Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

auto ok. 20 tzł

Featured Replies

Napisano

Nie dla mnie - wstępne wymagania poszukującego:

- rocznik 2007 w górę,

- faktycznie bezwypadkowy,

- klima automatyczna,

- benzyna, ew. niekłopotliwy diesel (conajmniej bez DPF, a już bez dwumasy, to luksior wink.gif),

- bagażnik min. 400 ltr,

- każde nadwozie poza sedanem,

- min. 100KM mocy.

Mi wychodzi jak byk octavia, ale nie za bardzo Mu podchodzi.

Co jeszcze? niewiem.gif

Napisano

i30/ceed/lacetti. Szukalbym serwisowanego i z PL.

Napisano

> Nie dla mnie - wstępne wymagania poszukującego:

> - rocznik 2007 w górę,

> - faktycznie bezwypadkowy,

> - klima automatyczna,

> - benzyna, ew. niekłopotliwy diesel (conajmniej bez DPF, a już bez dwumasy, to luksior ),

> - bagażnik min. 400 ltr,

> - każde nadwozie poza sedanem,

> - min. 100KM mocy.

> Mi wychodzi jak byk octavia, ale nie za bardzo Mu podchodzi.

> Co jeszcze?

jak byk to oktavii z 2007 za 20kzł nie dostanie.

no chyba, że w dwóch częściach

Napisano
  • Autor

> jak byk to oktavii z 2007 za 20kzł nie dostanie.

> no chyba, że w dwóch częściach

Ode mnie z fabryki by dostał, ale nie chce. ok.gif

Napisano

> - rocznik 2007 w górę,

> - klima automatyczna,

> - benzyna, ew. niekłopotliwy diesel (conajmniej bez DPF, a już bez dwumasy, to luksior ),

> - min. 100KM mocy.

moze jakis focus 2.0 benzyna/tdci?

Napisano

Jest do kupienia kia rio 2010r 1.5 CRDI 90tys. za 3999 euro. Jakby co to mogę popytać na miejscu? Auto do importu.

Napisano

> Ode mnie z fabryki by dostał, ale nie chce.

Masz jakąś ładną w kombi cfaniaczek.gif

pozdr

Napisano

ceed

Napisano

> jak byk to oktavii z 2007 za 20kzł nie dostanie.

> no chyba, że w dwóch częściach

bzdury piszesz .... 30 sec szukania

Napisano

> bzdury piszesz .... 30 sec szukania

to nie bzdury - widziałem te zmęczone życiem...

popatrz na dobre egzemplarze z mniejszym deklarowanym przebiegiem-ceny od 25,27 do nawet 30kzł...

inna para kaloszy czy warto dać taką kase

Napisano

Rok temu to bylo niemozliwe, te auta jako uzywki sie mocno cenia, w tej cenie pozostaja znajomosci we flotach.

Znalazlem drozej jedna, ktora mi sie spodobala i tylko dzieki znajomemu majacemu wspolne interesy ze sprzedajacym nie kupilem, bo podobno byla zlozona nie z 3, a 33 rotfl.gif

Do weryfikacji tej opinii oczywiscie juz nie podchodzilem.

Napisano

Tylko zobacz ile sztuk jest za 20tk, a ile za 25tk i więcej, o czym to może świadczyć każdy sobie odpowie skromny.gif

Pozdr.

Napisano

> Tylko zobacz ile sztuk jest za 20tk, a ile za 25tk i więcej, o czym to może świadczyć każdy sobie

> odpowie

> Pozdr.

a autor postu pisal cos o stanie auta ? o tym ze auto ma byc "funkiel nowka niesmigane" ? Nie wspomne juz o tym ze te za 25 czesto mozna wyrwac za 20

pzdr

Napisano

> Nie

> wspomne juz o tym ze te za 25 czesto mozna wyrwac za 20

> pzdr

O oo a to ciekawe, przebiłeś 4000 tyś targowania na peugeocie, który już był mega tani. Podziel się z nami, jak to utargowałbyś 5 tyś na aucie wartym 25 tyś, bo w 99,9999% bez względu czy to od prywaciarza czy od handlarza zostałbyś spuszczony na drzewo. wink.gif

Za 20 tyś byś może coś tam by się tam znalazło, ale nie będzie to auto bez wad i finalnie trzeba będzie do niego dołożyć, czyli budżet wzrośnie.

