Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczka tyl-gdzie kupujecie?

Featured Replies

Napisano

Sa rozne mocowania, jak ostatnio kupowalem to byla wymienna cala, razem z ramieniem, teraz nie widze w sklepie takich...wymiana piora zostala?

Napisano

> Sa rozne mocowania, jak ostatnio kupowalem to byla wymienna cala, razem z ramieniem, teraz nie

> widze w sklepie takich...wymiana piora zostala?

Zapytaj w sklepie o wycieraczkę z seja, podobno jest taka sama. Jednak myślę, że wymiana pióra to nic złego.

Napisano
  • Autor

> Zapytaj w sklepie o wycieraczkę z seja, podobno jest taka sama. Jednak myślę, że wymiana pióra to

> nic złego.

Zlego nie, ale na mrozie nei chce mi sie bawic, wole odkrecic i juz:)

Napisano

Ja zawsze wymieniam pióro. Koszt w ASO: 5zł smile.gif

Napisano

Można kupić samą gumę metr za grosze przyciąć i zrobione

Napisano

> Sa rozne mocowania, jak ostatnio kupowalem to byla wymienna cala, razem z ramieniem, teraz nie

Kiedyś kupiłem do seja za coś koło 40. Była z całym ramieniem i pasowała bez problemów. Ale to było bez sensu, teraz kupuje pióro za parę złotych i wymieniam.

Napisano

> Zapytaj w sklepie o wycieraczkę z seja, podobno jest taka sama. Jednak myślę, że wymiana pióra to

> nic złego.

z seja jest z 2-3cm krótsza

Napisano

do 3d i 5d pasuje od Seicento, do MW niestety nie pasuje, bo dziura w MW jest 8, a w pozostałych 6

ale można lekko rozwiercić wycieraczkę od SC i wtedy też spasuje do MW zlosnik.gif

Napisano

> z seja jest z 2-3cm krótsza

mierzyłeś? Bo wg epera ta z SC jest oficjalnym zamiennikiem dla stilo 3d i 5d, poza tym niedawno założyłem taką do służbowego stilo 3d i nie widzę, różnicy w polu czyszczenia.

Napisano

> mierzyłeś? Bo wg epera ta z SC jest oficjalnym zamiennikiem dla stilo 3d i 5d, poza tym niedawno

> założyłem taką do służbowego stilo 3d i nie widzę, różnicy w polu czyszczenia.

tak mierzylem bo po seju mi zostala nowka sztuka i myslalem ze przełoże..... Jak ja jeszcze odnajde gdzies w piwnicy to zmierze jaka jest dokladnie roznica

edit: hmm ciekawe - właśnie sprawdziłem numerki w eperze i masz racje sa te same jak do seja..... musze dokladnie oblookac ta wycieraczke z piwnicy...... hmm.gif

Napisano

W punto2 miałem z tyłu wycieraczkę z seja , normal patent bo po co przepłacać za całościoworamieniową by aso 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ja zawsze wymieniam pióro. Koszt w ASO: 5zł

Powiedz mi jak to jest. Do tej pory kupowałem wycieraczkę Alca 330 w Castoramie za 10 zł i podmieniałem gumkę. Po Twoim poście zadzwoniłem sobie do ASO z pytaniem o cenę za pióro. Na co gość mi walnął 160 zł za całe ramię, twierdząc, że piór osobno nie ma. Jak go zapytałem, czy jak chcę wymienić wycieraczkę z tyłu to muszę płacić za całe ramię 160 zł - potwierdził, wg niego innej opcji nie ma pad.gif

No i teraz głupie pytanie: przejęzyczyłeś się, czy u mnie w ASO pracują barany?

Napisano

> No i teraz głupie pytanie: przejęzyczyłeś się, czy u mnie w ASO pracują barany?

Bramka nr 2, też zawsze zmieniałem tylko i wyłącznie pióra z metalowym "kręgosłupem" za 10 pln, i robocizna 3 min.

Pzd

Napisano

Nie przejęzyczyłem się. Koszt u mnie w ASO to 5zł. Z resztą sami mi to zaproponowali gdy pytałem o ramię smile.gif

Napisano
  • Autor

W ZG zlikwidowali ASO...ale dol:)

To moze zakupisz dla mnie, z 2 sztuki i wyslesz poczta?:)

Napisano

Oni docinają na wymiar. Zapewne w sklepie motoryzacyjnym kupisz takie same pióro smile.gif Ja robie w ASO z lenistwa bo mógłbym sam ale przy takim koszcie szkoda brudzić rąk grinser006.gif