Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wycięty katalizator 2 raz!

Featured Replies

Napisano

cześć, właśnie spotkał mnie cudowny zaszyt mieć wycięty katalizator poraz drugi z tą róznicę, że teraz pod blokiem palacz.gif

pacjent xsara picasso 2.0HDi.

Właśnie czekam na policję, następnie ubezpieczyciel i ASS.

Napisano

> cześć, właśnie spotkał mnie cudowny zaszyt mieć wycięty katalizator poraz drugi z tą róznicę, że

> teraz pod blokiem

> pacjent xsara picasso 2.0HDi.

> Właśnie czekam na policję, następnie ubezpieczyciel i ASS.

Czym Ci go wycięli ??? boje_sie.gif

Napisano

> cześć, właśnie spotkał mnie cudowny zaszyt mieć wycięty katalizator poraz drugi z tą róznicę, że

> teraz pod blokiem

> pacjent xsara picasso 2.0HDi.

> Właśnie czekam na policję, następnie ubezpieczyciel i ASS.

Na Ochocie to sie stalo?

Rozumiem, ze w nocy?

Napisano
  • Autor

> Na Ochocie to sie stalo?

> Rozumiem, ze w nocy?

tak na Ochocie po domem. Nie w dzień!

Napisano
  • Autor

> Czym Ci go wycięli ???

nie wiem czym. Jutro zrobię fotki i wrzucę. Dziś moje wq... na przemian ze śmiechem sięga zenitu palacz.gif

Napisano

Niezłe zdziwienie jak ruszasz autem a tu rumor jak byś wydechu nie miał oslabiony.gif niestety mnie też kopsnął ten zaszczyt z tym że umnie panowie mocno się zdziwili jak przecięli jedną stronę. hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Niezłe zdziwienie jak ruszasz autem a tu rumor jak byś wydechu nie miał niestety mnie też kopsnął

> ten zaszczyt z tym że umnie panowie mocno się zdziwili jak przecięli jedną stronę.

nie zdążyłem ruszyć autem. zdziwiły mnie ślady rąk na drzwiach i progu. z zapartym tchem zaglądałem pod auto czując temta palacz.gif

Zobaczym jak spisze się ubezpieczyciel liberty. AC z wykupiona amortyzacją i udzialem własnym + fv z poprzedniego wycięcia. Autko wjedzie na lawecie i będą starał się o auto zastępcze na czas naprawy.

Najbardziej boli, że po domem. Coś czuję, że musieli mie przypilnować.

Napisano

Up..ić łapy przy jajach to chyba za mało...

Napisano

> Czym Ci go wycięli ???

przeważnie czymś takim:

1-88845.jpg

Napisano

> przeważnie czymś takim:

i jak to obicna ? sorki ale moja wyobraźnia jest za płytka spineyes.gif

Napisano

> i jak to obicna ? sorki ale moja wyobraźnia jest za płytka

pewnie jakoś się obraca dookoła rury przecinając ją.

Napisano

> i jak to obicna ? sorki ale moja wyobraźnia jest za płytka

Sprytne urządzonko shocked.gif

Jak wiesz jak działa obcinak do rur

pa-met-obcinak-do-rur-mi_4871.jpg

to zrozumiesz jak działa i to, bo to też obcinak rur

Napisano

> Sprytne urządzonko

> Jak wiesz jak działa obcinak do rur

> to zrozumiesz jak działa i to, bo to też obcinak rur

Ale w obu przypadkach trzeba mieć możliwość objechania dookoła i to kilka razy...

Napisano

> Ale w obu przypadkach trzeba mieć możliwość objechania dookoła i to kilka razy...

w pierwszym przypadku wcale nie musisz obracać dookoła, wystarczy o powiedzmy 60 stopni

Napisano

> Ale w obu przypadkach trzeba mieć możliwość objechania dookoła i to kilka razy...

Nie żartuj, doliczyłem się trzynastu kółeczek tnących. 360' dzielone na 13 poskutkuje mniej więcej tym, co powiedział GregsON czyli 60' zakresu ruchu w zupełności wystarczy do cięcia. Cichego cięcia devil.gif

Napisano

> w pierwszym przypadku wcale nie musisz obracać dookoła, wystarczy o powiedzmy 60 stopni

Wiem jak to dział, i wiem że żeby zrobić to CICHO trzeba zrobić przynajmniej 1 pełny obrót.

Ale gość pewnie wachlował kilka razy po 45-60 stopni.

Napisano
  • Autor

Zgodnie z informacją z policji na tapecie są wszystkie samochody diesla, a w szczególności: xsara picasso, partner, boxer, berlingo, juke, jumper reszta vanów, lecz w mniejszej ilości. Dodatkowo zwiększona kradzież dot. wycinania reflektorów zwłaszcza z BMW X5, X3 (nie wiem czy dobrze zapamiętałem model bmw) ze względu na plastikowe błotniki.

Ponadto, obserwują zwiększony proceder w okresie wakacyjnym (pozostawianie aut przez kilka dni w jednym miejscu).

Pocieszające, a może wręcz martwiące jest to, że niedawno złapali 6 osobową grupę wycinająca katalizatory na warszawskiej woli.

Zwracajcie uwagę w jaki sposób parkujecie auta, chodzi o zmniejszony dostęp typu krawężnik, siatka ogrodzenie, nie pozostawianie auta z dużą ilością miejsca po obu lub jednej stronie.

Rozumiem, ze to nikogo nie ustrzeże, ale może dzięki większej świadomości chociaż jednemu kierowcy zmniejszy kłopoty.

Mój drugi przypadek niech będzie ostrzeżeniem dla innych.

A jeszcze jedno, może moderator będzie tak uprzejmy i podepnie chociaż przez kilka dni wątek. Widzę, że wielku kącikowiczów nie miało o takiej fantazji świadomości.

Napisano

> Widzę, że wielku kącikowiczów nie miało o takiej fantazji świadomości.

A ile jest wart taki katalizator? Ma dwie sztuki na zbyciu z C8, całe puszki z FAP'em, będzie coś z tego? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> A ile jest wart taki katalizator? Ma dwie sztuki na zbyciu z C8, całe puszki z FAP'em, będzie coś z

> tego?

nie mam bladego pojęcia

Napisano

> A ile jest wart taki katalizator? Ma dwie sztuki na zbyciu z C8, całe puszki z FAP'em, będzie coś z

> tego?

klik