Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dla zdjęciowych oglądaczy

Featured Replies

Napisano

Posiadam nowe auto do obejrzenia i wypatrzenia wszelkich nieprawidłowości.

klik

grinser006.gif

Napisano

> Posiadam nowe auto do obejrzenia i wypatrzenia wszelkich nieprawidłowości.

> klik

za malo poobijany jak na auto z FR

Napisano

> za malo poobijany jak na auto z FR

Niekoniecznie (niezgodze się z obiegową opinią nt aut z F) jechać oblookać moza zabrać znajomego pana Czesia lakiernika.

Napisano

> za malo poobijany jak na auto z FR

Nie wszędzie jest tak jak w mieście, z tablicami o końcówce 75 wink.gif.

Napisano

1. dieel

2. sprowadzony

3. komis

Kiedy ludzie sie naucza?

Napisano

> 1. dieel

> 2. sprowadzony

> 3. komis

> Kiedy ludzie sie naucza?

No i? Kupowałem kiedyś takiego, jeszcze z opcją po stłuczce. Stilo przejechałem trzy lata bez usterek.

Napisano

> klik

Jeśli je posiadasz to jest za późno.

Auto zostało sfotografowane na wiosnę - jeśli jeszcze stoi w komisie to jest to główny sygnał żeby do nie kupować.

Napisano

Był jednym z najtańszych egz we Francji, więc cudów bym się nie spodziewał, do tego dochodzi Modlińska, hmm...po tamtejszych komisach jeździłem z kilkoma osobami co upatrzyli sobie swoje wymarzone auto, kupione zostało jedno, oczywiście też walone, tyle że na pasie przednim koniec uszkodzeń, zrobione słabo i jeszcze kupujący zgodził się na zaniżoną o 7 tyś fakturę niewiem.gif

Napisano

> klik

Biorac pod uwage rocznik, cene i fakt, ze to sprowadzony diesel to spodziewalbym sie niezlego ulepa grinser006.gif

Napisano

> klik

misjee maja zacna:"CENA- to nie ona jest u nas najważniejsza najważniejsze jest samopoczucie Klienta oraz jakość sprzedawanych samochodów pod każdym względem."

co do auta nie pomoge

Napisano
  • Autor

> 1. dieel

> 2. sprowadzony

> 3. komis

> Kiedy ludzie sie naucza?

To co mnie w nim zainteresowało oprócz diesla pod maską to jest rocznik i przebieg, który może się wydawać realny i jeżeli był prawidłowo serwisowany i nie był po mega dzwonie to czemu nie.

Napisano
  • Autor

> Jeśli je posiadasz to jest za późno.

> Auto zostało sfotografowane na wiosnę - jeśli jeszcze stoi w komisie to jest to główny sygnał żeby

> do nie kupować.

Czy to śnieg na drugim zdjęciu w prawym górnym rogu? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Był jednym z najtańszych egz we Francji, więc cudów bym się nie spodziewał,

Rozumiem, że to rozkodowałeś po VIN`ie?

do tego dochodzi

> Modlińska, hmm...po tamtejszych komisach jeździłem z kilkoma osobami co upatrzyli sobie swoje

> wymarzone auto, kupione zostało jedno, oczywiście też walone, tyle że na pasie przednim koniec

> uszkodzeń, zrobione słabo i jeszcze kupujący zgodził się na zaniżoną o 7 tyś fakturę

Niestety z rynku krajowego od pierwszego właściciela ciężko coś znaleźć frown.gif

Napisano

> Czy to śnieg na drugim zdjęciu w prawym górnym rogu?

a na 3 szufla do odśnieżania zlosnik.gif

Napisano

> Rozumiem, że to rozkodowałeś po VIN`ie?

ok.gif Po VINIE to uważam by nie siadać za kierownicą grinser006.gif

> Niestety z rynku krajowego od pierwszego właściciela ciężko coś znaleźć

Zwiększ wyjściowy budżet o jakieś 2 tyś i wtedy zacznij szukać. Finalnie może się okazać, że po negocjacjach zakupisz w kwocie podobnej do tej co szukasz teraz, a ilość guana które przerzucisz będzie zdecydowanie mniejsza, aczkolwiek nie zerowa, bo czasami coś kosztuje krocie a jest również ulepem. Wcz właśnie takiego super mondka bezwypadkowego od 2 wł oglądałem dla zainteresowanego. Nie komis, super furka, niebity, przebieg ori...hmm, jakby to delikatnie nazwać, 40% auta malowane, przód po dzwonie, tylne nadkole w szpachli, spod jednego błotnika wyłaził czerwony lakier (samochód czarny), kawałek dachu wyszpachlowane, wnętrze uchlewione no i jak tamten miał ori 140 tysia to moje co mają po 180-230tyś powinny mieć max 50 tyś na zegarach zlosnik.gif

Jak szukasz tylko po okolicy i jesteś uparty na c4 to ciężki temat Cię czeka, w lipcu szukałem w promieniu 100km dla klienta (tylko benzyniaka), w końcu odpuścił i przymierzał się do zlecenia sprowadzenia za granicą, pojeździł ze mną i podsumował, że chyba nierealne w PL kupić samochód danej marki w zadanym budżecie, bo większość kombinowana, a te co nie były-"nie widziały mu się", chociaż mówiłem, dorzucisz 1500 na start i będzie fajny samochód, bo głównie mechaniczne sprawy nie grały.

Napisano
  • Autor

> Zwiększ wyjściowy budżet o jakieś 2 tyś i wtedy zacznij szukać.

Budżet jest do 25 000zł więc powinno wystarczyć na fajne C4 lub inne auto, które nie pochłania fortuny przy codziennych dojazdach.

Finalnie może się okazać, że po

> negocjacjach zakupisz w kwocie podobnej do tej co szukasz teraz, a ilość guana które

> przerzucisz będzie zdecydowanie mniejsza, aczkolwiek nie zerowa, bo czasami coś kosztuje

> krocie a jest również ulepem. Wcz właśnie takiego super mondka bezwypadkowego od 2 wł

> oglądałem dla zainteresowanego. Nie komis, super furka, niebity, przebieg ori...hmm, jakby to

> delikatnie nazwać, 40% auta malowane, przód po dzwonie, tylne nadkole w szpachli, spod jednego

> błotnika wyłaził czerwony lakier (samochód czarny), kawałek dachu wyszpachlowane, wnętrze

> uchlewione no i jak tamten miał ori 140 tysia to moje co mają po 180-230tyś powinny mieć max

> 50 tyś na zegarach

> Jak szukasz tylko po okolicy i jesteś uparty na c4 to ciężki temat Cię czeka, w lipcu szukałem w

> promieniu 100km dla klienta (tylko benzyniaka), w końcu odpuścił i przymierzał się do zlecenia

> sprowadzenia za granicą, pojeździł ze mną i podsumował, że chyba nierealne w PL kupić samochód

> danej marki w zadanym budżecie, bo większość kombinowana, a te co nie były-"nie widziały mu

> się", chociaż mówiłem, dorzucisz 1500 na start i będzie fajny samochód, bo głównie mechaniczne

> sprawy nie grały.

Sprawa wygląda tak, że szukam z mazowieckiego tylko dlatego, że nie chce mi się robić wycieczek na oglądanie i potem się okazuje, że auto bezwypadkowe a brakuje mu połowy plastików pod maską błotniki od wewnątrz jakoś dziwnie polakierowane a 100 000 czy tam 150 000km to samochód miał ale w 2011r sick.gif