Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nowe fotopstryki

Featured Replies

Napisano

mój ojciec wczoraj dał się ustrzelić fotopstrykowi hehe.gif ten nowy, żółty z antenką co niby od razy wysyła fotexy do ITD czy gdzieś tam...

zastanawiamy się z ciekawości jak teraz wygląda tempo dostarczania takich pamiątek do odbiorcy? wysyłają zdjęcie na pamiątkę?

dostał ktoś ostatnio zdjęcie z nowego stacjonarnego?

Napisano

> wysyła fotexy do ITD czy gdzieś tam...

Chyba jeszcze nie wysyła online bo ledwie z miesiąc temu ogłosili zwycięzcę przetargu ktory ma to ogarnąć...

Napisano

> mój ojciec wczoraj dał się ustrzelić fotopstrykowi ten nowy, żółty z antenką co niby od razy

A oznaczony był?

Krawiec

Napisano

> mój ojciec wczoraj dał się ustrzelić fotopstrykowi ten nowy, żółty z antenką co niby od razy

> zastanawiamy się z ciekawości jak teraz wygląda tempo dostarczania takich pamiątek do odbiorcy?

> wysyłają zdjęcie na pamiątkę?

> dostał ktoś ostatnio zdjęcie z nowego stacjonarnego?

nie ma fotki, jest pismo i kilka odpowiedzi.

Ci ojcowie to niesforni są, mój właśnie dostał w zeszłym tygodniu z 1.11

Napisano

> zastanawiamy się z ciekawości jak teraz wygląda tempo dostarczania takich pamiątek do odbiorcy?

> wysyłają zdjęcie na pamiątkę?

> dostał ktoś ostatnio zdjęcie z nowego stacjonarnego?

001.gif

ponad miesiąc szło do mnie.

Napisano

3 miesiące.

Wypełniłem zgodnie z prawdą, podpisałem i odesłałem ZPO. We wrześniu minął rok od powrotu podpisanego potwierdzenia odbioru. I na tym kontakt z ITD się zakończył. palacz.gif

Napisano
  • Autor

> A oznaczony był?

> Krawiec

tak oznaczony. Na krajowej 1 w Emilii. Jak byk tam jest ograniczenie do 50 bo szkoła... Ojciec był święcie przekonany że 70 i zawsze jeżdzi tak na +20km/h smile.gif Pstryknęło mu jak miał ~85km/h według licznika ale mu trochę zawyża, tragedii nie ma, tylko się zastanawialiśmy jak z tempem działania. palacz.gif

Napisano

> tak oznaczony. Na krajowej 1 w Emilii. Jak byk tam jest ograniczenie do 50 bo szkoła... Ojciec był

> święcie przekonany że 70 i zawsze jeżdzi tak na +20km/h Pstryknęło mu jak miał ~85km/h według

> licznika ale mu trochę zawyża, tragedii nie ma, tylko się zastanawialiśmy jak z tempem

> działania.

jeśli na 50'ce to w Słowiku na 331km DK1 E75 zlosnik.gif

Napisano

Wczoraj miałem okazję zobaczyć piękny błysk w lusterku wstecznym. angryfire.gifZastanawiam się, komu zrobił fotkę. sciana.gif Ja byłem na odejściu miałem może 65-70km/h, a drugi mobilek dojeżdżał do żółtej skrzyneczki z prędkością dużo ponad 50. Ciekawe, komu się uda nie zapłacić? niewiem.gif

Napisano

> 3 miesiące.

> Wypełniłem zgodnie z prawdą, podpisałem i odesłałem ZPO. We wrześniu minął rok od powrotu

> podpisanego potwierdzenia odbioru. I na tym kontakt z ITD się zakończył.

zgodnie z prawdą czyli że jechał Wasilij Wasillijowicz ze wsi pod Kijowem? rotfl.gif