Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wieksza chłodnica

Featured Replies

Napisano

Od czego mozna wstawić większą chłodnice zeby chłodziła 1.2 8v?? Jestem w trakcie swapa wiec chce odrazu zakupić dodpowiednią chłodnice, podobno te od 1.1 nie dają rady, a auto ma startowac w rajdach.

Napisano

> Od czego mozna wstawić większą chłodnice zeby chłodziła 1.2 8v?? Jestem w trakcie swapa wiec chce

> odrazu zakupić dodpowiednią chłodnice, podobno te od 1.1 nie dają rady, a auto ma startowac w

> rajdach.

z tego co pamietam to chyba z Fabii fajnie wchodziła (tyle ze jest na dole równo z zderzakiem) zlosnik.gif

Napisano

> z tego co pamietam to chyba z Fabii fajnie wchodziła (tyle ze jest na dole równo z zderzakiem)

z skody felicii pasuje

Napisano

> z skody felicii pasuje

pasuje ale trzeba ja jakos sprytnie zamocowac bo u mnie wystawala 2,3 cm pod zderzakiem w CC i nie dalo sie normalnej dedykowanej do cc plyty pod silnik zamocowac

Napisano

> Czuczu miał z felki, jego pytaj jak to zmontować

nawet chciał ją sprzedać

Napisano

> nawet chciał ją sprzedać

nawet zamontował.

99999999999999999999999999999999999999.JPG

999999999999999999999999999999999999999.JPG

99999999999999999999999999999999999999999.JPG

99999999999999999999999999999999999999999999.JPG

9999999999999999999999999999999999999999.JPG

warto, przewody trzeba dociąć, gorzej z odpowietrzaniem, polecam zalać ją od góry.

Napisano

> Od czego mozna wstawić większą chłodnice zeby chłodziła 1.2 8v?? Jestem w trakcie swapa wiec chce

> odrazu zakupić dodpowiednią chłodnice, podobno te od 1.1 nie dają rady, a auto ma startowac w

> rajdach.

Warto podziałać większa chłodnicą. Ja nawet jak nową seryjną założyłem, to przy upalaniu moje 1.2 się jednak grzało. Wywalony był termostat, nowa pompa wody, płyn motula i dupa była.

Napisano

> Warto podziałać większa chłodnicą. Ja nawet jak nową seryjną założyłem, to przy upalaniu moje 1.2

> się jednak grzało. Wywalony był termostat, nowa pompa wody, płyn motula i dupa była.

silnik n/a ?

musial byc mega upalny dzien

temp poszla wyzej niz 90 ?

Napisano
  • Autor

Ooo dzieki, takie informacje mi w zupełności wystarczą:)

Napisano

> silnik n/a ?

> musial byc mega upalny dzien

> temp poszla wyzej niz 90 ?

Był upał, silnik mocno pomodzony itp...

Napisano

> nawet chciał ją sprzedać

a ja ja kupilem, zamontowalem jak na fotach u CZUCZU i przez to nie moglem plyty zamontowac (widac jak wystaje pod zderzakiem)

jak ktos chce to moge sprzedac to co u CZUCZA na zdjeciach

pozdr

Napisano

> Był upał, silnik mocno pomodzony itp...

mój lekko modzony 1.2 8V 4P 105KM się nie grzał na serii chłodnicy hmm.gif

Napisano

> rajdach.

kolega Zexel kiedys wklejal fotki przerobionej seryjnej chlodnicy na wiekszy rdzen...moim zdanie mo najlepsza opcja bo nie ma problemów z odpowietrzeniem i jest praktycznie p&p

Napisano

> Warto podziałać większa chłodnicą. Ja nawet jak nową seryjną założyłem, to przy upalaniu moje 1.2

> się jednak grzało. Wywalony był termostat, nowa pompa wody, płyn motula i dupa była.

Mi sie T nie przegrzewa a mam podlaczona wode do T a wam sie jakies 90 konne wydumki przegrzewaja zlosnik.gif