Napisano

> O oo a to ciekawe, przebiłeś 4000 tyś targowania na peugeocie, który już był mega tani. Podziel się

> z nami, jak to utargowałbyś 5 tyś na aucie wartym 25 tyś, bo w 99,9999% bez względu czy to od

> prywaciarza czy od handlarza zostałbyś spuszczony na drzewo.

> Za 20 tyś byś może coś tam by się tam znalazło, ale nie będzie to auto bez wad i finalnie trzeba

> będzie do niego dołożyć, czyli budżet wzrośnie.

Tu każdy kupuje taniej połowę niż cena rynkowa, same igły itd. A ja w ogóle mając 20 koła bym nie myślał o aucie z 2007 tylko z 2003 co najwyżej. Niedługo na AK da się pisać tylko po Alllleluja, bo na trzeźwo takie rzeczy nie przejdą.

Napisano

> Tu każdy kupuje taniej połowę niż cena rynkowa, same igły itd. A ja w ogóle mając 20 koła bym nie

> myślał o aucie z 2007 tylko z 2003 co najwyżej. Niedługo na AK da się pisać tylko po

> Alllleluja, bo na trzeźwo takie rzeczy nie przejdą.

Może nie aż tak hardcorowo, bo 20 tysia to kasa na ładną octavię I gen, jak ktoś chce OII to już trzeba się nagimnastykować, akceptować przebieg +200 tyś, nie patrzeć na kolor ( w tym biały), akceptować jakieś niedociągnięcia blacharskie lub naprawiane elementy.

Napisano

> inna para kaloszy czy warto dać taką kase

Na OCP są wystawione auta klubowe na giełdzie.

Ja bym w życiu nie dał tyle kasy, ale klient nasz Pan yikes.gifdrive.gif

Za 20kzł, jak jeszcze trochę dołożyć, to można pomyśleć o jakimś poflotowym Focusie.

Z 10 na pewno wybierze się jeden fajny ok.gif

Napisano

> Za 20kzł, jak jeszcze trochę dołożyć, to można pomyśleć o jakimś poflotowym Focusie.

> Z 10 na pewno wybierze się jeden fajny

W focusach w tej kasie można już przebierać, na giełdzie wystawiłem właśnie foczkę, tylko że droższa bo 23 tyś za nią chcę, ale z 2009r, tylko nie każdy akceptuje 182 tyś w 4 latku smirk.gif samochód miał malowaną tylną klapę i robione 2 nadkola tylne, jedno bez szpachli, drugie miejscowo odrobina jest, albo przecierka głębsza albo jakaś stłuczka, w każdym bądź razie robione wsio w ASO, przy 180 tyś w marcu ostatni serwis w ASO i przy tym samym przebiegu kontrola perforacji nadwozia, czyli full serwis. Oczywiście nie jest to wersja Ghia, ale jest bardzo zadbany, a to co jest jest sprawne, więc jeśli ktoś szuka do poruszania się a nie do lansu to fajne wozidło. Silnik 1.6 90KM całkiem nieźle sobie radzi z autem do 150km/h więcej póki co nie jechałem.

Octa też nie jest głupim rozwiązaniem tylko tak jak powyżej napisałem, trzeba pewne aspekty zaakceptować.

Napisano
  • Autor

Mam prośbę - zostawcie już te octavie w spokoju, czlowiek nie chce i już. ok.gif

Poproszę o inne propozycje. ok.gif

Napisano

> Mam prośbę - zostawcie już te octavie w spokoju, czlowiek nie chce i już.

> Poproszę o inne propozycje.

A no to jak definitywnie nie podchodzi to:

-focus

-lacetti

jeśli benzyna to spokojnie można zamienić je miejscami, laczek będzie młodszy i łatwiej będzie znaleźć egzemplarz od 1 wł bezwypadkowy.

Napisano

> - rocznik 2007 w górę,

> - klima automatyczna,

> - min. 100KM mocy.

> Co jeszcze?

Megane II kombi, albo 307 SW ok.gif