Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

> do kupienia:

> jakiś tekst

> piękny...jeśli opis odpowiada prawdzie:

Ślicznota. Ale pieniądze niemałe.

Napisano

> Ślicznota. Ale pieniądze niemałe.

I chyba nie jest tego warte. Samochód jest za mało kultowy, z tym silnikiem w tym kolorze na ulicy był by odebrany jako zwykły rzęch.

Napisano

Niedaleko mojego domu mieszka taki marchewkowy wink.gif Od początku u pierwszego właściciela, który na niego chucha i dmucha hehe.gifok.gif

Napisano

> do kupienia:

> jakiś tekst

> piękny...jeśli opis odpowiada prawdzie:

jedno z moich marzen z dziecinstwa waytogo.gif

Napisano

Moje marzenie z dzeicinstwa ale... Kiepski silnik, beznadziejny kolor. Wyglada jak grat zlosnik.gif Owszem ale z wiekszym silnikiem i w innym kolorze.

A ta cena hehe.gifhehe.gifhehe.gif No coz moze ktos sie skusi. Za ta kwote a i minimialna nie zostala osiagnieta wiec pewnie chce 25k to jest juz w czym wybierac.

Napisano

> Niedaleko mojego domu mieszka taki marchewkowy Od początku u pierwszego właściciela, który na

> niego chucha i dmucha

A weź go podpytaj czy by nie chciał sprzedać hmm.gif

Napisano

> I chyba nie jest tego warte. Samochód jest za mało kultowy, z tym silnikiem w tym kolorze na ulicy

> był by odebrany jako zwykły rzęch.

Że co proszę ? yikes.gifyikes.gifyikes.gif

Mirafiori było marzeniem każdego kierowcy w latach 80'

Kultowa scena z wręczaniem przez "towarzysza Winnickiego" talonu na Mirafiori prezesowi spółdzielni w filmie "Alternatywy 4" ok.gifpalacz.gif

Piosenka Jacka Zwoźniaka zaczynająca się od słów "Ragazzo da Napoli zajechał Mirafiori..." ok.gifpalacz.gif

http://teksty.org/jacek-zwozniak,ragazzo-da-napoli,tekst-piosenki

Samochód kojarzący się z partyjnymi aparatczykami...

Jak dla mnie - auto jak najbardziej kultowe ok.gifok.gifok.gif

Napisano

> Że co proszę ?

Ale 1.3? Moze jakby byl coupe albo abarth. Moze jakby byl w innym kolorze a takto nie za takie pieniadze grinser006.gif Ktos na glowe upadl. Za podobne pienaidz emozna miec 124 jakiś tekst

Napisano

> Ale 1.3? Moze jakby byl coupe albo abarth. Moze jakby byl w innym kolorze a takto nie za takie

> pieniadze Ktos na glowe upadl. Za podobne pienaidz emozna miec 124 jakiś tekst

Dla jednego kultowy będzie 126 elegant, a dla innego Syrena 103 to będzie auto zbyt mało kultowe.

Cena jest sprawą wtórną, bo jak się komuś takie auto nie podoba to co za różnica ile kosztuje.

Napisano

> Że co proszę ?

> Mirafiori było marzeniem każdego kierowcy w latach 80'

> Kultowa scena z wręczaniem przez "towarzysza Winnickiego" talonu na Mirafiori prezesowi spółdzielni

> w filmie "Alternatywy 4"

> Piosenka Jacka Zwoźniaka zaczynająca się od słów "Ragazzo da Napoli zajechał Mirafiori..."

> http://teksty.org/jacek-zwozniak,ragazzo-da-napoli,tekst-piosenki

> Samochód kojarzący się z partyjnymi aparatczykami...

> Jak dla mnie - auto jak najbardziej kultowe

Moim zdaniem też to jest jak najbardziej kultowy samochód ok.gif Mimo że silnik nie DOHC (ta OHV i tak lepsza od "naszej") i kolor faktycznie taki byle jaki 270751858-jezyk.gif Tym bardziej, że to Mk1, dla mnie najładniejsza wersja, później to już nie było to. Jednak mimo wszystko cena jest z kosmosu...

Napisano

> A weź go podpytaj czy by nie chciał sprzedać

Na ładne 131 Mk1 to i ja byłbym chętny grinser006.gif

Napisano

> Moim zdaniem też to jest jak najbardziej kultowy samochód Mimo że silnik nie DOHC (ta OHV i tak

> lepsza od "naszej") i kolor faktycznie taki byle jaki Tym bardziej, że to Mk1, dla mnie

> najładniejsza wersja, później to już nie było to. Jednak mimo wszystko cena jest z kosmosu...

zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Klik

Napisano

> Klik

Zauważyliście że ilekroć cena jest chora albo sprzęt mało ciekawy pojawia się tekst "dla konesera"? zlosnik.gif

Napisano

> Zauważyliście że ilekroć cena jest chora albo sprzęt mało ciekawy pojawia się tekst "dla konesera"?

Czytaj dla idioty lub frajera grinser006.gif

Napisano

> Ciekawe czy ktos kupi

swego czasu było taki integrale, ale w wydaniu WRC... takie pomalowane w reklamach...

Przebieg to coś koło 25 000km i cena coś około 80 000zł... i było bardzo długo... może tu sprzedający odpuścił... albo znalazł się "koneser" hehe.gif

Napisano

> Zauważyliście że ilekroć cena jest chora albo sprzęt mało ciekawy pojawia się tekst "dla konesera"?

a tak serio - ile może realnie takie auto kosztować? 20-30kPLN? hmm.gif

Napisano

> swego czasu było taki integrale, ale w wydaniu WRC... takie pomalowane w reklamach...

> Przebieg to coś koło 25 000km i cena coś około 80 000zł... i było bardzo długo... może tu

> sprzedający odpuścił... albo znalazł się "koneser"

Lancia GT kosztuje max 1k euro. Takie integrale to wyjatkowy samochod pomnozmy to x10 i to jest maximum za jakie sprzeda. Zreszta to w linku to jakies nieposkladne. Facet cos o skladaniu pisze toz to masakra.

Napisano

> Lancia GT kosztuje max 1k euro. Takie integrale to wyjatkowy samochod pomnozmy to x10 i to jest

> maximum za jakie sprzeda. Zreszta to w linku to jakies nieposkladne. Facet cos o skladaniu

> pisze toz to masakra.

czyli mimo wszystko gościa poniesło i to mocno zlosnik.gif

Napisano

> hmmm nie wiedziałem że 131 miały silnik ohv w serii

to jest ohv na pieciu podporach ,nie takie jak w 125p ok.gif

Napisano

> hmmm nie wiedziałem że 131 miały silnik ohv w serii

Miały wink.gif Z tego co pamiętam to DOHC-e były wstawiane tylko do tych z oznaczeniem Supemirafiori ok.gifhmm.gif