

- ekologia - podobno auto bez LSD pali 0,03l mniej pad.gif

Napisano
  • Autor

> powod jest ten sam dla ktorego subaru w nowym foresterze i outbacku zrezygnowal z LSD w tylnym

> dyfrze

> - ekologia - podobno auto bez LSD pali 0,03l mniej

Myśle ze różnica jest wieksza. Jednak w opcji chyba mógłby być ?

Napisano

> Myśle ze różnica jest wieksza. Jednak w opcji chyba mógłby być ?

jest w opcji ale razem z poziomem max wyposazenia oraz wszystkie wersje TURBO i H6 maja

ale kiedys porste 2.0 N/A 125KM mial LSD w tylnym dyfrze ok.gif

Napisano

> Ale jak ja mam nie mieć racji skoro opisuje moje odczucia ?

No przecież "moja racja jest najmojsza" hahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.