Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[oglądacze] primera do oceny

Featured Replies

Napisano

> Hej oglądacze!

> Czy coś można powiedzieć po tych fotkach? Szukam właśnie czegoś takiego do zakupu, nawet gazownie

> ma już założoną.

> Oto ogłoszonko:

> http://otomoto.pl/nissan-primera-gaz-sekwencja-C29396774.html

> Dzięki za komentarze.

o ile dobrze pamiętam po poprzednich wątkach dotyczących P11 to bym szukał jednak 2.0

Napisano

> o ile dobrze pamiętam po poprzednich wątkach dotyczących P11 to bym szukał jednak 2.0

1.8 podobno lubi olej (nie zawsze z tego co wiem)

Lepiej szukać 2.0 bo spalanie pewnie podobne a osiągi sporo lepsze...

Napisano

> 1.8 podobno lubi olej (nie zawsze z tego co wiem)

> Lepiej szukać 2.0 bo spalanie pewnie podobne a osiągi sporo lepsze...

no ładny, ale osobiście dołożyłbym 3 tysie i kupił p12 mam 1.8 OLEJU NIE BIERZE i wygląda lepiej niż p11 smile.gif

polecam nissanki

Napisano

> no ładny, ale osobiście dołożyłbym 3 tysie i kupił p12 mam 1.8 OLEJU NIE BIERZE i wygląda lepiej

> niż p11

> polecam nissanki

Tylko jezeli chodzi o bezawaryjnosc to juz niestety nie ta. p11.144 to jeden z tych ostatnich bezawaryjnych japonczykow...

Napisano

Ładna cena, ładny przebieg, ładne zdjęcia. Masz 3 x ładne, więc czego pytasz..? Ino brać, a potem (nie) płakać. Na poważnie: chłopie - ta primera ma już swoje lata, i albo jest zajeżdżonym nawoskowanym trupem, albo naprawdę niezłym samochodem - po zdjęciach nie poznasz. Jedź, zobacz, a jak masz daleko proś na regionalnym - może kto zechce się pofatygować. Tu oceny żadnej nie dostaniesz - albo ktoś napisze że jest piękna, albo że to guano. W obydwu przypadkach nic się nie dowiesz. Chyba, że pytasz celem usprawiedliwienia swojego wyjazdu celem obejrzenia - jeśli będzie Ci łatwiej, moje błogosławieństwo masz - wygląda dobrze. A opis IMO zbyt dobry. Ale próbuj, każdy przez to przechodzi.

Napisano

Po 1-wylizana to ona nie jest, co najwyżej po mleczkowaniu porządnym i woskowaniu albo polerce.

po 2-brak zdjęć wnętrza, które mogłyby co nieco powiedzieć o aucie (fotel kierownika, kierownica, lewarek,nakładki pedałów,panel nawiewów etc)

po 3-przebieg dyskusyjny...książkowe, 10-15 tyś rocznie, kombiakiem rodzinnym w gazie, imho-NO WAY

po 4-cena wskazuje, że powinien być to egzemplarz praktycznie gotowy do jazdy, jednak nie jest to wyznacznikiem, niektórzy sprzedawcy zawyżają cenę oferując wilka w owczej skórze.

Napisano

> Po 1-wylizana to ona nie jest, co najwyżej po mleczkowaniu porządnym i woskowaniu albo polerce.

To sobie na detale popatrz np. w zakola. To jakiś wioskowy handlarz a nie właściciel

Napisano

> no ładny, ale osobiście dołożyłbym 3 tysie i kupił p12 mam 1.8 OLEJU NIE BIERZE i wygląda lepiej

> niż p11

> polecam nissanki

kolegi brał i to w ilościach sporych w okolicach 0,7- 1 litra na tysiąc- auto z rocznika 2003 wink.gif Z jego internetowych dociekań wynikało, że to nieodosobniony przypadek. Winne temu miały być pierścienie, wymiana problem rozwiązała.

Tylko, że jego koszt to części,, bo jako mechanik robocizny sobie nie policzył.

Jego prywatne zdanie jest takie, że więcej by nie kupił tego auta- to z perspektywy mechanika.

Napisano
  • Autor

Zgadza się - nikt tutaj nie poda mi oceny tego samochodu i nie powie: brać czy odpuszczać.

Chodziło mi raczej o takie oczywiste mankamenty, które może wychwycić np. posiadacz takiego czegoś - czyli na przykład lampy przednie po lifcie, ale tylne jeszcze nie.

Napisano

> To sobie na detale popatrz np. w zakola. To jakiś wioskowy handlarz a nie właściciel

I tak i nie, znam kilku zapaleńców co ich samochody są ciągle wylizane a nie sprzedają, ba-żaden mój do sprzedaży nigdy nie był tak wylizany jak ich "niunie", ot mają po prostu hopla, są fanami modelu, w weekendy spędzają po 4-6 godzin na czyszczeniu samochodu itd...

Myślę, że 1 szybki telefon i będzie wszystko jasne. Jest Pan właścicielem?Tak. Jak długo Pan użytkuje to auto?Zarejestrowane na Pana?

I wszystko jasne. smile.gif

Napisano

> kolegi brał i to w ilościach sporych w okolicach 0,7- 1 litra na tysiąc- auto z rocznika 2003 Z

> jego internetowych dociekań wynikało, że to nieodosobniony przypadek. Winne temu miały być

> pierścienie, wymiana problem rozwiązała.

> Tylko, że jego koszt to części,, bo jako mechanik robocizny sobie nie policzył.

> Jego prywatne zdanie jest takie, że więcej by nie kupił tego auta- to z perspektywy mechanika.

wszystko zalezy od konkretnego przypadku.mnie juz w P11 z 2002 roku silnik ten nie bral ani grama oleju.zas P12 to najlepsze auto na trasy klasy sredniej jakim jezdzilem-np. audi A4 chowa sie do jamki przy niej zlosnik.gif

Napisano

jezeli bys szukal przedliftowej to znam jedna w sedanie p11 GT sportline 2.0 150 do sprzedania ok.gif

Napisano

Szukaj SR20DE, lepszy silnik, szansa na lepsze wyposażenie (xenon, tempomat) ok.gif