Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Na czym polega wałek?

Featured Replies

Napisano

Mam nadzieje że dobry dział.

Szukając Clio spotkałem ogłoszenie o podejrzanej treści klik

Zastanawia mnie w jakim celu ktoś sprzedae 51% samochodu... Może ktoś mi wyjaśni?

Stan pojazdu pozostawmy bez dyskusji.

Napisano
  • Autor

> Już usunięto...

To ja coś źle zrobiłem. Już działa.

Napisano

> Mam nadzieje że dobry dział.

> Szukając Clio spotkałem ogłoszenie o podejrzanej treści klik

> Zastanawia mnie w jakim celu ktoś sprzedae 51% samochodu... Może ktoś mi wyjaśni?

> Stan pojazdu pozostawmy bez dyskusji.

na licytacjach komorniczych możesz sobie kupić dowolny % czegoś tam ... np. 51% samochodu

pytanie jak dogadać się z posiadaczem 49% auta grinser006.gif

Napisano

> Mam nadzieje że dobry dział.

> Szukając Clio spotkałem ogłoszenie o podejrzanej treści klik

> Zastanawia mnie w jakim celu ktoś sprzedae 51% samochodu... Może ktoś mi wyjaśni?

> Stan pojazdu pozostawmy bez dyskusji.

Juz usunieto....

Ale co do Twojego pytania - zaden walek, kupujesz 51 % i jesli posiadaczem kolejnych 49 % jest bank, to grzecznie proponujesz, ze za X zł odkupisz ich udzial. Zarabiasz na tanim zakupie udzialu 51 % i ewentualnych zdolnosciach negocjacyjnych w rozmowach z bankiem - grozac powodztwem o zniesienie wspolwlasnosci ....

Napisano

To auto jest do sprzedania już ładny parę lat! Jak lanosa chciałem sprzedać to już natknąłem się na nie...

Napisano

> Zastanawia mnie w jakim celu ktoś sprzedae 51% samochodu...

Bo pewnie tyle ma.

Tylko zadaj sobie (albo prawnikowi) pytanie, co możesz zrobić z autem, jak nie masz współwłaściciela. Pytanie też, czy nie ma ustalonych zasad korzystania z auta między właścicielami. Np. wyłącznym użytkownikiem jest właściciel 49%. Albo właściciel 51% może używać auta tylko w weekendy.

Napisano

Nie znam się na tym, ale widziałem na OLX kilka innych aut wlasnie do zakupu 51% udziału.

Napisano

Auto kupione na kredyt. Ostatnio takie oglądałem... W DR wbite dane właściciela i w adnotacjach pieczątka "współwłaściciel bank blablabla". Kupujesz i spłacasz kredyt albo kupujesz i płacisz dalej raty. Jeśli się zdecydujesz to przed podpisaniem umowy sprawdź czy bank w ogóle wyraził na to zgodę i czy raty są opłacone na bieżąco.

Napisano

> Auto kupione na kredyt. Ostatnio takie oglądałem... W DR wbite dane właściciela i w adnotacjach

> pieczątka "współwłaściciel bank blablabla". Kupujesz i spłacasz kredyt albo kupujesz i płacisz

> dalej raty. Jeśli się zdecydujesz to przed podpisaniem umowy sprawdź czy bank w ogóle wyraził

> na to zgodę i czy raty są opłacone na bieżąco.

Mysle, ze temat banku nie zostalby pominiety w ogloszeniu, bo to w sumie nic strasznego (wiesz przynajmniej co sprawdzac).

Predzej wspolwlascicielem jest byla zona/maz nie mogacy sie dogadac po rozwodzie, albo zmarly.