Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coupe lub Cabrio dlo 15 tys

Featured Replies

Napisano

witam

zamierzam kupic zonie/ale chyba bardziej sobie jakies fajne auto.Myslalem po cichu o jakims cabrio ewentualnie coupe.Fajnie by bylo jakby to bylo w miare wspolczesne auto.ROczniki ponad 2000r silniki najlepiej gazowalne w miare oszczedne.Wyposazenie nie istotne.Ma sie nie psuc i byc w miare proste w naprawie.

Narazie wpadl mi w oko 206CC.Macie moze jakies inne propozycje?

Napisano

dokladnie brat takiego sprzedal z 2001 roku 9-3 Vector i kupil nowszego , i jeden i drugi w gazie

Napisano

Ford StreetKa.

Opel Astra C...ośtam.

P206CC - z zalet to np. duży bagażnik. zlosnik.gif 206-ka jest mało kabrioletowa, a coupe? Bardziej sedan...

Napisano

> Narazie wpadl mi w oko 206CC.Macie moze jakies inne propozycje?

z sąsiedztwa sprzedaje od x lat zlosnik.gif o tego http://otomoto.pl/peugeot-206-cc-2-0-salon-polska-C29366575.html

najpierw stał na strzeżonym, od 2 lub 3 lat stoi pod blokiem nieruszany zlosnik.gif maskę wymienił bo poprzednio miał tuningowe szpachlowe wloty ale zaczęły odpadać, gość po 50 więc nie szalał tym nigdy, a się tylko weekendami lansował z małżonką

Napisano
  • Autor

> z sąsiedztwa sprzedaje od x lat o tego

> http://otomoto.pl/peugeot-206-cc-2-0-salon-polska-C29366575.html

> najpierw stał na strzeżonym, od 2 lub 3 lat stoi pod blokiem nieruszany maskę wymienił bo

> poprzednio miał tuningowe szpachlowe wloty ale zaczęły odpadać, gość po 50 więc nie szalał tym

> nigdy, a się tylko weekendami lansował z małżonką

wioska straszna...

Napisano
  • Autor

> Ford StreetKa.

niestety 2 osobowa odpada.Chcialbym wozic czasem fotelik dla dziecka z tylu

Napisano

> wioska straszna...

i dlatego tyle sprzedaje no.gif amatora na takie cuś trudno trafić

Napisano

> saab 900ng/9-3

> Mialem polecam - KLIK

Za 15staka jest się w stanie coś takiego kupić by dach trzymał i nie miał szwów poprzeczno wzdłużnych na podłodze (znaczy spawów)? hmm.gif

Napisano

moj jesli chodzi o dach byl idealny, podloga rowniez bez rdzy (z wloch) jedynie drobne ubytki lakiernicze, zreszta na zdjeciach widac ze zadbany. jesli chodzi o ten model to polecal bym bardziej model 9-3 (od mojego rozni sie detalami np inne zderzaki itp) ale ma hydrauliczne sterowany dach (moj byl elektrycznie - czasem cos lubilo sie zaciac) ktory jest bezawaryjny

Napisano
  • Autor

nie jestem fanem starych aut:)poza tym mialem bmw i czesci drogie sa a auta przewaznie zajechane no i to spalanie..

Napisano

> moj jesli chodzi o dach byl idealny, podloga rowniez bez rdzy (z wloch) jedynie drobne ubytki

> lakiernicze, zreszta na zdjeciach widac ze zadbany. jesli chodzi o ten model to polecal bym

> bardziej model 9-3 (od mojego rozni sie detalami np inne zderzaki itp) ale ma hydrauliczne

> sterowany dach (moj byl elektrycznie - czasem cos lubilo sie zaciac) ktory jest bezawaryjny

ok.gif Pytałem z ciekawości, bo nie śledzę-zupełnie nie mój target, ale podoba mi się sabinka w cabrio i może na nast rok lub za dwa lata sprawię sobie takie na lato, dlatego też zapytałem.

Napisano

ja ostatnio coraz czesciej mysle o 306 cabrio, jest wielka szansa ze na przyszly sezon sobie sprawie takie wozidlo grinser006.gif

Napisano

> ja ostatnio coraz czesciej mysle o 306 cabrio, jest wielka szansa ze na przyszly sezon sobie

> sprawie takie wozidlo

jak będziesz sprzedawać xsarę to daj znać ok.gif

Napisano

ale ja jej nie sprzedam grinser006.gif dokupie jej blizniaka bez dachu jesli juz grinser006.gif

Napisano

> ale ja jej nie sprzedam

szkoda buu.gif

ale może jeszcze zmienisz zdanie biglaugh.gif

Napisano

oj nie wiem co musialaby zrobic zebym sie z nia rozstal, poza tym gdzie ja kupie takie tanie auto w utrzymaniu, wbrew pozorom oczywiscie zlosnik.gif

Napisano

> oj nie wiem co musialaby zrobic zebym sie z nia rozstal, poza tym gdzie ja kupie takie tanie auto w

> utrzymaniu, wbrew pozorom oczywiscie

popularne autka konstrukcyjnie z drugiej połowy lat 90tych są faktycznie naprawdę tanie w serwisowaniu ok.gif

qp-tka jest dla mnie już za słaba i rozglądam się za czymś mocniejszym wink.gif

Napisano

no powiem Ci ze nie wyobrazam sobie kupic innej niz topowa wersja, xsara, clio, xsara wszystko bylo w najwyzszym specu sprzedawanym w danym okresie, fajnie jest miec w co przycisnac zlosnik.gif

Poza tym druga strona medalu jest taka ze mam w domu umowe, nastepne auto ma byc tatusiowozem, wiec naprawde nie bedzie mi sie spieszylo z wymiana jej zlosnik.gif

Napisano

> Poza tym druga strona medalu jest taka ze mam w domu umowe, nastepne auto ma byc tatusiowozem, wiec

> naprawde nie bedzie mi sie spieszylo z wymiana jej

ja już przeszedłem na druga stronę i zamiast tatusiowozów zaczynam szukać czegoś bardziej sportowego