Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Było bum , moze sprzedac auto :P

Featured Replies

Napisano

ile moze byc teraz warte ??

uszkodzone drzwi , tylni blotnik , wgiety prog, przedni zderzak porysowany i pekniety i co najwazniejsze rozbie ok 30 jajek 270751858-jezyk.gif , szkoda auta 60 kkm przebiegu 2008 rok gaz od roku sprawuje sie super i teraz mam dylemat robic czy sprzedac ?? poduchy cale ,może ktoś by był chetny

post-5642-14352518275555_thumb.jpg

Napisano

> ile moze byc teraz warte ??

3D, biały, mało chodliwy uszkodzony samochód - raczej niewiele. Nie wiem, czy dostaniesz coś z AC, ale handlarz żeby to naprawić, sprzedać i jeszcze zarobić też dobrej ceny nie da. Jak wcześniej nie myślałeś o zmianie samochodu, to wymień drzwi, wyprostuj drobne wgniotki i jeździj ok.gif. Ten samochód i tak za 10 lat pójdzie na złom.

Napisano

> uszkodzone drzwi , tylni blotnik , wgiety prog, przedni zderzak porysowany i pekniety i co

> najwazniejsze rozbie ok 30 jajek , szkoda auta 60 kkm przebiegu 2008 rok gaz od roku

> sprawuje sie super i teraz mam dylemat robic czy sprzedac ?? poduchy cale ,może ktoś by był

> chetny

Masz ubezpieczenie?

Robiłeś wycenę szkody?

Napisano

ja bym robil , niezaleznie kogo wina , wezmiesz za niego marny grosz a sam mowisz ze szkoda.

Napisano

Czy to auto jest w leasingu? Czy prowadziłeś ty, czy kolega, którego poprosiłeś o to? zlosnik.gif

A tak w temacie, to co tam takiego strasznego jest poza uszkodzonymi drzwiami?

Chyba nie ma powodu zeby pozbywać siętego auta jak byłes zadowolony?

Napisano

> uszkodzone drzwi , tylni blotnik , wgiety prog, przedni zderzak porysowany i pekniety i co

> najwazniejsze rozbie ok 30 jajek , szkoda auta 60 kkm przebiegu 2008 rok gaz od roku

> sprawuje sie super i teraz mam dylemat robic czy sprzedac ?? poduchy cale ,może ktoś by był

> chetny

dam 1300 PLN

Napisano
  • Autor

> Czy to auto jest w leasingu? Czy prowadziłeś ty, czy kolega, którego poprosiłeś o to?

> A tak w temacie, to co tam takiego strasznego jest poza uszkodzonymi drzwiami?

> Chyba nie ma powodu zeby pozbywać siętego auta jak byłes zadowolony?

auto na dzialanosc bez kredytow bez leasingow , szkoda bedziez oc sprwacy Hestia

wszechobecne jajka wszedzie 270751858-jezyk.gif z 40 ocalalo 5 i wgiety prog smile.gif

Napisano

> auto na dzialanosc bez kredytow bez leasingow , szkoda bedziez oc sprwacy Hestia

> wszechobecne jajka wszedzie z 40 ocalalo 5 i wgiety prog

dam 3200 i sprzątasz jajka

Napisano

> auto na dzialanosc bez kredytow bez leasingow , szkoda bedziez oc sprwacy Hestia

Zgłoś szkodę, przyjedzie rzeczoznawca i wyceni i dopiero wtedy podejmiesz decyzję.

Ja likwidowałem kiedyś w Hestii i nie było problemów.

Oni wycenili szkodę trochę tanio, więc zrobiłem własną wycenę w ASO i oni to uznali.

Okazało się, że jest szkoda całkowita, wypłacili część kasy i kazali sprzedać "wrak". Sprzedałem na Allegro i uzyskałem w sumie cenę z Infoexperta ok.gif

Napisano

> chetny

Jak bedziesz chcial sprzedac to napisz mi cene na Pw moze sie dogadamy.

Napisano

> wszechobecne jajka wszedzie z 40 ocalalo 5 i wgiety prog

Jak z OC sprawcy to bym robił. Nic Cię to w sumie nie kosztuje prócz straty czasu i nerwów. Wstaw do dobrego ASO bezgotówkowo i niech się martwią. Jeżeli potrafisz choć trochę uzasadnić (wozisz nim dziecko do przedszkola na przykład) to możesz brać na czas naprawy zastępcze auto też z OC sprawcy.

Trochę bujania ale szkoda w sumie młodego, niezajechanego autka.

Napisano

Koszt naprawy w ASO IMO 10k. Jak masz AC to robic.

Napisano

> Jak z OC sprawcy to bym robił. Nic Cię to w sumie nie kosztuje prócz straty czasu i nerwów. Wstaw

> do dobrego ASO bezgotówkowo i niech się martwią. Jeżeli potrafisz choć trochę uzasadnić

> (wozisz nim dziecko do przedszkola na przykład) to możesz brać na czas naprawy zastępcze auto

> też z OC sprawcy.

> Trochę bujania ale szkoda w sumie młodego, niezajechanego autka.

Chyba, że chce auta pozbyć się, to idzie w szkodę całkowitą, bierze kasę i sprzedaje "wrak".

Napisano

> Chyba, że chce auta pozbyć się, to idzie w szkodę całkowitą, bierze kasę i sprzedaje "wrak".

Chyba. Ale pisze że sprawuje się super. Szkodę całkowitą przy OC to by musiał przekroczyć 100% wartości. Takie autko warte jest... no nie wiem, 15-20 tysięcy. Ciężko będzie na tyle wycenić naprawę. Na oko z tej fotki oczywiście.

Potem musi sprzedać wrak i ma w sumie jak dobrze pójdzie... 15-20 tysięcy. Czyli na drugi taki sam tylko z niewiadomą przeszłością. Może nawet swój kupi ponownie zlosnik.gif

Ale ok. Trzeba dokładnie wiedzieć co ucierpiało i ile naprawa. ok.gif

Napisano

> Koszt naprawy w ASO IMO 10k. Jak masz AC to robic.

Pisał że szkoda z OC sprawcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.