Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup Cromy

Featured Replies

Napisano

Nie traktuj tak wszystkich z góry. Wypicowana komora silnikowa to nie zawsze znak, że ktoś coś ukrywa. Są ludzie, którzy dbają o auta bardziej niż przeciętna krajowa i tyle. Ja mam czystą komorę silnikową, czyste wnętrze, na lakierze wosk a na oponach dressing i to wszystko robię dla siebie smile.gif Nie ma w tym drugiego dna cool.gif

Napisano

> Nie traktuj tak wszystkich z góry. Wypicowana komora silnikowa to nie zawsze znak, że ktoś coś

> ukrywa. Są ludzie, którzy dbają o auta bardziej niż przeciętna krajowa i tyle. Ja mam czystą

> komorę silnikową, czyste wnętrze, na lakierze wosk a na oponach dressing i to wszystko robię

> dla siebie Nie ma w tym drugiego dna

Mam to samo ok.gifok.gif

Napisano

Jak sprzątam samochód to plastiki w komorze silnika też przelecę plakiem. To znaczy, że jak mam wyplakowany silnik to coś ukrywam? Fajnie jest otworzyć maskę i nie ubrudzić sobie rąk cool.gif

Napisano

> Jak sprzątam samochód to plastiki w komorze silnika też przelecę plakiem. To znaczy, że jak mam

> wyplakowany silnik to coś ukrywam? Fajnie jest otworzyć maskę i nie ubrudzić sobie rąk

Tak myjesz silnik i plakujesz,zeby wycieki ukrywac sam przed soba zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Zgadłeś, przed tobą to się nic nie da ukryć.

I wygralem talona na balona?? hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> Nie, talon na Plak. Przyda ci się na przyszłości w Oplu czyścić wycieki.

Kurde mam jeszcze 2, ale 3 nie zaszkodzi yay.gifyay.gifyay.gif

Napisano

> Zobaczysz jak Ci pójdą wycieki to te 3 będzie mało.

Narazi nie cieknie hehe.gifhehe.gif

Napisano

> Do czasu, jak zacznie to pocieknie, że nie zatamujesz.

To do morza nim zjade i bedzie spokoj zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> To do morza nim zjade i bedzie spokoj

Insygni strach się bać w Polsce .... podobno 75 takich nieoznakowanych ciemnych mają kupić spy.gifikonka_photo2.gif bo fotoradary sie nie sprawdzają

A co do plaku to polecam silikon w spreyu do komory silnika zlosnik.gif

Napisano

> Insygni strach się bać w Polsce .... podobno 75 takich nieoznakowanych ciemnych mają kupić bo

> fotoradary sie nie sprawdzają

> A co do plaku to polecam silikon w spreyu do komory silnika

Po roku juz nie beda ciemne a biale, taki mocny lakier maja hehe.gifhehe.gif

Napisano

> To może jednak nie myj swojej tak często

To nie od tego sie zrobia biale zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Mam to samo

Ja też grinser006.gif , nawet teraz po zimie w Octavi przepłukałem silnik i okolice z kurzu po 12 tys km grinser006.gif

Napisano

> Narazi nie cieknie

Sprawdź czy masz olej w silniku, może dlatego nie cieknie, że nie ma już co grinser006.gif a że silnik Fiatowski to i bez oleju jedzie ....... zlosnik2.gif

Napisano

> Ja też , nawet teraz po zimie w Octavi przepłukałem silnik i okolice z kurzu po 12 tys km

To mamy taki sam przebieg zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Nie traktuj tak wszystkich z góry. Wypicowana komora silnikowa to nie zawsze znak, że ktoś coś

> ukrywa. Są ludzie, którzy dbają o auta bardziej niż przeciętna krajowa i tyle. Ja mam czystą

> komorę silnikową, czyste wnętrze, na lakierze wosk a na oponach dressing i to wszystko robię

> dla siebie Nie ma w tym drugiego dna

Tyle, ze Ty nie jestes handlarzem i Twoje auto pewnie nigdy nie zasili placu z autami bo rozejdzie sie po "znajomych"

Srednio wierze w nadmierny pedantyzm handlarza.

W kazdym aucie pewnie wisi choinka zeby....ukryc jakis zapach?

Nie oceniam wszystkich ale widzialem co nieco

A swoja droga pokaz jak Twoja komora wyglada.

Napisano

> Jak sprzątam samochód to plastiki w komorze silnika też przelecę plakiem. To znaczy, że jak mam

> wyplakowany silnik to coś ukrywam? Fajnie jest otworzyć maskę i nie ubrudzić sobie rąk

Panowie, nie popadajmy w skrajnosci...nie mowie o czystym korku oleju, plynow, bagnecie, tylko to ew dotykam, tez przecieram to oczywiste .

Mowie o silniku, w ktorym kazda rureczka az lsni od plaka, wszystkie blachy wokol GLANZ, to mnie zdumiewa i tyle

I tylko wobec aut u handlarza mam takie podejrzenia.

W moim Lanowozie cos sie poci...gosc mowi: Panieeee....jak zle sie pan z tym czyje to tysiak i zrobimy, na jakis czas sucho bedzie, a jak moze pan z tym zyc co 3 miesiace karcherem i tez ladnie bedzie:)

No i od 8 lat co jakis czas myje karcherem:) ten obszar ktory sie poci smile.gif

Napisano

> To mamy taki sam przebieg

Ty patrz ...... i dalej jadą grinser006.gif

Napisano

> Ty patrz ...... i dalej jadą

Jeszcze hehe.gifhehe.gifhehe.gif

I cos o handlarzach

Mirek handlarz