Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

komputer punto ECOL

Featured Replies

Napisano

IAW 8f.5T ECOL fabrycznie nie posiadały immo, te komputery były kładzione do punto tylko przez rok 94-95 o ile mnie pamięć nie myli, dosć kapryśny sterownik lepiej kupić nowszego 8f.5t z wyczyszczonym wpisem immo

Napisano
  • Autor

> IAW 8f.5T ECOL fabrycznie nie posiadały immo, te komputery były kładzione do punto tylko przez rok

> 94-95 o ile mnie pamięć nie myli, dosć kapryśny sterownik lepiej kupić nowszego 8f.5t z

> wyczyszczonym wpisem immo

To jest ten nowszy bez wpisu ? KLICK

Napisano

> To jest ten nowszy bez wpisu ? KLICK

Masz tu od usera tego forum i nie wymyślaj jakiś tekst

nie kupisz czystego kompa za 60,- sciana.gif

Napisano

> Masz tu od usera tego forum i nie wymyślaj jakiś tekst

> nie kupisz czystego kompa za 60,-

Jak chce to kupi, np. ECOLa smile.gif Sam mam takiego, jeździłem jakieś pół roku i o dziwo wszystko było OK. Chętnie sprzedam za 60zł grinser006.gif

Napisano

> Jak chce to kupi, np. ECOLa Sam mam takiego, jeździłem jakieś pół roku i o dziwo wszystko było OK.

> Chętnie sprzedam za 60zł

A za tydzień będzie 'eee coś nie bangla' grinser006.gif

Napisano

> A za tydzień będzie 'eee coś nie bangla'

Ja nie wiem co wy wszyscy tak na tego ECOLa. Skoro to fabryka wypuściła to powinno to przynajmniej przy serii silnikach chodzić. Ja osobiście na takim jeżdżę już drugi rok i jeszcze nie zawiódł w żadnym przypadku (były problemy i wszyscy na kompa zwalali ale koniec końców się okazywało że to nie jego wina).

Napisano

> Ja nie wiem co wy wszyscy tak na tego ECOLa. Skoro to fabryka wypuściła to powinno to przynajmniej

> przy serii silnikach chodzić. Ja osobiście na takim jeżdżę już drugi rok i jeszcze nie zawiódł

> w żadnym przypadku (były problemy i wszyscy na kompa zwalali ale koniec końców się okazywało

> że to nie jego wina).

Na temat samego ECOL-a się nie wypowiem, bo mój miał krótki żywot, ale ogólnie, to że fabryka coś wypuściła to jeszcze nic nie znaczy. Komp 18FD to też jest lekka porażka.

Napisano

> Masz tu od usera tego forum i nie wymyślaj jakiś tekst

> nie kupisz czystego kompa za 60,-

bo dzisiejsza młodzież myśli, że wszystko w necie kupi za 4-paka beksa.gifbeksa.gifbeksa.gifbeksa.gifbeksa.gif

Napisano
  • Autor

> bo dzisiejsza młodzież myśli, że wszystko w necie kupi za 4-paka

wiadomka ok.gif już zamówiłem za 150.-

Napisano

> A za tydzień będzie 'eee coś nie bangla'

e tam 270751858-jezyk.gif

3 lata jeździłem na ecolu, potem Grociu latał ponad rok, teraz Kędzior na tym lata i bezproblemowo spineyes.gif

Napisano

> Zawsze lepiej jeździć na ECOLu niż 16F, a da się na obu

ja również mam ECOL 8F 5T i szukam czekoś na podmianke do 1,2 8v, bo mam pewne problemy z wolnymi obrotami, nie raz potrafi sobie zgasnąc jak jest gorący, albo zacznie falować, komp nie wywala błędów, wszystkie czujniki sprawne, podmieniane i żadnych zmian, zastanawiam się czy to nie komp,