Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

no i kupilem :):):)

Featured Replies

Napisano

> hehe dlatego właśnie nie zamierzam montować owiewki, wiatr naturalnym ogranicznikiem

na codzień, w mieście i krótkie trasy nawet to lubie. kwintesencja motocyklizmu.

ale jakbym miał zrobić >500 km x 3 dni. to pewnie byłbym mniej optymistyczny smile.gif

Napisano

> troszkę? osobiscie (pewnie zalezy od motocykla, pozycji i wzrostu) nie jestem w stanie utrzymać 160

> km/h dłużej niż chwilę takze, to się nazywa czuć prędkość

Mam podobne odczucia, do 140km/h idzie jechać bez leżenia na baku, powyżej trzeba się chować za owiewki.

Napisano

> na codzień, w mieście i krótkie trasy nawet to lubie. kwintesencja motocyklizmu.

No dosłownie uzbroj_zlo.gif

> ale jakbym miał zrobić >500 km x 3 dni. to pewnie byłbym mniej optymistyczny

Dlatego ja nawet nie snuje planów dotyczących wypraw na moto. Od tego są samochody albo dedykowane motocykle icon_rolleyes.gif

Napisano

> No dosłownie

> Dlatego ja nawet nie snuje planów dotyczących wypraw na moto. Od tego są samochody albo dedykowane

> motocykle

wiesz. ja np. mam szybkę PUIG i robiłem test run. i jakbym miał 10 cm mniej, to bym z nią jeździł. ale mam ile mam i wali mi dokładnie pod kask strugę powietrza - mało komfortowe to (pomimo, że klata jest odciążona).

takze wyższa szybka, dużo by zmieniła, ale wyglądałoby to wtedy karykaturalnie ... czyli dałoby się kupić coś uniwersalnego, ale co tam kombinowanie - 4 motocykle potrzebne są i tyle smile.gif

Napisano

Też jestem wysoki i bym musiał dać wyższa szybkę, co zrujnuje linie Ducata, więc wolę jeździć bez i wolniej. Tyle, że mimo dobrych ciuchów już mnie szyja rwie 270751858-jezyk.gif

Ja tam lubię takie jeżdżenie wink.gif

Napisano
  • Autor

Właśnie szukam szybki ale cena od 400zl skutecznie mnie odstrasza zlosnik.gif

Muszę poszukać na ebayu bo klamki co u nas kosztują od 179zl tam idzie kupić za 27$ i przesyłka gratis. Mankamentem jest czas oczekiwania, no ale idzie zima wiec luz smile.gif

Napisano

Gratulacje zakupu i bezawaryjności życzę 20.GIFzlosnik.gif Jak tam wrażenia po jeździe? Dało radę czy trzeba się na nowo uczyć jazdy? cfaniaczek.gifok.gif

Napisano

Z racji wzrostu, jedyny motocykl z owiewkami jaki dawał rade, to byłaby Valkyria z dużą szybą. Powyżej 160km/h bardziej przeszkadza mi kask, a raczej nacisk na twarz jaki powoduje.

Przy bezwietrznej pogodzie można spokojnie ponad 2 zł zaszaleć, tylko się dobrze trzeba poskładać, co w moim przypadku, wygląda komicznie rotfl.gif

Napisano

> ponad 2 zł

Cooooooooo??????? icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

Woytec!!!! Posłusznie donoszę,Pan do ciebie, możesz go nawracać...! IThankYou.gif

179284045_f3e58c918a.jpg

Napisano

> Cooooooooo???????

> Woytec!!!! Posłusznie donoszę,Pan do ciebie, możesz go nawracać...!

tak tak tak... moze kolejny temat zalozysz jakie wkladki stosujecie w butach uzywanych na SS?

Napisano

> Cooooooooo???????

> Woytec!!!! Posłusznie donoszę,Pan do ciebie, możesz go nawracać...!

tak tak tak... moze kolejny temat zalozysz jakie wkladki stosujecie w butach uzywanych na SS?

Napisano

> tak tak tak... moze kolejny temat zalozysz jakie wkladki stosujecie w butach uzywanych na SS?

Możliwe, ale jedno jest pewne, gdybyś ty założył temat o rdzewiejących MZtkach lub o kasku MO to po prostu przeszedłbym obok niego obojętnie, bo nie jestem malutkim hejterem szczekającym z norki i jesteś mi obojętny, a tak poza tym nie mam zwyczaju mówić innym co powinno im sprawiać frajdę, a co nie...

Pozdr 20.GIF

Napisano

Zaczyna robic sie nieprzyjemnie, wycieczki osobiste itd.

Pora zamknac ta piaskownice, skoro niektorzy nie potrafia w niej sie bawic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.