Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Od jakiego samochodu mogą być te części lampy?

Featured Replies

Napisano

W zaparkowany pojazd mojej siostry ktoś wjechał sobie i potem sobie odjechał oczywiscie. ZOstały po nim okruchy lampy.. Może ktoś zgadnie z czego pochodzą?

zdjecie2.JPG

Uszkodzenia w łosiu siostry

zdjecie.JPG

Napisano

> W zaparkowany pojazd mojej siostry ktoś wjechał sobie i potem sobie odjechał oczywiscie. ZOstały

> po nim okruchy lampy.. Może ktoś zgadnie z czego pochodzą?

> Uszkodzenia w łosiu siostry

Niech zgłosi na Policję - oni najszybciej sobie z tym poradzą.

Napisano
  • Autor

> Niech zgłosi na Policję - oni najszybciej sobie z tym poradzą.

Zgłoszone gdzie trzeba wrzuciłem jako ciekawostkę zgadywankę wink.gif

Napisano

> Może ktoś zgadnie z czego pochodzą?

Dla ułatwienia zadania - jeśli to możliwe - złóż puzzle i zrób fotkę "w całości", takie rozrzucone szczątki utrudniają zgadywanie grinser006.gif

Napisano

> Golf 4

chyba trochę za wysoko to uszkodzenie na Volvo jak na wyrządzone przez Golfa hmm.gif

Napisano

> chyba trochę za wysoko to uszkodzenie na Volvo jak na wyrządzone przez Golfa

Niekoniecznie zobacz jak Volvo ma uszkodzony zderzak wink.gif

Napisano

Skoda Fabia / Octavia / Rapid

Napisano

> W zaparkowany pojazd mojej siostry ktoś wjechał sobie i potem sobie odjechał oczywiscie. ZOstały

Miałem dokładnie taki sam przypadek, z tym ze u mnie został jeszcze wielki kawałek zderzaka i szkło z numerami lamp.

Policja nawet nie ustalila modelu auta. Ja to zrobilem w minute z google po numerach na kloszu- bardzo sie zdziwil oficer prowadzacy i wypytywal jak to sie robi. Umorzyli. W momencie umorzenia udalo mi sie namierzyc sprawce- nie naprawil auta przez miesiac. Pojechali, spytali czy to on, on odparł, ze nie (Jakas paranoja) Umozyli. Spytalem czy nie mogli zrobic jakiejs analizy lakieru, etc- nie bo wlasciciel nie wyrazl zgody a bez tego nie moga dotykac jego auta (badanie lakieru etc)

Wielki smiech na sali.

Napisano

Mnie to wygląda na kawałki lampy z klapy e46 touring,one właśnie ze starości tak charakterystycznie szarzeją,

1334058239_350502122_1-Zdjecia--BMW-320d-Touring-E46-2000r.jpg

Napisano

trzeba zobaczyć czy nie ma na nich jkichś nadruków/numerów/napisów - mozę to pomożę

Napisano

> Miałem dokładnie taki sam przypadek, z tym ze u mnie został jeszcze wielki kawałek zderzaka i szkło

> z numerami lamp.

> Policja nawet nie ustalila modelu auta. Ja to zrobilem w minute z google po numerach na kloszu-

> bardzo sie zdziwil oficer prowadzacy i wypytywal jak to sie robi. Umorzyli. W momencie

> umorzenia udalo mi sie namierzyc sprawce- nie naprawil auta przez miesiac. Pojechali, spytali

> czy to on, on odparł, ze nie (Jakas paranoja) Umozyli. Spytalem czy nie mogli zrobic jakiejs

> analizy lakieru, etc- nie bo wlasciciel nie wyrazl zgody a bez tego nie moga dotykac jego auta

> (badanie lakieru etc)

> Wielki smiech na sali.

Trzeba było nie odpuszczać tylko porządnie ich gnębić składać skargi i tym podobne. W takim samym przypadku znajomy uzyskał skierowanie sprawy do sądu przez policję (chociaż też chcieli umorzyć) i w sądzie sprawca oraz świadkowie sprawcy pogubili się w zeznaniach i przegrali. Nawet się nie odwoływali.

Napisano
  • Autor

Samochód sie znalazł - dość niedaleko- jakiś sąsiad. No ja bym nie zgadł..elementy pochodziły z lampy i odblasku kttóry jest osobno. Żaden z wymienionych wcześniej

a jest to:

omega.JPG

omega2.JPG

Zobaczymy czy właściciel się przyzna

Napisano

> Zobaczymy czy właściciel się przyzna

a może by tak znaleźć świadka skoro już sprawca się znalazł grinser006.gif uprości sprawę cfaniak.gif

Napisano

> a może by tak znaleźć świadka skoro już sprawca się znalazł uprości sprawę

Albo zrobić blef. "Albo pan podpisuje oświadczenie, albo zgłaszam na policję bo mam świadka, który widział zdarzenie. Dostanie pan mandat i punkciki".