Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW 1 series 3d -pict

Featured Replies

Napisano
  • Autor

tia tylko ze 4 d kosztuja wiecej-logicznesmirk.gif nie mowiac juz o 2zlosnik.gif -nie logiczne.... 3d 1 series ma byc tym co dawniej bylo 318ti....

Napisano

Quote:

tia tylko ze 4 d kosztuja wiecej-logiczne
smirk.gif
nie mowiac juz o 2;] -nie logiczne.... 3d 1 series ma byc tym co dawniej bylo 318ti....

pomijając fakt że mnie nie stać na nową BMW nawet 3dr nie wspominając o 4 czy 2

To 3dr 1 series jak też 318ti mi siem nie podoba i jakbym miał już kiedyś tyle kasy by zanabyć nowe BMW to tylko z odpowiednią ilością dzwi np: 6 series food.gif

ale to raczej marzenia nierealne beksa.gif

Napisano
  • Autor

downsizing ... czego sie spodziewaszzlosnik.gif... W Oz wiecej sie sprzedalo 4 cylinder niz V6 i V8(sic!). Dawniej sie mowilo ze prawdziwe BMW zaczynaja sie od 5 series ... Potem 3 series zarabia jakies 70-80% dla koncernu... a teraz przyszedl czas na 1 series ... szczegolnie popularne w naszej grupie wiekowej ... Wcale sie nie zdziwie jak za pare lat BMW wypoci cis podobnego do Audi A2.... jesli doszlo do tego ze Chevy ... sprzedaje Daewoo Kalos w USAzlosnik.gif ....

Napisano

Quote:

downsizing ... czego sie spodziewasz;]... W Oz wiecej sie sprzedalo 4 cylinder niz V6 i V8(sic!). Dawniej sie mowilo ze prawdziwe BMW zaczynaja sie od 5 series ... Potem 3 series zarabia jakies 70-80% dla koncernu... a teraz przyszedl czas na 1 series ... szczegolnie popularne w naszej grupie wiekowej ... Wcale sie nie zdziwie jak za pare lat BMW wypoci cis podobnego do Audi A2.... jesli doszlo do tego ze Chevy ... sprzedaje Daewoo Kalos w USA;] ....

taaa.... ale w miastach.... we wsiowych stanach niezobaczysz innego auta niz amerykanskie ... znajoma przejezdzala przez Texas i musiała zjechać do małego miasteczka w jakiejś sprawie , zepsuła jej się Mazda 3 i miechanicy z calego miasteczka przyszli oglądać ,bo pierwszy raz widzieli taką markę auta icon_eek.gif

HanYs

Napisano

wyglada prawie jakby jedynie zaspawali tylne drzwi, a reszta praktycznie bez zmian, jednak ogolnie BMW wole 5-drzwiowe

Napisano

nie no bez sensu zlosnik.gif

Napisano

ło kurde ale wyglada no.gif trzydrzwiowe wyglada na gorzej polepione niz thalia i inne wynalazki z doklejanym kufrem

Napisano

Quote:

Quote:

downsizing ... czego sie spodziewasz;]... W Oz wiecej sie sprzedalo 4 cylinder niz V6 i V8(sic!). Dawniej sie mowilo ze prawdziwe BMW zaczynaja sie od 5 series ... Potem 3 series zarabia jakies 70-80% dla koncernu... a teraz przyszedl czas na 1 series ... szczegolnie popularne w naszej grupie wiekowej ... Wcale sie nie zdziwie jak za pare lat BMW wypoci cis podobnego do Audi A2.... jesli doszlo do tego ze Chevy ... sprzedaje Daewoo Kalos w USA;] ....

taaa.... ale w miastach.... we wsiowych stanach niezobaczysz innego auta niz amerykanskie ... znajoma przejezdzala przez Texas i musiała zjechać do małego miasteczka w jakiejś sprawie , zepsuła jej się Mazda 3 i miechanicy z calego miasteczka przyszli oglądać ,bo pierwszy raz widzieli taką markę auta icon_eek.gif

dzikusy jakies wink.gif

Napisano

BMW się nie spisało, wersja 3d wygląda brzydko i jest stylistyczną niedoróbką IMO no.gif

Napisano
  • Autor

Quote:

taaa.... ale w miastach.... we wsiowych stanach niezobaczysz innego auta niz amerykanskie ... znajoma przejezdzala przez

HanYs

Moze nie az tak ale zgoda .... smirk.gif. GenIV 6.0l ma sie calkiem nie zle i IMHO bedzie najlepszym silnikiem GM na obu kontynentachhmm.gif ale popatrz na na Dodge .... 4 cylindry ....

Napisano
  • Autor

Quote:

..., jednak ogolnie BMW wole 5-drzwiowe

Podejrzewam ze wiekszosc wolizlosnik.gif ale tu jest jeszcze kwestia $$$$$$$$$$ ceny jump.gifjump.gif

Napisano

Quote:

Hmmhmm.gif wiec to ma niby tak wygladac ...

chyba VT kiepski bo ja widze krawedz drzwi tylnych

pozatym szyby z paskiem rozdzielajacym ?

sorry w polonezie to by przeszlo ale nie w BMW

Napisano

Quote:

Quote:

Hmm
hmm.gif
wiec to ma niby tak wygladac ...

chyba VT kiepski bo ja widze na jednym krawedz drzwi tylnych

pozatym szyby z paskiem rozdzielajacym ?

sorry w polonezie to by przeszlo ale nie w BMW

pasek jest naklejony dla zmyły

Napisano

nigdy BMW mi sie nie podobało... żadne biglaugh.gif

Napisano

> Hmm wiec to ma niby tak wygladac ...

> Source: South African Wheels Magazine.

siakies takie dziwne to BMW - zdjecie z boku przypomina mi bardziej jakiegos nissana lub honde

jakos mi sie nie widzi to auto no.gif

Napisano

Dokładnie coraz bardziej BMW mi sie nie podoba :/

Napisano

To zapowiada się najbrzydsza Beemka wszechczasów.

Napisano

Beznadzieja , jest kilka ładnych BMW. Ale na pewno nie te nowe - komercyjne.

Napisano

Na wcześniejszych fotach wyglądał podobnie do AR 147. Teraz widać, że ten odwłok lekko przyciężkawy wyszedł frown.gif

Napisano

paskuda :/

Napisano

Trochę mi to Nissana przypomina, trochę Alfę Romeo...

Ogólnie nie podoba mi się to autko sick.gif

Napisano

> jakich nic nie widzialem...

Chociaż w sumie... hmm.gif

1seriesb6mh.jpg

1seriesa3wi.jpg

Napisano

skoro to 3d to po co dzielona tylnia szyba? glupie to

Napisano

Nie ejst piekny, ale bardzo brzydki tez nie, takie niby cos ino tongue.gif

Napisano

..z boczka coś strasznie nie proporcjonalny, takie widać "marketingowe" projektowanie smile.gif)

...he, he a półosie do tegu "bolida" w polskim oddziale Visteonu będą robić smile.gif

Napisano

Nic ładnego oslabiony.gif

Napisano

mnie to opla astere przypomina

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.